Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nnna ilyen meg nem volt nekem..... cégbe vettem anno pár dolgot, természetesen a fele szar lett... 3 hétig futárt sem láttunk, utána 2 hónapig cserét sem
Egyik szomszédom navos pina. Aszonta amíg itt lakik nem lesz gondunk a navval.
21 éves cucc
Na gitározol?
Azzal sincs gond. Küldik a futárt a ramaty cuccért azt egy-két napon belül visszautálják az árát.
Nem lenne egyszerűbb feljelenteni őket rágalmazás miatt???
Nnna gyakorlás befejezve..... holnap óra
Vagyonosodási vizsgálatnál látja mid van és a bizonyítás indirekt, vagyis neked kell bizonyítanod.... alapból abból indulunk ki, hogy mindent loptál
Amíg nem kell garizni....
eMAG fasza csípem én is korrektek.
Ne lepődj meg ezen, megint valami irodában kitalálta valaki irattologató hogy neki papír kell, és majd beviszi magával a WC-re!! Nekem erről egy volt kolléga mondása jutott eszembe: "Mennyi hülye van!! Nem gondoltam volna!"
Najó de honnan tudja miről kéne számla ha nekem sincs meg? Ha meg tudja, akkor minek keresi rajtam?
A legjobb, amikor hiánypótlást kérnek.... mondom nálatok van vazze.... legyek mar olyan kedves menjek be és keressem meg nekik....
Nekünk is van rendszeresen nav vizsgálatunk, egy caddy tele van papírral, mert ma a digitális világban papíron is tartani kell mindent nezegessetek vazze
Az mindegy..... de milyen buzi szabály mar, hogy magánszemélyként nem vagy köteles megőrizni (nyilván a munkavállalói és a fizetési papírja időn kívül ) igazából semmit, de be kell mutatnod adott esetben 20 évre visszamenően
Mondom, megvan, egy kazal banánosdoboz, olvasgassa, ha tudja.
Mar mondtam, egyszer bekertek, bevittuk, mar akkor kikerekedett a szeme a csajnak amikor betoltuk egy kezikocsin, utana 3/4 ev utan szoltak hogy talaltak egy vagon papirt tolunk elrekkentve egy szekrenybe, vigyuk vissza, lezartak. Semmit nem neztek meg. Az aki behivta fel eve kilepett.
Ecceri emberként kicsi az esélyed ilyesmi vizsgálatra még egy komoly névtelen (géppel írt!) feljelentés esetén is.
5+tárgyév.... tehát 6
A cégeseket én is elegetem 6 év után. A magán számlákat 2 évig őrzöm meg, vagy eszköz esetén garancia idő végéig (kivéve auto és motor, ott teljes a dokumentáció).... ettől meg a nav 20 évig kérheti vagyonosodási vizsgálat esetén....
EV.nek is csak 5 ev.
Be is baszna, az osszes hopapiros penztarszalag, zaras orulok ha az 5 evet kibirja. De 3-4 utan mar nehezen olvashato.Amugy meg annak orulok ha mindent bekernek, mert akkor tuti nem nezik at. 4 kobmeter papirtol ugy beijednek mint drakula a fokhagymatol.
Király! Én lefűzve őrizgetni szoktam minden számlát - a nyáron bactam ki az 5 évesnél idősebbeket. Félig lett velel a kuka, volt még 30 éve vett bicikli papírja is....
Igen
Hun-e