Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy ezért....
Bootolj be CD-rol és formázd le... rakj egy új op rsz-t
Öt az, nem tiz.
gondolom nem most lehetett már hanem vagy 20 éve.
Nekünk is volt kb. ugyanez volt a sztori. Egyszer kétszer volt, hgoy helyszínre is kijöttek(telephely) na ez is megszűnőben van
Én múltkor selejteztem az 5+1 éves szla tömböket(akkor még kézi volt9 a könyvelő azt mondta, hogy egy ideje ez már 10 év lett
Nem különösebben érdekel. Ha eddig nem nézték ezután meg pláne nem fogják nem nagyon van már olyan aki elkezd a papirok között lapozgatni. Ha azt vesszük a papír is el tűnik néhány éven belül minden számítógépen lesz
ezér lesz már az, hogy 5 ft-os számla is megy a navnak közvetlen. Nem akar itt már a papirokkal foglalkozni senki.
Kapacitás sincs rá. Az onlájn dolgokat meg számítógép kezeli.
Elvileg igen mert írja, hogy miféle csak egy felkiáltójelet tett az 1 elé.
laptop
Akkor laptop.... így nem szokott megdögleni a hdd... bios látja a hdd-t?
Itt kezdődik a tudás
Rengeteg videóját néztem már
A Samsung mint hdd vagy egy régi laptop?
Van.olyan, de ritka.
Anno működött és persze volt op rendszer is csak eltört a zsanér így fiókba került, most elővettük oszt ez van.
Ha a hdd-n nincs operációs rendszer telepitve a géphez, akkor nem fog bootolni.... bios látja a hdd-t?
2-3 év...
bárki betudná aki járt földrajzórán és tanulta az ingás sztorit.
Bár abban az időben nem szívesen bizonygatta ezt senk i mert eretneknek lenni nem volt üdvös dolog
2-3 állás után megdögölhet a vinyó? Elővettünk egy samsungot és cd-ről akart boot-olni így a biosban átállítottam, de megjelent egy felkiáltójel a sorszám előtt és továbbra is cd-ről akar indulni.
A földgömb árusok
hát nem tudom mennyi most az árfolyamunk Mindenesetre azt teszi jól aki most vásárol belőlünk olcsón mert eladni csak hatalmas buktával lehetne
Legyen nyílt azt a végén kiköhögöd a maradványértéket vagy kezded előröl...
Csak rs line... uaz a kis motor van benne, de jobban felszerelt... nem is sok, olyan 4,7m-ben megáll
Vedd ezt, nagyobb mint a valyog haz.

http://youtu.be/J66QmMkIezE
nem inkább az a bizar, hogy a föld gömbölyű
Hát, hogy a jó fenébe nem esünk le róla ne szórakozz már
Az meg nem fapados.
mert nem