Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért érezted hidegnek ,mert még nem voltál motoros!
Korán indult a szezon.
Abban az évben, március 25. körül kezdtem el az A1-et a tanpályán / forgalomban. Már a hó elolvadt, de qrva hideg volt reggelenként (mindig reggel volt az óra).
Igen, a Pipi alacsony - a helyében én is óvakodnék a talajmenti fagyoktól....
Neked ment vón az előbbi.
Vezérlés, lapkázás szerelő végzi amit tudok meg megoldok én. Szeretek szöszmötölni a garázsban...
7éve volt.
Picit még korai szerintem...lehet még talajmenti fagy.
láttunk már ilyet
Március 15-én a fél méteres hó majd úgyis betakarja....
a tetejére szórtam fődet azt meg megtaposgáltam. Vízzel itt nálunk nincs baj majdnem inkább lesöpörni kellett a a felszín tetejéről annyi van belőle
mosmá mindegy fődbe van
A picsa azt mondta a gazdaboltban ha nem fagy meg akkor akár most. Hát itt reggel voltak még fagyok, de terítettem rá 2 cm fődet úgyhogy jó lesz az
Biztos hogy visszahozzák,illetve biztos hogy leszervízelik?

Nameg a füvet hogy?Mar a zöld gyepet?
Semmisincs ingyen.......pláne bmw-nél
Én meg nem játszok vele. Szólok a bmw-nek, jön egy dobozos autó, 1-2 nap múlva visszahozzák leszervizelve, és kész.... ingyen....
Igen tudom, de van még aki bont.
Én mindig ugyanakkor cserélem. Pont mikor lecserélem, na akkor cserélem le.
Szerintem nem lesz egyszerű: túl régi és túl ritka modell:
https://www.motorcyclespecs.co...
Üdv! Valakinek van a tulajdonába Laverda lb 125? Kérdésem lenne, ill. alkatrészek érdekelnek. Köszönöm a segítséget előre is!
Bármikor, a lényeg hogy párás meleg helyen legyen és sok fény kell neki, kék-piros
Olyan helyre ültesd hogy a szomszédok ne érezzék az illatát mert mostanában sokat látom a hírekben hogy ennyi és ennyi tő cannabist foglaltak le
Viszont az őszi vetés annyival jobb ,hogy a fű ellenállóbb lesz...erősebb .
tavasszaql, ha a naoközbeni hőmérséklet stabilan 12-15 fok..... a talajt pedig mindig nedvesen kell tartani. de nem csak kiszórni kell, a talaj felső rétegét fel kell lazítani, begerebjézni és tömoríteni
Ez olyan mint az olajcsere mikor?
3 motoros minimum 5 tuti időt mond.