Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából nem vagyok rosszindulatú. Idegesítő, kiállhatatlan viszont igen, dehát sokxor pont az a cél szórakozni járunk ide, nem? mert ha valaki másért jön - na ott télleg komoly a baj
Látod, ez is azt mutatja, hogy földhözragadtan gondolkodol... mijafaxnak pl. arany? Ha bekövetkezik, amit mondtál, azt is baxhatád, mert kb. agyonvernének érte az apokalipszi 2. napján! Addig hol tárolnád? Párna alatt? Vagy bérelt széfben? Akkor ugyanott tartanál, mintha nem is lenne
Bonyolult ez
itthon akár 1km autópályád is lehetne..... azon órákig ellennél a hiace-al, mire a végére érsz
persez ehhez az is kellene, hogy visszavonja a tiltásom különben nincs üzlet
Rólad nem adtak infót,ezért természetesen az vérszívás volt csak. Azért basztam fel magam ,mert már unom a rosszindulatú célozgatásokat.
nekem sem jutna eszembe üzemcsarnokot építeni azt csak azért írtam,hogy kb. mennyi pénz a nagyvilágban 5 mrd. Az ott semmi. Kb. ennyiből újítanak fel egy nagyobb 100 éves épületet. Nálunk a múzeumra locsoltak rá 1 mrd-ot pedig nem egy nagy durranás lett
azt kihagytam oké 500 millióból meg azt vennék
Be kell fektetni szinkronteszterbe... állítólag az a legjobb
Mert utólag olvastam el egybe (tudom: mazochista vagyok) és érdekes volt. Tök normálisan kommenteltél, aztán 1ccercsak bekattantál, és elkezdted a szokott műsort
Nem is értettem, mi váltotta ki, de súlyos elváltozásra utal kettős személyiség vagy hasonló pszichiátriai jelenség. Vizsgáltasd ki

Nem ismerem Zolit, nem tudom, mi igaz abból, amit mondtál rá - de azt viszont tudom, mi igaz abból, amit rám mondtál, ennélfogva tudom, mennyire lehet hinni neked.

na, most kérem a szokott alfa beszólást!
oké a te eseted egyedi Én még tovább tervezem az életem meg hát üszköm is van Próbálnám azért úgy intézni, hogy még akár az unokának is jó legyen.
Én nem a tőkét tapsolnám el hanem a hozadékát. Előszőr is 1 mrd ért vennék ingatlant kiadni. (nyílván nem én vessződnék vele) 1 mrd vennék aranyat(kézzelfoghatót és nem virtuálisat) a maradék 3 mrd ot meg néhány nagyobb bankban kockázat mentesen befektetném ami hozhat akár évi 4-5 %-ot, de azt mikor mennyit lehet, csak 1-et az az idő is eljöhet végül is mindegy. Ennek függvényében az ingatlan befektetés hozhat évente 50 milliót a befektetett 3 mrd meg 30-150 millióig Tehát évente 80 és 200 millió ft lenne a bevételem Ebből karistolgatnék és nem a tőkét költeném. ez havi 7-17 millió. Ehhez lőném be az életszínvonalam és nem az 5 mrd-hoz.
Az, hogy 1 mrd-ot meg miért pocsékolnék el aranyba ami látszolag egy holt tőke? Azt meg azért mert amikor bedőlt az ingatlan és egyik napról a másikra eltűnik a bankból a pénz, mert elállamosították, csődbe ment a világgazdaság vagy bármi ha minden a feje tetejére fordul akkor is az arany fizető eszköz marad.
Nem most sajnos...már hatkor kint voltam a nyaralónál pakolni.
Föl tetszett ébredni?
Neeeee....te szaporodtál? Ez rosszabb hír mint a korona
Nem volt tegnap semmi különös ,csak szembesítettem Zotyát az igazsággal. Miért kell ezért engem baszogatni?
Na, ezt kb. hasonlóan gondoljuk! annyi eltérés, hogy vannak kölkeim, azoknak jutna belőle - de nem sok, nehogy leépüljön a személyiségük
Egye kutya, veszek egy szelvényt, de csak hogy megmutassam neked, milyen jól fel lehet használni 5 millárdot Eszembe se jutna üzemcsarnokot építeni - minek harcoljak a fideszes strómanokkal?
