Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem tetszik. Es a corsa is csigaevo.
A benzines mennyi?
Egyébként a Clio szebb:
Villanyautó eszembe sem jutott, egyrészt az ára miatt, másrészt itt vidéken, évi pár ezer km futáshoz kb. teljesen felesleges / értelmetlen is lenne.
Ez az e-corsa egesz vallalhatoan nez ki ebben a szinben. De ez is 10 milla.
Én tudom...balfasz!

Elbújsz egy kamureg mögé te kis buzi és keménykedsz?
Valami kis nyomorult lehetsz te is...annyira szánalmas és gyerekes ez srácok
Most komolyan..ennyit tudtok?
Az igazság hogy nem tudom, nem mentem vele csak beleültem
De gondolom tolatókamera csak van benne, az már az olcsóbbik Swiftben is alapfelszerelés (egyébként ezért szeretnék legfrissebb modellt venni, mert az android auto / Apple carplay kompatibilis érintőképernyő szintén elvárásom, és a 3,5 millás alap Swiftben is benne van ma már)
Egyébként szerintem neked a mazda nem tetszene, hátrafele abból is szar kilátni.
Ez csak a fele
5,5 - 6 millióért én is tudnék, bármelyik Mazda szalonból....
Mazda3-at is tudok nagyon szepet, fekete
X5 a te autod, siman szerzek 0 km-est csak a nepperrel dumalok picit.
Kedves nem tudom a nevét!
Amíg az érem mindkét oldalát nem ismeri, tisztelettel megkérem senkiről ne alkosson véleményt!
Tisztelettel köszönöm!
Életem utolsó (és legelső nullkilométeres) autóját szeretném megvenni, úgy 10-15 évnyi használatra. Használtról szó sem lehet, öreg, használt (de jó) autóm már van, másik használtra biztosan nem cserélném, mert minek?

Sajnos a pénz erősen korlátos. A Suzuki Swift, a Renault Clio, illetve - korábban a Yaris is számításba jött, de abból hamar kiszerettem: drága, és sok-sok évvel elavultabb a másik kettőnél. (A Yarist 2011-ben, a Swiftet 2017-ben, az új Clio-t meg 2019-ben vezették be, látszik is a különbség rendesen - ha utána néz az ember.)
Kisautó kell, de szinte a létező legjobb felszereltséggel (digitklíma, adaptív tempomat, meg az összes vezetésbiztonsági segédlet).

A többi márka (Ford Fiesta, Mazda 3, Seat az áruk miatt alapból kiesik - 60-70 lóerős, fapados alapmodell meg nem kell)
A terv ilyesmi.
Azokat nem ismerem.
Én ledrótkorongoztam ahol rozsdas volt, rozsdamaró, lecsiszol, barna alapozo es arra a würthös cucc
Teroson kaucsuk alaput szoktunk taknyolni ilyenekre.
Meg alá Brunox-ot.
Yaris nem kell ? Nem új.
Wüthös alvázvédőt nagyon ajánlom, az alu dobozoss amit pisztollyal kell kifújni. Brutáljó.
BMV vel.
A beszámitással buksz vagy három kilót. Busszal.
És addig mivel járok? Be akarom számíttatni az újba.