Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt viszont fenntartom, embernek csak kulsoleg tartalak.
Ja, ezt en irtam.

"Úgy voltam vele ahogy Pipi is mondta,tegnap lealáztalak eléggé,nem bántalak."

Ezek utan irod ezt. Tenyleg valami nagy baj van nalad.

"Nem írtam semmi arra utalót hogy ki nyert vagy vesztett."
Nálatok? Nem érdekel..az a te bajod.
Kérdeztem a véleményed? Szerinted valakit érdekel a te szaros véleményed?
Zsepit adjak?
Látod milyen hatalmas nagy baj van veled? Nem írtam semmi arra utalót hogy ki nyert vagy vesztett...és már írod is hogy “te nyertesnek tartod magad”...blablabla. Ugyan ez az Alfaság is....tőled...tőletek ered,én pedig ellenetek fordítottam. Mert hülye vagyok...
Ok.. utoljára mondom...nem érdekel a véleményed ,mert egy senki vagy! Ha érdekel majd értesítelek...és hagyj békén ha azt akarod hogy ne szivassalak.
De ha szeretnéd tőlem mehet ...
Nemar hogy otthon azok vannak.
Mondtam hogy az enyemet?
Nem, mlas-et igen, es nagyon buszke is voltal ra mennyire alfa voltal. Innen indult a buli.
Es igen, teged is kurvara megismertelek, de hogy te hos lennel azt kibaszottul ketlem, meg tuzoltonak se tartalak. Csak a berpapirodon ez all. De igazabol embernek is csak kulsoleg. Ami tenyleg szomoru. Az is hogy te nyrtesnek tartod magad, bar ez jellemzo.
Legyel nyertes, de szerintem vesztettel. Es ha elgondolkodsz belathatod bar ketlem.
Csak a cigányokkal ...mint itt is.
Na...lekurváztam volna az anyádat? Már ezt is? Zolika...el hiszem hogy el vagy keseredve,van is miért. Picit talán jobban megismertek itt a motoros tarsaid mint ahogy szeretted volna,de hidd el ezt te provokáltad ki. Rossz embert találtál meg. Néha van így...
Javaslom hogy te menj a jobb oldalra,én meg a balra...elférünk itt ketten is szerintem. Próbálj meg kerülni és ígérem nem baszogatlak...
Ha így megfelel.
Amugy tenyleg ha mar szemelyeskedunk tenyleg ezeket otthon igy pacekba nyomod, nem csak itt?
Mivan?
en mikor kurvaztam le barmelyik hozzatartozodat?
Te szakmanyban teszed barkivel.
Te kezdtél el személyeskedni...én csak sodródok veled papám
Gyerek...feleség...gondolom akkor anyád is belefér a sorba nem? Jaaaa..hogy visszafelé nem buli? Érdekel szerinted?
Nem, csak annyira keves az agyad hogy emlekeznel, ezt te meg a gyoker haverod kezdtek a clam.
de tokmindegy, megin anyadozol, ennyire egy gerinctelen onkontroll mentes hulladek vagy hogy az faj.
Ez nem az utóbbi 15 hsz
Hanem az utóbbi napok tökikém...
Csak az utobbi 15 hsz edben amit leirtal mit is irtal?
Nem..TE szopófantomozol itt nyilvánosan kurva régen már...Zolika
Ki? Anyád?
Te szopofantomozol engem baszki. Egyre tobvet keveredsz bele a hazugsagaidba.
Pont amit te...csak amit én írok az igaz. Ezen meg besértődtél...máskor figyelj kinek ugatsz.
Ja hogy hogy beszélek veled? Hmmm...pont ahogy érdemled!
Tehat ezek szerint a kedves jogaszneni pont ugyanig ir mint te?
Mondja egy olyan “ember”,aki szopófantomozik egy éve itt...meg stb
Istenem...
Kussolj mááár...folyamatosan égeted magad. Zoli...TE sem vagy szent
Ez most komoly, te irod ezt le?
olvasd mar el miket irsz.
Hogy legyen mit eloltani?
Mert siman beszologat mar nem csak itt az cikkek alatt is.
Alapvetoen te nem lealáztal csak kitartoan bizonyitottad mennyir alacsony az onkontrolod hazudozasban es mertektelenul vulgaris kirohanasban.
Pont ezt mondtam....mert egy primitív paraszt...