Üzemelés az megy nekik egyedül,Akkor van gebasz amikor az anyacég a gondjai enyhítésére vagy leépítik őket vagy az üzemelésére sem hagynak zsozsót.Vagy mindkettőt.
Ha eladják valakinek az már jó.
hosszú volt a cikk felületesen olvastam át csak annyit olvastam akik ezeket üzemeltetik valami horribilis adósságot halmoztak fel, meg annyit, hogy esélytelen a kilábalás
biztos nagy bajban lehjet a pepco is tavaly augsztusban nyitottak nálunk meg nagyjából minden 20 ezres városban évente elég sok helyen nyitogatja üzleteit Persez én nem bánnám ha eltünnének a fenébe de kicsi esélyt látok rá. Ez egy éves cikk. Azóta legalább 30 boltot nyitott magyarországon. Ez az extrém digitális sztori már vagy 8-10 éve tart. Ezek valami hasonló nevű cégtől egyszer már szétváltak.
Kérlek szépen a hasonmásodra kertitörpéket öntetnék ki belőle. Szépen befestetném piros kékre, hogy ne látszon, hogy arany. Simán kiraknám a kertbe ezeket a giccseket soha senki nem akarná ellopni . Ha kell egy kis fizetőeszköz akkor bicskával mindíg kanyarítanék belőlük néhány grammot
még föle is maradna azt meg eltankolgatnám arra a szakaszra Vagy kiadnám forgatási helyszínnek a magyar autópálya rendőrök című sorozathoz, vagy rendeznék rajta gyorsulási versenyeket Egyre jobban belegondolok egyre nagyobb bisznisznek tűnik a hülyeséged
Igen, Simicska erről bővebben tudna mesélni De legalább azzal vígasztalódhat, hogy úgy ment el a lé, ahogy jött Nem tudta, mekkora cipő kell neki, de biztos tanult belőle.
Még mindig adós vagy azzal a 3 számadattal amiből a forrásod szerint vettem a motort.
Továbbá a a pénzösszeg forrása ami szerintet szégyenletes,és hogy mire is kellett volna fordítanom.
Ebből kettő pontos összeg szerepelt itt a fórumon csak a csodás fórummotor eltemette a sokezer HSZ alá,így neheéz kikeresni.
Viszont én magam ítam le.
A harmadik az izgi mert kibaszottul nem mondtam el se szóban se máshogy senkinek.
Innen lesz érdekes az a hiteles közös ismerős.Mármint hogy mit talált ki.
Bár szerintem a másik kettőből az egyik sem jut eszébe senkinek.
Csak egy kis segítség 1200000 ezret számolt le a kezembe az a srác aki békéscsabára vitte a narancs streetet.
A másik két tételt légyszíííííííí?
Azt ugye tudod hogy a leggazdagabbaknak a vagyona nem effektív pénz?
Csak az általuk irányított cég és ezen keresztül birtokolt cégcsoportok számított össz értéke.
Mindent amire szükségük van azt a cégcsoporttól fedezetként biztosítótt pénzösszegből fizetik.
És a cégcsoportok értéke is csak egy fiktív szám.
bármikor becsődölhet,eladják,veszik,befektetik a lóvét.Sőt,a projecteket sem saját tőképből hanem urmabocsá banki hitelből finanszírozzák.
Ilyen volt az egyik fasza bútoros cég.Egy halom vállalat,kereskedőhálózat egy cégcsoportban.Tényleg kurvanagy volt.Az öreg alapító csávó még aktívan bizniszelt.
Csak utána az anyaországban rájöttek hogy kettős könnyvitelt folytattak nagyban.Kibaszott nagy birság és úgy omlott össze mint a kártyavár.
Ha eladják valakinek az már jó.
Te értelmezed is amit olvasol?
Ülnek a leggazdagabbak a sok zsozsón és dekadenskednek.
Van fenn is meg lenn is.
https://index.hu/gazdasag/2018...
Továbbá a a pénzösszeg forrása ami szerintet szégyenletes,és hogy mire is kellett volna fordítanom.
Ebből kettő pontos összeg szerepelt itt a fórumon csak a csodás fórummotor eltemette a sokezer HSZ alá,így neheéz kikeresni.
Viszont én magam ítam le.
A harmadik az izgi mert kibaszottul nem mondtam el se szóban se máshogy senkinek.
Innen lesz érdekes az a hiteles közös ismerős.Mármint hogy mit talált ki.
Bár szerintem a másik kettőből az egyik sem jut eszébe senkinek.
Csak egy kis segítség 1200000 ezret számolt le a kezembe az a srác aki békéscsabára vitte a narancs streetet.
A másik két tételt légyszíííííííí?
https://index.hu/mindekozben/p...
Csak az általuk irányított cég és ezen keresztül birtokolt cégcsoportok számított össz értéke.
Mindent amire szükségük van azt a cégcsoporttól fedezetként biztosítótt pénzösszegből fizetik.
És a cégcsoportok értéke is csak egy fiktív szám.
bármikor becsődölhet,eladják,veszik,befektetik a lóvét.Sőt,a projecteket sem saját tőképből hanem urmabocsá banki hitelből finanszírozzák.
Ilyen volt az egyik fasza bútoros cég.Egy halom vállalat,kereskedőhálózat egy cégcsoportban.Tényleg kurvanagy volt.Az öreg alapító csávó még aktívan bizniszelt.
Csak utána az anyaországban rájöttek hogy kettős könnyvitelt folytattak nagyban.Kibaszott nagy birság és úgy omlott össze mint a kártyavár.