Ez igaz.
Én arra értettem, ha valakinek csak annyi töltény van otthon, amiből a kezdő részletet befizesse, a többi telibe hitel, lízing, vagy akármilyen kölcsön, annak nem szerencsés belevágni.
A Renault fix 4,99% THM-es, forint alapú lízingjét a UniCredit Leasing Hungary Zrt. biztosítja, ezeknek a szerződését olvastam el az utolsó apró betűig. Ezen csak a fogyasztó bukhat.... (Csak az ő, a piacinál sokkal drágább teljeskörű CASCO-juk jó, stb.... Nem biznyic.)
Ez relativ, mert mindenki maga látja mennyiböl tud biztonsággal megélni és mi marad ugymond feleslegben. De átcsoportositani nem szerencsés. A véletlenek ellen meg egy jo biztositás kell, de bogyonál sok a rizikofaktor
Igy van azt mindjárt az elején egyösszegben az áfát, aztán már csak költésgelni lehet.. De magánszemélyként is inkább lizingelnék. Korrekt, nem változik a törlesztö, megkapod a fizetési metodust. Én az MKB nál voltam, öket ajánlom. Másokkal nincs tapasztalat.
Ha egy 4,5 millás kocsihoz 2 Milla hitel kell az nagyon nem a te autód
Régen nincs ilyen bátrak voltunk, meg az átíratáshoz se volt meg a pénzünk azt is a kölcsön fedezte, fiatalság bolondság
Akkori viszonylatban kb egy évi munkabérem volt a kocsi amit 4 év alatt fizettünk vissza
A kamat nagyjából ingyen volt mert szereztem mozgás sérült utalványt
Mist azért így 50 felé nem tenném meg, kb semmi perc akart le tud a szervezet épülni aztán szólhat a család a törlesztéssel
Amúgy a lízing előnye hogy ugrik a kocsi és ha szerencséd van akkor kapsz vissza belőle pénzt
A személyi kölcsön törlesztés előtt meg el kell adni valamit és ha nem azonnal meg több a kifizetendő
Pontosan 2x négyezret kellett fizetni. Mivel cégként irattam igy egyrészt ingyenes lett az átirés, másrészt vételkor még ki kellett fizetnem azonban a bejegyzés ott van az okmányirodában higy már megfizettem, igy ha magánszemélyklnt a nevemre iratom se kellett volna kifizetni mégegyszer.
Miért? Ha egy 4,5 millás kocsi vásárlásához 2 milla személyi kölcsönt veszek fel, és valami ér (baleset, betegség, munkanélküliség) akkor 2 millió forinttal tartozom.
Ugyanez ugyanekkora lízingnél egy 4,5 milliós autó elvesztését jelenti kapásból.
A lízing mivel jobb? Mármint a valamivel kevesebb THM-et leszámítva?
Befizetem a kocsi árának mondjuk 50%-át KP-ban, meg ugyanennyi lízing, legyen az egyszerűség végett zárt végű, tehát ne legyen 3 év múlva egymillió egyben befizetendő maradványérték, csak a törlesztő 3 évig.
- a kocsi végig a bank tulajdona, ráadásul ha majd kifizettem az egészet, akkor MEGINT fizethetek vagyonszerzési illetéket és átírást.
- a kötelezően megkötendő teljeskörű CASCO is a banknak fizet káreseménykor.
Főnyeremény, ugye? (Végig olvastam egy ilyen lízingszerződés feltételeit a legutolsó apró betűig....)
Az ügyes... jól visszaveszik, és akkor megy a levesbe az áru, az eddigi befizetés, és még általában tartozás is marad Háznál-kocsinál ez ütős tud lenni, lapostévénél csak kellemetlen
Én arra értettem, ha valakinek csak annyi töltény van otthon, amiből a kezdő részletet befizesse, a többi telibe hitel, lízing, vagy akármilyen kölcsön, annak nem szerencsés belevágni.
Régen nincs ilyen bátrak voltunk, meg az átíratáshoz se volt meg a pénzünk azt is a kölcsön fedezte, fiatalság bolondság
Akkori viszonylatban kb egy évi munkabérem volt a kocsi amit 4 év alatt fizettünk vissza
A kamat nagyjából ingyen volt mert szereztem mozgás sérült utalványt
Mist azért így 50 felé nem tenném meg, kb semmi perc akart le tud a szervezet épülni aztán szólhat a család a törlesztéssel
Amúgy a lízing előnye hogy ugrik a kocsi és ha szerencséd van akkor kapsz vissza belőle pénzt
A személyi kölcsön törlesztés előtt meg el kell adni valamit és ha nem azonnal meg több a kifizetendő
Ugyanez ugyanekkora lízingnél egy 4,5 milliós autó elvesztését jelenti kapásból.
Befizetem a kocsi árának mondjuk 50%-át KP-ban, meg ugyanennyi lízing, legyen az egyszerűség végett zárt végű, tehát ne legyen 3 év múlva egymillió egyben befizetendő maradványérték, csak a törlesztő 3 évig.
- a kocsi végig a bank tulajdona, ráadásul ha majd kifizettem az egészet, akkor MEGINT fizethetek vagyonszerzési illetéket és átírást.
- a kötelezően megkötendő teljeskörű CASCO is a banknak fizet káreseménykor.
Főnyeremény, ugye?