Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm...mit tud egy buzi a nőkről...semmit
Anyád fórumozik ? Szerintem nem...vágod?
Most miért szítottad fel a tüzet?
Folyamatosan bizonyitod hogy tenyleg mekkora taplo vagy, egy pillanatra sem gondolkodsz. Szánlak.
A legszorakoztatobb az ha a feleseg is vegigolvassa az iromanyait, elvileg tanult jogaszkent.
Majd csettint egyet hogy apus kurvajol megmondtad ennek a sotetben butortologatonak, en is igy beszelek mindenkivel.
Fáj hogy te buzi vagy és neked nincs? Erről nem tehetek....
Figyu röfike!
Ma TE nagy durrogva beírtál ide...nem én...TE! Senki nem foglalkozott a te moslék pofáddal már ,de te keménykedni akartál megint.
Én ma felnéztem kétszer is,mert levelezek valakivel...beírhattam volna,de nem tettem. Úgy voltam vele ahogy Pipi is mondta,tegnap lealáztalak eléggé,nem bántalak. De TE nem bírsz magaddal...
Feljössz és beugatsz a nagy hombár,zsíros,igénytelen pofáddal....na ezen gondolkozz el hülyegyerek!
Szerintem kérdezz meg pár embert hogy most kinek van igaza....rólam meg szállj le,mert nem egy kategória vagyunk seggfej!!!
tök komoly lettél lazíts holnap végre vasárnap
szerintem erről már volt információja néhányszor az orra alá dörgöltük itt kb. mindannyian
Remelem a gyerekeidnek is ezt a stílust adod at. Vicces amikor ezt latod naluk viszont.
most egy kicsit feszültebb a helyzet a szokásosnál majd napirendre tér a dolog persze értem miről írsz
Mindenestre nekem ez már rég átcsapott egy olyanba amit nem veszek komolyan így elég szórakoztatóak vagytok
Szerintem azért vagy durci,mert ma vetted észre hogy csak három hengeres a motorod!
Attol meg ugyanaz maradsz, mindig is előjon a vékony máz alól. Csak így tovabb. Soha nem fogsz egy pillanatra sem elgondolkozni azon amit leírsz ugye?
Ne már....komolyaaaan?
Csak annyi hogy te nem egy hős vagy hanem tenyleg egy dőgevő a putrisoron akit veletlen folytan alkalmaznak ebben a szakmaban, ey minden ilyen genny irasodban bizonyitod.
Es megveheted a 6. Hazadat is csak egy dögevő maradsz.
Amúgy egy dögevő cigány nem is tud írni Zoli...ahogy olvastalak ez jutott az eszembe
Brüüü...brüüü...
Érzékeny vagy malackám?
Gyere kicsim az ölembe...sírd el nekem mi bánt naaaa.
Mi a baj? A kis lelked megsérült röfike hmm?
Csak megint ennyit tudsz hogy tűzoltóság? Uncsi már...valami más nincs?
te az az argus sör sosem volt a kedvencem a beherovkát meg egyszerűen nem tudom meginni. Van egy fórumos komám aki iszik ilyet de őt sem tudommegérteni
Ezektől már akkor is jobban járnál, ha intravénásan lőnél 2 köbcenti tisztaszeszt
Na pont errol irtam.
Írni fog csak lassú a net...anyuka nézi a DIK tévét
Zolinak meg zsíros a keze a mosléktól és nem tud írni.
Amugy alapvetoen ezt a debreceni kőagyat probaltam elejeben finoman ravezetni hogy lehetoleg ha mar egy megbecsuli altala nagyon tisztelt szakmaja van lehetőleg itt a fórumon ne rombolja azzal penetrans útszeli beszédmódjaval ahol egy forumtársa annyat kurvának titulalta.Ez nalam azert erosen kiveri a biztit.
Mivel ez szerintem nem illik. De mivel nem ismerem a szocializacios szokasait (jelen esetben valszeg a kornyezeteben mindenkivel akivel vitaja van az annyat kurvanak, őt buzinak titulal) nsluk norma lehet.
Na ez helyett termeszetesen nekem esett a szerinte szokasos eljarassal buzi, hombar, es egyebek.
Gondoltam elkezdem basztatni hatha eszebe jut, de nem.
Es most itt leszogezem mielott a vedero jelentkezne nem a tuzoltokat minositem csak őt.
Tehat lehet profin olt tuzet meg hoz ki kocsibol serultet de ilyen tarsadalmi gatak nelkuli beszedmodor egy nyilvanos forumokon egy tuzoltotol nem megengedheto, szerintem, ha alljadek dőgevő cigany lenne elfogadnam.
Tehat ha megkernem, meg ha el is önti a szar az agyat mersekelje magat, ha mar buszke a szakmajara.
csak lesz tán valami csörte még Be is b.szkna ha nem reagálna Én jókat nevetek rajtatok
Tudom: majd elmúlik!
Remélem jól vagytok...
Mit szurkolsz?
Rég nyertem...fegyvertelen emberrel nem párbajozok!
A haverod egy balfasz aki az anyjával él...nem férfi...egy HERE! Ezzel mit párbajozzak?