Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Harisnyás Pippi.
Vagyis Lisztes Pippi.
Százhetven centis?
mert szerinted mekkora vagyok?
ja nem üzlet volt ha pénzt lát a zotya akkor készséges
Vettem gardrobot tőle abba öntöttem egy raklapnyi lisztet mert nagy tételben is árulom Van rá igény
Jövőhét végére meggazdaxok
Te nem is vagy ekkora fasz...
nem fogják aludj nyugodtan
majd számolgatják a zsizsikeket
de hát én árulom Vissza nem veszem pénztártól való reklamálásnak helye nincs
Te itt? Már azt hittem hogy teljesen ellazultál / feloldódtál Zolinál a savban!
nekem mindenkinél magasabb a végzettségem ha meg nem magasabb akkor meg több Leg vagyok (nem meleg )
Hat,....... Nem is kapna gyomorfekelyt az elet legnagyobb kerdese megfejtese miatt.
swift vagy clio.
nekem itt hever az ajtónak támasztva. Karácsonykor hoztam el anyámtól, mert megláttam, hogy jé ez még mindíg megvan
Itt van az ideg is hozzá de az cserés lesz,meg találtam a neten nyílvesszőket is hozzá egy 20-ért adna a csávó egy zacskónyit
Nem szabad most össze-vissza utazgatni. Csakis az ő egészségét és az érdekeit nézve, egyszerűen át kell utalni a pénzt nekem!
azt, hogy megvettem a 4 raklapot x forintért (most nem akarok vagánykodni, hogy mennyibe került mert még azt hiszitek gazdag vagyok ) Aztán felszorzom ezt az árat 8-al és annyiért adom a betárolósoknak
Aztán most jött a feketeleves a híradóban felszólalt valami balf.sz, hogy a gazdasági versenyhivatal különösen figyelni fogja, a tartós élelmiszerek árusítóit, hogy nem adhatják magasabb áron mint a megszokott ár A picsába Azt hittem én találtam fel a spanyol viaszt közben megelőztek hivatalosan nem árulhatom a 4 raklap lisztemet mert akkor megbüntetnek Feketén fogok üzérkedni vele
Liszt nepper leszek holnaptól
Egy.
De ő es műanyag matcboxot akar.
De figyi, vénségedre miért nem mész el inkább egy világkörüli útra ebből a pénzből?
Tudom most a korona nagyon beleszól mindenbe de ebből a pénzből elmennék egyszer egy hajós utazásra Dubrovnik-Kotor-Athén... aztán egyre Szicilia-Szardínia-Korzika... utána meg amit enged a della meg az erőnlét
csak a nyálatokat csorgattátok volna akkor meg minek? Zsigulira sincs pénzetek
Jobban jártok egy októberfesztel münchenbe lassan 30 éve voltam Ideje lenne fontolóra venni. Addigra ez a koronás is megtizedeli a kinti migriket
legalább nem kell fényezetni, ha odavered vhova
Jaja, olyan van a Ceed-emen is!
Ha opel akkor alkudj. egesz sokat lehet.
Az amiről te beszélsz a sima fekete felmosó vödör műanyagból készült tükör volt
A már nem teljesen fapados, 100 lóerős 5 milliónál kezdődik - és nem sok minden van benne: https://www.opel.hu/content/da...
üssetek be alvazszamot.

http://carhorizontal.com/lek6.html
Azon röhögök, hogy mostanra feláras extra lett a fekete tükörburkolat, pár éve még ez jelezte hogy abszolút proli, fapados autóban ül az ember, amiben még a hátsó ablakot is kurblival kell tekergetni....