gondolom nem most lehetett már hanem vagy 20 éve.
Nekünk is volt kb. ugyanez volt a sztori. Egyszer kétszer volt, hgoy helyszínre is kijöttek(telephely) na ez is megszűnőben van
Én múltkor selejteztem az 5+1 éves szla tömböket(akkor még kézi volt9 a könyvelő azt mondta, hogy egy ideje ez már 10 év lett
Nem különösebben érdekel. Ha eddig nem nézték ezután meg pláne nem fogják nem nagyon van már olyan aki elkezd a papirok között lapozgatni. Ha azt vesszük a papír is el tűnik néhány éven belül minden számítógépen lesz
ezér lesz már az, hogy 5 ft-os számla is megy a navnak közvetlen. Nem akar itt már a papirokkal foglalkozni senki.
Kapacitás sincs rá. Az onlájn dolgokat meg számítógép kezeli.
bárki betudná aki járt földrajzórán és tanulta az ingás sztorit.
Bár abban az időben nem szívesen bizonygatta ezt senk i mert eretneknek lenni nem volt üdvös dolog
2-3 állás után megdögölhet a vinyó? Elővettünk egy samsungot és cd-ről akart boot-olni így a biosban átállítottam, de megjelent egy felkiáltójel a sorszám előtt és továbbra is cd-ről akar indulni.
Nekünk is volt kb. ugyanez volt a sztori. Egyszer kétszer volt, hgoy helyszínre is kijöttek(telephely) na ez is megszűnőben van
Nem különösebben érdekel. Ha eddig nem nézték ezután meg pláne nem fogják nem nagyon van már olyan aki elkezd a papirok között lapozgatni. Ha azt vesszük a papír is el tűnik néhány éven belül minden számítógépen lesz
Kapacitás sincs rá. Az onlájn dolgokat meg számítógép kezeli.
Rengeteg videóját néztem már
Bár abban az időben nem szívesen bizonygatta ezt senk
http://youtu.be/J66QmMkIezE
Hát, hogy a jó fenébe nem esünk le róla ne szórakozz már