Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mmmmmm, en nem, rokoné, nem akar forumsztar lenni. De rom.
Akkor kell eladni, amikor megveszik
Meg lehetne éppen rendelni, ahhoz elég 10% befizetés. De a járvány miatt szerintem még többet fognak csúszni.
Meglestem volna mert meg! De én márciusban legkésőbb áprilisban leakarom tudni fiam első autóját, mert ugye motoros szezon lesz és nem nagyon akarom magam "össze autózni...
Meg már kell is neki melójához is...
Akkormár most rendeld meg a swiftet
2008 novemberi, 141 ezer km-rel. De még nem biztos hogy eladom, túl sok pénz hiányzik egy újhoz, nagyon sok hitelt kellene felvenni hozzá. Ja, és a Suzuki jelenleg fél éves szállítással igazol vissza egy-egy jobban felszerelt (GLX) Swiftet. A Clio meg sajnos árban még "hosszabb" 2-300 ezerrel.... Szóval szerintem legkorábban nyár elején lehet valami a dologból.
Csak nem vettél valami lomot?
A gatlok az asztmaba, a tobbi egy masikba.
Melyikbe?
Ket elso kerekjarat kitakaritasa, festekleverodesek, feluleti rozsda, alvazvedozes, nem komoly, de megelozes, meg hatso gatlok csereje, radiokeret, beepites, ketdines kinai olcso radio. Most ert ide guangzhou-bol a keret.
Én nem is fogtam fel tragikusan, inkább csak ironikus volt
Maradj! Egy betűt sem ér többet.
Mennyi idős?
Jah.... én is a fütéssel akarok mókolni......
Mondjuk megint szerlő hetvege lesz, szoval dosztmindegy.
Tudom.
Még nem, de a hólapátot kikészítettem.
Kedves János!
Igen tudom! Nem vagyok az. De mélységesen felháborít a saját magát felsőbbrendűnek képzelő tűzoltó. Talán Ő is csak egy ember lehet, a hozzászólásai alapján erősen kétlem.
Ebbü baj lesz......megint ki lehet hagyni pár napot a forumon....
Annyiért viheted!
akkor 650, hiszen aki gyorsan ad........
4 felé ott leszek majd dudálok
Legyen 1.5 és lehessen alkudni
1.300.000.- lesz az ára.... ....és nem alkuképes, ennyiért bármikor elviszik szerintem.
Melyik felét veszed meg?
akkor vigyem holnap a 700 pénzt az ceed kocsiért? járok arra holnap hajnalban