Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem... az a menő, ami magától szétesik...
Most az enyém se, elvált az alján a kijelző elég érdekesen működik. azt nincs egy éves. Holnap beviszem márkaszőrvizbe megoldják vagy cserélik nekem mind1.
Az ma már nem menő.....
A 11 pro-val sincs
De ért ehhez is
Szia költséggel úgy számolj, hogy a szállítási költség is értéknövelő tényező + vám ha eu kívüli (pontos értéket nem tudok kb 3-5%) + minden esetben ÁFA, tehát olyan kb 30% felár van a summa (áru+szállitás) költségen.... 22 EUR-Ig vámmentes magánszemélynek, próbáld lelevelezni az eladóval, hogy a valósnál kevesebbet írjon a szállító levélre....
A busók üzentek Schobert Norbinak:
Hiába, nem lát téged sem Csak azért van itt mert látta hogy új bejegyzés került amit el tud olvasni
Azt néztem
drága kiscsillag ugyan miért ne?
pl nekem a husky gyári tankidom szett angliábol olcsóbb volt postával mint itthon a boltban a polisport
eBay és társait ne .....
egy izmosabb lézerrel a balatonon be lehetne bizonyítani
P30 lite
Nincs vele probléma
A P9-el már volt baj, rá térdeltem
Baszott fos ez a teló de a huaweit szervizbe kell vigyem mert válik el a kijelző a hátsó felètől.
Èn ezt lidist nèztem ennyièrt, a 10-es feljött a kezemet de jött be.
Hello sziasztok valakinek van tapasztalata a kawasaki er6f rol 2009 elotti modellekrol
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, rendelt e valaki közületek idomszetett Ebay-ről ,Aliexpress-röl. Ha van ilyen köztetek érdekelne: Minőség,Méretpontosak e? Mennyivel számolják +költséget gondolok itt a vam+áfa. Vagy ha valakinek lenne 600rr 05' pc37 idom az is jo lenne. Szép napot.
Sziasztok!
Segítségét szeretnék kérni vásárolni szeretnék egy 50ccm robogót az eladó úgy árulja hogy olasz papírjaival és egy olyan adásvételi szerződés amelyben az eladó nem az kitől én megszeretném venni a Robogót hanem a robogó tulajdonosa.
Az adásvételi szerződésben az ő adatai vannak viszont a vevő adatai üresek oda kellene beírni az értékesítő szerint az én adataimat tulajdon képp ő ebből ki is zárja magát.
Kérdésem az lenne hogy így hogy lehet megvenni?
Ebből adódhat e nekem valami bajom?
Ez így olyan mintha én venném meg az ottani eladótól holott én nem tőle vásárolnám meg.
Valaki aki tud ebben segíteni nagyra értékeleném.
sziasztok. suzuki gsxr 1100 , olajos, hoz keresek indítható motorblokkot ha esetleg valakinek lenne. vagy esetleg hol érdemes új alkatrészeket venni a blokkhoz. ( dugattyú gyűrű, hajtókarcsapágy,
Van nekik 7 rugoert rendes 5 ujjas kesztyű is, azt meg vetelezek.
Ahogy az egyik állami intézményben szoktak fogalmazni a külsős cégeknek, akik bejönnek egy megbeszélésre és megkérdezik, hogy én ki vagyok..... a válasz csak annyi: Ő egy fontos tanácsadó, de nektek nem jó...
A gyíkemberek. Hogy pontosan miért arra nem jöttek rá, mert aki közelít az igazsághoz azt elteszik láb alól, mint ahogy most is látható
A NASA fotói meg mint CGI
Te be tudnád bizonyítani hogy a föld gömb alakú?
Orbán meg a szakszervezetis?
De.
Ráadásul ezek a gőzrakéták 1/10 akkora teljesítményre képesek mint valami normális rakéta üzemanyaggal hajtott társai.
Persze meg van az előnyük hogy egyszerű szerkezetek, és biztonságosak (ha nem hagyod a földön az ejtőernyőt) de egy rendes ballonnal is fel lehet emelkedni 30-50km magasságra, és az sem túl komplikált.