Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7végén gurulni szeretnék!
Szerelni valóm lenne, de mondtam hogy kizárt dolog
Hol van még a klíma szezon
Az rohadtul gáz.Áhhhhh.
Jah,a hétközbeni eső annyi gond hogy szállításom nem megoldott,de tudom napolni,hétvégén meg kinti szerelések lennének.
Elég baj is az. Kinti meló tetőn.
Nem is: a Zoli teljesen hiteltelen!

Mottó: "aki lángot látni akar, benzint hozzon még!"
"teli"
Egész 7re ilyen buval b....t időt mondtak
Azért 7végére díjaznám ha nem esne, már a rotyedlit is életre keltettem
5. Rúgásra indult, csak abból a kis köcsögből tuti párolog a benya, mert téli tankkal raktam el, most meg félig van
Pedig benzin szag nincsen
Az a baj, hogy márciusra majdnem ilyen rongy időt jósolnak.
Remélem nem jön be nekik.
Folyamatosan esik.Nem nagyon,de kitartó.
Itten áram szünet van
És kedd, és most nem esik
Legalább a riasztók is kussba vannak
Akkor bizton állítom hogy kever valakivel,vagy te vagy hülye.
2003-ban vettem fel először és utoljára hitelt,1 milliót.Egy 2 éves punto HLX-re.A motort két összegben utaltam,egy egymillios és amikor megjött a második volt a 2,5 millio+valami 118e forgalombahelyezés,bár asszem az KP volt..
Ragozhatod húzhatod,nyúzhatod.Konkrétan nem igaz.Nem fogok számlákat mutogatni meg ilyenek.A forrásod egy szar alak,vagy te.Ennyi az egész.
Na bocs uraim...tietek a pálya!
Bocs Zoli...legyél ismét férfi...most mennem kell!
Zoli!
Biztos forrás!
De az is elég ,hogy filléres szarokkal képes vagy kínlódni haver. Az nem hobbi ,hanem csóróság... az új motorosok 1% gyűjti a lomokat és kínlódik velük HÓNAPOKAT! Illetve nem párszázezer forintos kikukázott roncs kocsikat vesz. Ez is tény! Tudom mert nekem soha nem volt hitelem,de a baráti körömben sem divat ez a lomolás...de ezek csak megfigyelések a részemről . A hiteledet meg máshonnan tudom!
De nem szégyen ez egy ilyentől aki buta...
Nekik sajna mind1is milyen nap van.
Kedd van, de így se jobb a helyzet......
Kedd.
Hétfő van, eriggyetek dolgozni!!!
Mondjuk speciel nem igaz,mondhatjuk azt is hogy hazudsz,de ez ne zavarjon.
Miből lenne? Abból hogy itt írogatsz évek óta?
Igen hiteled van! Ez is tény...ennyit tudsz.
Kihagytad az aduászt.
Hitelből van a motorom.
A forrásod nagyon pontos.
Véded az urad mi?
Tudtál te meg egy lófaxt Mi viszont okat: mikor habzol, őszintébb vagy Tudunk a zuhanyzóról, meg a kisebbségi komplexusodról (=állandó bizonyítási kényszer)
Kezeltetned kéne inkább
Nyugi..ne lépj..abbahagyom. Leírtam amit szerettem volna...többet nem bántom bármit ír. Aki kíváncsi a részletekre annak privátbankár leírom!
Mondja ezt egy fogyatékkal élő ,aki itt keménykedik. Zoli!
Kiderült hogy egy selejt vagy ,aki az anyja segge mellett van ennyi idősen. Kiderült egy egy buta szar vagy ,mert segédmunkás vagy..egy tologató betanított buta szar. Az is kiderült hogy te egy fogyatékos vagy ,akinek van erről papírja is!
Nem utolsó sorban az sem titok ,hogy egy igénytelen ember vagy,akivel egy nő sem áll szóba!
Most hogy mindenki látja hogy te micsoda elbaszott férfi nem szégyene vagy ,kurvára nem érdekel senkit mit erőlködsz. Egy kis szar semmi vagy ,akinek ez a fórum az élete. Hogy miért? Mert itt el tudod adni magad valakinek azt hiszed....de ezt most elbasztam bocsiiii
Tartozok ennyivel a motoros társaimnak, hogy ha már szóba állnak veled,tudják meg az igazat!
Majd csinálok képeket mikor snowboardozok és vadászok...