Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, még egy nagy negatívum:
- a kormányon lévő távvezérlő gombokkal nem sikerült összehozni, így kormányról nem tudom vezérelni.
- A rádiója kimondottan érzékeny, sokkal több adót fog mint a Ceed gyári rádiója - cserébe gyengébb a hangminősége.
- Az érintőképernyő nem kapacitív hanem rezisztív (mint a szokásos autós GPS-eké), nem egy élmény használni.
- A képminősége (kontrasztja, színei) nem szépek, viszont akár pendrive-ról, akár micro-SD kártyáról akadás nélkül játtsza le a fullHD filmeket.
- A telefon-kihangosítója egész korrektül működik.

- a tolatókamera bekötésének kipróbálása elég macerás volt, mert a rádió bekötése nem teljesen egyezik a hozzá adott rajzzal, de egy nap alatt rájöttem a megoldásra. Be lehetne építeni, de a vezetékezéshez a fél utaskárpitot fel kellene szedni, meg megfúrni hátul a kasznit. Ha véletlenül mégsem veszek új autót, akkor majd jó időben, tavasszal vagy nyáron megcsinálom. Vagy nem...
nem úr aki nem herdál
A háromszázezret érő autóba
Ezek ennyi pénzért mennyire jók?
egy csóró vagy és kész. Meg kell venni ebből minőségit 5 kilóért és nem kell bajlódni a kerettel
Nekem is ilyesmi van most a Ceed-ben, de az Mo.-n, egy év papíros garival volt 10,9 k HUF, tolatókamerával (amit a mai napig nem építettem be, és már nem is fogom). Szintén nincs hozzá alkalmas takaró keret, mert amit venni lehetne 16k-ért (!!!) ahhoz nem passzol.
Na még nem volt csórózás szóval most lesz.Kínai 16 rugós 2Din fejegység természetesen nem passzol a kínai 2 dines keretbe.De megoldottam.
Csak a flame kedvéért.
Illetve pontosabban tgk csak akkor nem kell ha cég veszi. Magánszemélynek kell, ha nem fizettte meg forgalombahelyezéskor.
Annak tavalytol nem kell, de én még anno kifizettem ügyintézöt kérdeztem, mert én se voltam biztos benne hogy nem kell majd fizetni. Amikor lizingeled az autot kifizeted az átirást. Azt bejegyzik amit lát az okmányirodás hogy egyszer már megfizetted igy mégegyszer nem kell.
Pedig pont neked ajánlja " ajánlani csak...... és az élete utolsó autójának szánt nyugdíjasoknak tudnám! "
4 tojota után írta ezt az ítéletet mire számított? Hogy igénytelenség tekintetében lesz párja a tojotáknak
Írta, hogy nem márkahű
Szerintem azóta már az
hozzád nem küldünk dunába vizet minek
Oda csak megyünk
Maradok a babszinál.
Egy jó Daciát valaki (Sandero Stepway)? Nekem nem jött meg a kedvem ehhez az igénytelen xarhoz...

https://nepitelet.hu/autok/dac...
Arról ja.
Ja most kapcsolok hogy a babettáról van szó
Én is ezt tapasztaltam. Egy egy átmotorozott hétvége után amikor a bukóban az arcom fekete volt a portól akkor a szivacs belseje tökéletesen pormentes és olajos nedves volt. Most ebben a motoromban is 6-7000km után a belseje hibátlan. Olajcserénként kimosom, igaz így 2x kell szerelni, levenni a tankot de így is olcsóbb és úgy érzem hogy a motornak is jobb.

Pocses, a wd40 szerintem leszárad hamar, én LM olajat használok, 3000ft/0,5liter.
Nyenyőcébe szivacs van nekem is wd40 el szoktam fújni. Mikor vettem még az a gyári mosogatódrótos szar sem volt benne.
belül patyolat tiszta volt
amúgy régebben azt mondta mindenki hogy a szivacs azért szar mert ha a por belepi az olajozott kis járatokat benne utána átengedi a retket
na ez bizonyítottan nem igaz egy "rendes" légszűrő szivacsnál, a hoki táblás vackok lehet így viselkednek
Nem olyan rég itt egy topicban megmondtàk hogy ezek a szivacs szűrők nem jók mert krosszmotorba való ami amúgy is szétesik és nem számít a szűrőképesseg
ez a 12 ezer fura, mert nem mindegy hol 12 ezer
persze az aszfalton alapból nincs nagy por de azért néha fúj a szél minden szart
ezért jó a szivacs, ha száraz a külső fele mehet a kekszes vödörbe, 3-5 ezer ft aztán kibír sok évet
Most találtam még fateré volt kerékszelephez. Van még pár db fém sapkám is aminek a másik fele szelepet cserélni meghúzni is jó.
Ez 7420 volt utánvéttel együtt.