Meglestem volna mert meg! De én márciusban legkésőbb áprilisban leakarom tudni fiam első autóját, mert ugye motoros szezon lesz és nem nagyon akarom magam "össze autózni...
Meg már kell is neki melójához is...
2008 novemberi, 141 ezer km-rel. De még nem biztos hogy eladom, túl sok pénz hiányzik egy újhoz, nagyon sok hitelt kellene felvenni hozzá. Ja, és a Suzuki jelenleg fél éves szállítással igazol vissza egy-egy jobban felszerelt (GLX) Swiftet. A Clio meg sajnos árban még "hosszabb" 2-300 ezerrel.... Szóval szerintem legkorábban nyár elején lehet valami a dologból.
Ket elso kerekjarat kitakaritasa, festekleverodesek, feluleti rozsda, alvazvedozes, nem komoly, de megelozes, meg hatso gatlok csereje, radiokeret, beepites, ketdines kinai olcso radio. Most ert ide guangzhou-bol a keret.
Kedves János!
Igen tudom! Nem vagyok az. De mélységesen felháborít a saját magát felsőbbrendűnek képzelő tűzoltó. Talán Ő is csak egy ember lehet, a hozzászólásai alapján erősen kétlem.
Meg már kell is neki melójához is...
Igen tudom! Nem vagyok az. De mélységesen felháborít a saját magát felsőbbrendűnek képzelő tűzoltó. Talán Ő is csak egy ember lehet, a hozzászólásai alapján erősen kétlem.
4 felé ott leszek majd dudálok