Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az asztalosüzem mégse hajlandó nekem közvetlenül eladni, mondjuk féláron....
kevered a hasznot az érték teremtéssel
érték akkor képződik amikor a semmiből lesz valami, vagy a kevésből több
pl egy kivágott tölgyfából lesz egy bútor
az hogy ezt a bútort a kereskedelem eladja 3x az nem érték, csak haszon
Hányszor telepítesz Windowst egy gépre? Ha karbantartod, meg mindenféle xarokat nem pakolgatsz rá, akkor egy-két évet simán kibír egy telepítés - akkor meg kibírható az a fél-egy óra mindenestől.
amúgy ez vicces hogy a biosból nem lehet indítani egy win telepítést
mostani átlagos net sebességgel se lenne több idő mint anno a cd-ről baszakodni
Inkább magán fogalmatlan ügyfelei vannak.
Azt lehet is, ha már elindult a gép De amikor szűz a gép, vagy szar... akkor mellé kell ülni általában. Ezeket mostanában próbálom el is kerülni
Minden melós annyit keres, amennyiben megegyezett... onnantól viszont nem kell sírni, azt kapja, amit elfogadott, mikor elvállalta a munkát
A KSH most tette közzé, hogy az átlagbér 400e felett van...
Öcsém a Teamwiewer-t használja,legalábbis sokat.
Végülis mindenki valami értéket teremt, aki csinál bármit is - de azért mégis szét szokták választani a termelő és a szolgáltató ágazatot. Ahogy megyünk a jólétbe, a másodikban lesznek többen, mint nyugaton.
Na takaroggy.
jó persze ha a szó szoros értelmében nézzük az termel aki legyárt valamit pl, a szalag mellett a mercédeszt.
De ezt nem így kell tekinteni. a pénzforgás a lényeg a gazdaságban kint lévő pénz és annak a minél gyorsabb megfordulása. Ilyen alapon az orvos sem termel csak összevarja az arcos miután hazajöttél a tűzoltótól viszont a kenőpénzt amit a zsebébe tettél, hogy minél kevésbé látszódjon + a fizetéséből vesz egy mercit amit szorgos kecskeméti kezek raktak össze a te meg bogyóbá tervezése alapján, amiből te is profitáltál. Tehát érték teremtődik és mindegy, hogy fizikai vagy szellemi a lényeg, hogy egységnyi pénzből mindíg több képződik. ezért termelő a kereskedő is sőt még az ügyvéd is aki tollon kívül nem fogott mást a kezében
Csak azt. Install már csak netről, vagy penről, de pl. Winfost nem lehet netről feltenni. Linuxot igen, de pen akkor is kell, elindítani a gépet. CD-DVD már nincs is nálam...
Nagyvállalati környezetben a belső hálózatról tudnak indulni a gépek, de kis cégeknél ez nincs.
Mondom...K U S S
Én nem a Tűzoltóságból élek...már mondtam. Nagyon kevesen élnek ebből....
Korona FM100 nem jó? Nálunk az már van, évek óta!
Használsz meg pendrajvot?
...igazából te sem termelsz, meg pl. én se. Szolgáltatunk. Zoli is. Ő keccsöli is a bútort, te meg a tömlőt. Én meg a pendrájvot
Tudod hogy a szocreálban is a párttitkár meg a vezérigazgató jobban volt eleresztve,csak a léptékek voltak mások meg nem ismerte a nagyközönség a valós dolgokat,mediakuss volt.
akkor jöjjön a korona2 csak az vigyen mindent
Hol?
Namost tényleg,kevered a a szezont a sezlonnyal.
Ha osszrkevered a bruttó árbevételt a keresettel akkor tényleg tudatosan kéne a pénzügyeket kezelni,nem egy repalét fosó nyulkent.
A hiace fel sem tűnt ?
Nah...kussolj!
Kötekedik látod...