Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/uzpUjrnCKJo lakatos alapképzés első osztály.
Egy konnyen hasznalhato fúróélező tipp jo lenne.
A tegnapi cicaharc mellett elvásott 4db metabo cobaltos furószár. Valahogy ujra használhatóvá kene tenni oket.
Ez lemaradt a végéről, de nem várom, hogy megértsd
és monokiniset?
hát ez mi Látod a saját hozzászólásodat kineveted Mondtam, hogy nem vagy kerek küldjem a kötelet?
Hála Istennek, mivel a feltételek nem állnak fenn, nekem nincs ra szükségem, de értékelem a segítő készséged
Neeeeee
ne, a képeket hagyjuk, azok nélkül is szarul aludtam, nem szeretnék egy hónapokig tartó traumát elszenvedni, elég volt a szelfid
Valakinek legalább van önkritikája
hát van úgy,hogy 170 cm vagyok, vékony kezeim és lábaim vannak aztán has meg van egy pici
Most kezdjünk egymásnak bikinis képeket küldözgetni?
ebben tudok neked segíteni Hidd el semmivel sem jobb 2 méter magas 120 kilós idiótának lenni
Nos ha gondolod választok neked kötelet. A lényeg, hogy nem szabad vastagnak lennie, meg a kender kötél sem az igazi, mert kikezdi a nyakad
Hajózásban vannak már sokkal jobb minőségű kötelek. Ha szeretnéd a súlyodhoz képest kiszámolom neked az esési magasságot is, hogy ne szenvedjél
75kilósan hogyan lehet pókhasa valakinek ?
Azzal meg nem is lenne semmi baj.... Ha nekem is 75kg-os, pókhasú, néprajzos bölcsész, Tajgetosz pozitívnak kellene lennem, inkább felkötném magam...
Oké
nem tudom miféle ember issza meg ezeket a szörnyűségeket
Ember?
Igazold magad,hogy nem vagy robot
ja gondold csak el mindenki olyan gógyi lenne mint te
Hat az mondjuk óriási szerencse.....
Itt mindenki hülye...
Tisztára zöld lettem amióta kilóg a seggem a gatyából
Na mi van srácok kifulladt a buli
Sajnos így lett maradékom ha szerdáig nem húzzátok el
Mindenestre megkérdezem a többieket:

Van 4 zacskó pattogatott kukoricám eladó (100 g kiszerelés vajas 2 perces mikrós)
ITT LEHET LICITÁLNI
Várom az ajánlatokat
kikiáltási ár 70 ft/db
mind a négy zacskó esetén az ár 240 ft
a kis fémhulladék gyűjtőgetőnk miket nem tud
Az argus sör azért jó mert abban van a legtöbb alumínium
Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformákok...
Ez vicces.
Ok...helyes...jó éjt!