Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj... pár év, 4-5 pszichológus és túl leszel rajta....
énnekem nem kell ehhez semmilyen rendszereket tudnom Egyébként sem szeretem a rendszereket
A múltkor elkocsikáztam kocsérig azt érdekes nem kezdett el lejteni az út ha gömbölyű lenne a föld akkor csak legurulnék róla
Tehát bizonyítottan lapos Sőt egy ismerősöm ismerőse állítólag soltig el ment na az ide 70 km-r hát ő sem csúszott le a gömb oldaláról
Ne bonyolitsd neki......igy se érti
Amugy 5-6 korai kissé, lányom nem tanul még ilyeneket. Szerintem nyolc lesz az ha egyáltalán általánosban belemerültünk ennyire.
Nah, legalább nem vesztettem akkor sokat......a többit meg ugyis elmondod amit meg tudtál jegyezni
Rajz... ebből lett a néprajz... palcikaembereket rajzolt egymás melle
ezt még általánosban tanultuk De már szerintem az 5 vagy 6-ik osztály.
Sajnálhatod, hogy téged a másodikból a 3 sikertelen kísérletre eltanácsoltak
Tanultunk még a következő 6 évben egy csomó fasza dolgot
(persze sok hülyeséget is amit nem kell,hogy bánj )
De neked ezt nem mesélték aki esetleg a környezetedből átjutott az első 8 éven
Ehhez értened kellene az inerciarendszer fogalmát is.... és hogy ez miért nem az
Nem is vitatkozik veled senki, simán rád hagyjuk.
Mer milyen elöképzettséged van?
A föld az meg lapos és ebbe nem nyitok vitát
Mitől lenne gömbölyű. Ja meg forog 1000km/h-val nem?
Persze vannak ilyenek mint te akik ezt benyalják, ma horgásztam egész nap fújt a pofámba a 30km/h-s szél hát az sem volt gyenge egy folyamatos 1000-es szél az már milyen lenne mi
komolyan mondom olyan buták vagytok mint a főd A lapos főd
Nem az első mondat az én iskolai elő képzetségemre emlékez vissza a második meg kb. az 1600-1700 évekre amikor ezt a kísérletet végezték
Jó, hat bölcsész az istenadta....
Lehetne, de a nem tudása nem mentesít ez alól
De hát az!
Ettől még a Fold lehetne lapos is
Majdnem.eltalálta, na....
Az fizika óra volt, Foucault inga és a Fold forgasat és a coriolis erőt szemléltette
Olyan régen jártál suliba?
Ha nem dobálod akkor nem kéne.
Mágnesezés elfelejtéséhez több idő kell.
Bár Samsung HDD-kkel mindig csak a gond volt. Hamar pusztultak ami volt.
Most azt mondanám, tedd be egy külső házba és dugo ra egy másik gépre, hogy olvassa-e, de gondolom nincs... ahci módban van? Ha uefi-re van állítva akkor az disabled...
Ha nem megy, le kell tölteni és usb-rol bootolni és formázni
szerintem már tök mindegy, hogy mit veszel az autók 90%-a úgy is francia Vagy valamilyen szinten francia kötődésű
Ha lenne cd-n vagy bármin oprendszerem, ezer éve minden gépem telepítetten vettem így azt is csak nem tudom, hogy lehet előhívni?
Szoktam mondani még a fülei is külön mozognak.
szóval olvassa az asszony a sm-et