F2 kezdek rád egy kicsit megharagudni
MIT BESZÉLTÜNK A MÚLTKOR?
Ha esős idő van lecsukod a fedelét a kukánknak miután kiürítetted
Erre tessék Azt adjak neked kölcsön Mire? mikor ilyen egyszerű dolgot sem tudsz megcsinálni
Használható,a hangminőség inkább a gyári hangszórókon múlik,átlagot hozza,nem dobozhang vödörből,gyári alaprendszerek,az érintős rész kicsit lassúcska,menürendszer bénácska.De működik.
Haver 30 ezres GPS kütyüjét 3 üveg pálinkáért vettem meg
Ennyit adok a te cuccodért is
Neki mindenféle baja volt hogy későn szól meg ilyenek
Érdekes ha nem 230-al négyek az utakon időben szól
pl. nekem valóban nincs a telómon. 40 ropiért vettem egy gps-t és annyira hozzá vagyok szokva a másikhoz, hogy nem akarunk tudni összeszokni, úgyhogy van egy eladó gps 30+postáért ha érdekel valakit
Nekem most kezd szarakodni a gyári rádiom lassan cserés lesz így 12 év távlatából lehet nekem is inkább érdemes lenne venni ilyen kütyüt, amin van egy normális rádió meg egy jó gps
Ki mire esküszik melyik ezekből a jó ami elfogadható áru? (2 din)
Amúgy sosem értettem mire jó egy ilyen szar. Persze ha már gyárilag benne van a kocsiban,akkor okés. De egy ilyen hulladék mire jó?
Filmezni nem szokás vezetés közben...meg nem is élvezhető nappal. Zenehallgatásra és rádiózni a gyári tökéletes.Nem utólag beszerelt nyikorgó izé. Amit megbontanak az már soha nem lesz olyan...
GPS mindenkinek van a telefonján (kivéve Pipi),de ha nincs,fillérekért lehet kapni...ami szinte ugyan ezeket is tudja.
Nem mellékesen az hogy értelmetlen nem elég ,még szoftveresen is hulladékok. Frissítés stb...
Ez csak egy utca negyede
A katonáik most ki sem mozdulhatnak a laktanyáikból....
https://index.hu/kulfold/2020/...
MIT BESZÉLTÜNK A MÚLTKOR?
Ha esős idő van lecsukod a fedelét a kukánknak miután kiürítetted
Erre tessék
már van negyvenért egy kuka gps-em
https://www.ebay.com/itm/JOYIN...
Nincs benne gyári?
Ennyit adok a te cuccodért is
Neki mindenféle baja volt hogy későn szól meg ilyenek
Érdekes ha nem 230-al négyek az utakon időben szól
Nekem most kezd szarakodni a gyári rádiom lassan cserés lesz így 12 év távlatából lehet nekem is inkább érdemes lenne venni ilyen kütyüt, amin van egy normális rádió meg egy jó gps
Ki mire esküszik melyik ezekből a jó ami elfogadható áru?
Filmezni nem szokás vezetés közben...meg nem is élvezhető nappal. Zenehallgatásra és rádiózni a gyári tökéletes.Nem utólag beszerelt nyikorgó izé. Amit megbontanak az már soha nem lesz olyan...
GPS mindenkinek van a telefonján (kivéve Pipi),de ha nincs,fillérekért lehet kapni...ami szinte ugyan ezeket is tudja.
Nem mellékesen az hogy értelmetlen nem elég ,még szoftveresen is hulladékok. Frissítés stb...