Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te egy igazi g.ci vagy De olyan jókat írsz
Nem..nem hiszti..,igazmondás! Ne keverd
Szakemberek vizsgálnak és szűrnek minket Zolikám! Nem is rosszak!
Téged kiskorodban anyukád szűrt egy tésztaszűrővel utoljára,de akkor is pofánbaszott vele. Akkor lett ekkora laska fejed!
nem gondoltam, hogy kombis vagy Mondjuk ha valami kényszerből nekem szeméyautót kellene vennem tuti kombi lenne. Abba még mindíg könyebben behajtogatom a horgászcumót
Kezeltesd magad mert ezek a hisztirohamok, labilis lelkiállapotodat tükrözik.
Nem kelkett teremteni, jott magatol.
engem
Csak ezzel tudnak idegesíteni...de már nem érdekel.
Hagyd te is...magukat minősítik.
Azert a forumos pikpakk atvaltas vulgaris tajtparasztba nem ezt mutatja.
Nem Laci..ti kezdtétek el mondani! Csipkelődtetek és meguntam...rádobtam egy lapáttal és azonosultam vele. Csak hát beszoptátok...egy szörnyet teremtettetek
Fehér kombi meg a fehér kicsike sportban nagyon nagyon szép az úton
Nem akarok én lebaszni senkit.
Mi köze van ennek a fórumnak bármelyik szakmához is?
Nem kell...edzésen kijön. De hidd el nem vagyok ideges itt...élvezem hogy leégetem mondjuk Kérit...picit visszahúzom a putriba ahova való,mert néha elfelejti ki is ő valójában. Nem mondom hogy rossz gyerek...biztos nem az...de ő sem vállalja magát fel és vetít itt nektek,aztán meg ugat ha leszivatom.
Mindig te hozod fel, aztán letagadod.
végül is elmegy. Pont ugyanannyit változtattak az előző generációhoz képest mint az aurison meg a rav4-en. Kicsit mondjuk sémára megy. Ha mind átalakul a mostani r4 formájára akkor viszont gáz lesz a sorozat a kettévágott orral.
Kurvára fáj neked is,hogy megmondom rólad az igazat! Te erre támad sz,én meg elküldelek anyádba. Mi ebben a lejáratás?
Egy putriban élsz itt meg páváskodtál amíg el nem mondtam. Haragszol? Igen!
Igazat mondtam? Igen!
Nacmost visszafogodtan mondom, barmit csinalsz fontos a nyugalom. Szoval jarhatnal dukezelesi treningre.
Hisz jogász...még jó hogy ő
Na..miért is? Mond el mi bánt téged ...állj be a sorba Lacika. Megint leszartak a gépről ez nem tetszik?
Mondtam hogy konnyen dube gurulsz.
olyan meregzsak forma lehetsz.
fogadjunk hogy nalatok az asszony a higadtabb.
Inkább az alfát bazd le, hogy lejáratja a szakmát.
Mi bajod a kézi váltóval? Ha jó a motor és a futómű, akkor autóval is nagyokat lehet örömködni a szerpentineken. (Csak valami hülye motoros ne jöjjön szembe.... )
Kit elemmel te szarházi bútorboltos...te senki! Egy nyomorék vagy te hülye! Kussolj már és takarodj aludni!
Vedd ki a GPS-t belőle, mosd le, valszeg el van koszolódva az érzékelő azért nem mutatja az üreset.
mindjárt ránézek milyen lett a corolla 2013 tól már nem csúnya autóegyébként sem Legalább is a békalámpáshoz képest