Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel Te állítod, hogy ezek cigány szakmák ezért Te kellene bizonyítsd.
Nem is hiszem el, mindaddig amíg nem mutatsz bizonyítékot. Számomra még mindig vicces hogy a kovács szakmára azt mondod hogy ősi cigány szakma.
Angoloknál is a cigányok kezdtek kovácskodni ?
elhiszem, hogy szerinted hülyeség, de a tényekkel nehéz vitatkozni... ne nekem kelljen keresgélni, a könyvtárakban és a neten mindennek utána tudsz olvasni...
az egyik legrégebbi: kovács, patkoló kovács, fegyverkovács, fémműves....
Szerintem ez hülyeség. Vagy mutass már erről valami írást. Elhiszem hogy cigányok is csinálták de ne állítsuk már be cigány szakmának. Teknőfaragó, kosárfonó ezek oké na de hogy a kovács egy cigány szakma lenne ezen csak nevetni tudok És nem az érdekel hogy most kinek mi a vezetékneve.
Kovács szakma már akkor volt amikor a cigányok még valahol indiában a megcsinálták a testvérüket
pedig az.... a kovács, fémműves, fazekas, kolompár, lakatos, fúrós, fafaragó, kereskedő (bútor , szőnyeg)..... stb. ezek mind ősi cigány mesterésgek voltak...
Há mé,a jakab egy befogadó felvilágosult liberális politikus,és van egy nagy zsák száraztésztája.
Szerintem.is
Ne olvass Indexet, mert elrohad az agyad!
Baszki,a Jakabot már sztárolják az indexen,megvan bogyó miniszterelnökjelöltje.
pont amit leírsz, sokkal kiseb az üzemeltetése. Jó esélyel még ingyen el is tudják helyezni mert adot helyen szélesedik a választék ami miatt bemennek az emberek.
A heti feltöltés meg szerintem nagon pici költség autóparkal, söfőrökkel együtt is. A számítógép meg látja hova mit kell vinni mi fogyott el. Aztán tudnák sokkal olcsóbban adni mint a gyógyszertár Én a helyükben ebben a nagyobb haszonkulcsal való üzemeltetésben nem bíznék
Azt majd a jövő eldönti. Lehet nem lesz ez akkor számban, hogy meg lehessen érezni, de az is lehet, hogy leterítik vele az országot azt rakják rendesen
Majd olvasunk róla néhány sort a baloldali újságokból aztán napirendre térünk felette.
Bár mondjuk a közeli erősen kisebbségi településen a gyógyszertárból igy is elvitték a kasszát komplett, nem hogy egy automatából bár ha kizárólag kártyás fizetéssel megy akkor erre kisebb az esély
Benzinkutakra nem, ott most is van csak a kutya nem viszi, mert ott az is drágább jóval mint a patikában. Mint minden más. Ebben biznak higy az üzemeltető is majd nagxobb kulccsal dolgozik mint a gyógyszertár. Ennek némiképp ellentmondhat hogy nem kell állandó személyzet, nincs épület szinte nincs rezsi stb. Falvak az elsődleges célpont, ott meg ha fáj a fejed akkor is megveszed ha párszázzal többe kerül, mert a városba is be kell menni ami pénzbe van.
Mindent visznek,nem hagynak semmi a gerinek.
na akkor csak a kisvasút kiránduláskor lesz csúszdázás Addig járunk a hajógyárira
szerintem a forgalmuk jelentős hányadát teszi ki a repceptnélküli forgalom. Főleg az ilyen náthás, vírusos, baktériumos időszakban fő szezon van
Persze, hogy nem örülnek mészáros úr megint szakít. Beraknak minden nyílvános helyre benzinkutakra ilyesmi. Majd jó megmondják, hogy itt legalább nem kell sorban állni
Ezek mindent akarnak
Most mehetnél majd még ötven kilométert
még jó, hogy voltam tavaly azt jó szétnéztem ott meg csináltam egy csomó fényképet
A gyereknek a csúzdapark marad vagy viszik a heggyel együtt mit hallottál?
ezt egyedűl freelac nem fogadta el tényként
és vályogvető cigány sincs mert az ebben a kontextusban negatív diszkrimináció
Annyra azé nem, mert csak recelt nélküli gyógyszetek lesznwk benne. De elég sok fogy abból is. Ez a tulaj pont nem örült, inkább zokonvette.
Én meg úgy tudom a Gellért-hegyet átviszik az alagúttal együtt Felcsútra.Persze a citadella sem marad.
Ezt a gyógyszertár tulajok biztosan megállják röhögés nélkül Először lenyülták a dohány biznyict, most a gyógyszer jön... következő mi lesz, Nemzeti Benzinkút?
Ne baxtassátok a cigányokat, sokan nem tudják, de egy csomó róluk elnevezett hasznos találmányt köszönhetünk nekik! pl. Orsós magnó, Kanalas orvosság
Megtudtam ujabb infót, bár lehet csak nekem uj, jönnek a gyógyszerautomaták, már valami fidesz közeli cég beraktározta, csak még valami apróság van hátra a működtetéshez.
Volt itt vita az orvos jap vagy nem kap pénzt a felírás után. Most pont egy gyógyszertárban javítottam. A vezető megkávéztatott jó szokás szerint. Na az most magától mondta ezt pedig szóba se hoztam. Épp akkor ment el tőle az orvoslátogató akinek a funkciója akkor is szóba került, aztán nagyon felbaszta valamivel persze hozzátette gyorsan hogx vannak kivételek de nem sokkal találkozik. Az orvos jól felfogott érdeke szerint irja fel a gyógyszert és ezek a semmirekellő látogatók forgatják a dolgokat.
Meg aztán panaszolta a fertőtlenítő meg maszk hiányt a vérus miatt, itt is megy a műbalhé.