Elbaxnám az egészet, folyamatában van még 15-20 évem, utána mindenképp vegetációs szakaszba lépek addig meg biztosan kitart: napi 680 ezerből elleszek valahogy
Nincs gyerekem, van hátra - jó esetben - 10-15 évem, mégis mi a faxt kéne csinálni 5,5 milliárddal? Elbaszni az elején egy-két milliárdot villára, kocsira, utána meg a maradékot elosztani 10-15 egyenlő részre és évente egy részt eltapsolni. Ha nem döglök addig meg, akkor majd jön az állami nyugdíj.....
de csak a 2t nekem volt
A wartburg is.
Ha megnyered a nagy lét, vegyél BMW i8-at! maradnál a tervnél, mert az is 3 hengeres!
Amikor még egyáltalán volt lottónyertes na pont az ilyenek miatt lettek sokkal szegényebbek néhány év alatt mint előtte valaha voltak. Mind meg valósította az álmait(RÉSZBEN) azt hitték ez a pénz örökké tart. Ha ilyen luxusra költenéd a pénzed az kb. elég egy ilyen kocsira egy házra egy nyaralóra talán egy éves fenntartásra azt slussz. Utánna bele kell dobnod a lakásod, hogy megtudd hirdetni az a töredékéért találj rá valakit Azt ami marad abból szűken vagy elkaristolsz egy darabig vagy nem.
5 mrd ft az nagyából a gazdaglista legalsó határa. Nekünkez felfoghatatlanul sok pénz de alapvetően a mai számokon egy félig elkészült közepes üzemcsarnok költsége.
Amit majd megnyer a holdudvarból valaki akinek ki van játszva a pénz Megnézném az utobbi 20 év listáját, hogy kik nyerték ezeket a pénzeket. Nagy tétben mernék fogadni, hogy kivétel nélkül valamilyen ismert névhez kötődő egyének voltak.
A tervezett Clio is ezres, 3 hengeres!
kb. 20 éve lottózom. a legnagobb gyereményeim volt kb. 10 db 2-esem. Én a helyedben nem reménykednék azért annyira Még ne nézegesd a neten a luxusingatlanokat
Szerintem a lottó is csak szimplán egy egy politikai kifizetőhely semmi más. Azért emlékezzünk vissza azokra a régebbi időkre amikor még a gömböket húzogatták ki forgó tartályból. Érdekes módon majdnem mindíg egy, két, három hetente lett 5-ös találat. , most simán fél év és akár 8-9 hónapig sincs.
Azután előbb utóbb kiderült a nyertesek egy jelentős része. Különben nem tudtak volna velük riportfilmet csinálni.( java részük koldusbotra jutott.)
Hol volt az akkori informáci áramlás a mostanihoz képest?
A fészbuk a közvetlen kommunikáció világában soha egy lottónyertes nem derül ki Ezt senki sem gondolja komolyan.
Soha egy szomszédnak sem volt gyanus, hogy a bicigliből lexus lett az omladozó viskóból meg palota vagy 2 hét múlva beköltözött a szomszéd a ki mit tud negyedbe?
Ezt a hírt a nyertes olyan szinten magába tudja tartani, hogy egy közvetlen hozzátartozója sem tudja meg?? Az anyja a tesvéra apja, bárki. Ugyanez a feleség részéről? A gyerek nem szerez róla tudomást aki elvagánykodik vele alsó tagozatban, vagy ott nem tűnik fel az osztálytársaknak a meggazdagodás? Ez olyan pillanatokon belül szétterjedne egy ilyen infó, hogy a nátha hozzá képest kutyaf.sza Másnap tudnám, hogy a kis pisti nyerte szombathelyről az ökörcsíny utcából. Jó mondjuk én csak harmadnap, mert nincs féjszem
Nem akarom elhinni, hogy minden nyertes olyan mintha védőörizetben lenne és védett helyre költöztetnék el őket egyik napról a másikra ráadásul úgy, hogy erről senkinek semmi tudomása és nem gyanus, hogy iskolából, munkahelyről eltűntek meg az utcából
Tehát az a rossz hírem, janikám mi legfeljebb a 4 találatig fizettünk be a lottóval az meg nem sok mindenre elég
Sokan álmodoznak a nagy nyereményről... De az örök elégedetlennek igazából soha nem lesz semmilye akármit vesz.
Vegyé