Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az azért jellemző hogy az alfa egy influenzaszerű vírus esélyére azt a választ adja hogy elmenekülök egy erdélyi hegyi házba az isten háta mögé rám ne számítson senki.Hősies kérem a hozzáállás.
Mondhatnám hogy alfasztikus.
nálad lehet.... ez csak egy poénos sztori akart lenni.....
Valaki küldjön már levelet a másiknak hogy tiltsuk le! Az olyan férfias...annyira jellemző lenne a kis puha pöcsötökre srácok!
Naaaa..,megtörtént már?
Tudod kinek mond hogy balfasz...
Én soha nem írtam ilyet rád...eddig!!!
Na..apádnak kellett volna ezt mondani
Nem a közlés hogyanja a lényeg...
Igen...te vagy a fő férfi köztük ez igaz! 42 kiló...a haverod meg 142 és még pinát se látott,csak mikor a disznó fellökte az anyját
Mondjuk te se...
Tévedés, nem volt habzó száj, se más, csak belegondolod. Max a foglalkozások terén nem értettünk egyet. De azt se durván közötem
Megint nincs meló? miért nem csinálsz inkább valami hasznosat? kisszéket pl.
Még disznó is van..röfög néha..
Elvagytok!
Mondom buzi...Istenem
Nem Ő azért jár ide, mert itt sok a férfi - és ő durván szereti
Ezek a balfaszok szeretnek szopni...hát szopnak!
Én vagyok a beteg te állat?!
Te ugattál be habzó szájjal faszfej!!! Hozzád sem szóltam bazdmeg! Miről beszélsz???
Mi a faszért kell kötekedned ?
Mit is írtál nekem? És én durvulok? Gondolkozz már el magadon picit haver!!!
Rég el kellett volna hagyni.
Mi ez a név te igen árva!?
Szövegértelmezési gondok vannak haver? Pontosan leírtam mi volt a dolga a faszinak ,erre te elkezdtél mérnöközni!
Figyelj már oda légyszives ezekre legközelebb ,ha van eszed beugatni...
Nincs veled bajom...ne állj be a selejtek közé !
Ehhh, Te beteg vagy, itt éled ki magad itt mindenki beszélget, még te is azért jársz ide, de a durvulás nem jön be. Ebben magadra hagylak.
akit én írtam az mérnök..... ez egy kicsit nagyobb és komolyabb rendszer volt, mint egy nyomtató telepítés
Nem írtam el...egy nyomtató beüzemelése(rosszul ) a munkája egy informatikus mérnöknek? Ehhez kell mérnöki diploma?
Telepíteni a nyomtatót az adott programmal ,lefrissíteni és hozzáadni 3 számítógépet az eszközkezelőben?
Hmmm....akkor én is mérnök vagyok!!!
Kettőnk között itt a különbség te homárka
Minek tudni? Ezek a szerencsétlen senkiházi selejt buzik ,úgy sem mernek találkozni velem gerinctelen féreg mind...
Disznótor lesz!
Könyörgöm...nézz már magadra te szerencsétlen picsagyümölcs!
Annyi a felszerelés rajtam,mint a te testsúlyod te barom! És ennyi felszereléssel magamon szedem ki anyádat az égő házából . Mindezt úgy,hogy szinte semmit nem látok,kurva nagy hőterhelésnek vagyok kitéve és még a levegőt sem úgy veszem ahogy szeretném...
Tulajdonképpen ez semmi...a valami az az,hogy le akarsz szopni folyamatosan a zuhanyzóban ,ezért emlegeted annyira. De tudod honnan lehet tudni hogy nem fog menni...anyádat kérdezd meg te homár
Te hős! A buzik lovagja!