Nem hazudtam...egy senki vagy! Anyád pénzén van motorod te nyomorék! Nem akartam elmondani,de ha ennyire ragaszkodsz hozzá...
Te egy olyan helyen melózol ahol alig keresel valamit. Teljesen logikus,hisz munkaidőben itt ugatsz....magyarul nem termelsz!
Ha nem termelsz ,nem kapsz lóvét...minimálisat. Bár nem is kell,mert használt elemeket lehet fillérekért venni. A többit meg anyádon élősködve megkapod mint egy igazi férfi!
Aki ezeket mondta nem hazudott Zoli ,mert ha belegondolunk te tényleg lófaszt sem termelsz...hisz itt vagy!
Egy boltban ez azért gáz picit...
Innentől a többi meg logikus
Hallod...te egy tömeges zuhanyzóban nadrágban zuhanyzol? Jaaaa...mondtad hogy te még nem jártál ilyen helyen. Akkor te nem voltál katona ( nem csodálom),nem voltál uszodában,kempingben ...stb...stb...
Vagy ha igen,akkor látsz faszokat...ha nézed,ha nem...mert szembe,oldalt mindenhol vannak,de ez ilyen helyen természetes. Bár te lehet azért nem látnád,mert megvadulnál és bekapnád az összest
Milyen öblítőt használ anyukád?
Ezt egy olyan ipse mondja aki bevallottan és büszkén elmondja egy nyilvános fórumon hogy pasik pöcset stíröli a zuhanyzoban,tényleg,ennyire szánalmas vagy.
A következő az lesz hogy hirtelen lesmarolod őket,rajtautesszeruen.
Az meg simán leletet rólad hogy hazudtál orbaszajba a motoromrol és a hitelről,mintha nem is te mondtad volna legalább 20x.
Ehhez tényleg elmebetgnek kell lenned.
Nem...nem én lakok anyámmal te selejt
Na meg pinákat is láttam már...jópárat...
Becsukom a szemem és látlak Zoli magam előtt. Hazamész és anyukád már vár meleg vacsikával. Aztán felveszed a kis kantáros kertésznadrágodat és lehajtott fejjel valamit mormogva mész ki a kamrába ,elemeket forrasztani. Mikor végeztél visszamész a házba,ahol anyukád szól hogy menj kisfiam mosakodni,de a fogadat is tessék megmosni....és ne pisilj a vízbe ,meg ne bögyörőzd magad! Persze te belehugyozol...mert kemény vagy!
Aztán bemész a szobácskádba és a kis telefonodon fórumozol . Mikor anyukád bemegy és elveszi a telefonod,te hokizol egyet és alvás. A reggeleken már tudjuk...
Hány éves is vagy?
De választ nem adsz arra mit is tudsz a motorvasarlasom szégyenteljes hiteleről.
Csak mert egy kamuzo szar alak vagy és semmit sem tudsz.Hiaba van biztos forrasod.
Nem járt, meg kellett venni, belerakták a konfigurációba.... nekem viszont utólag aktiválták ingyen az autóra meg kellett venni, kötelező konfigurációs rész volt, ahhoz csak 300e Ft-s vásárlási utalványt kaptam utólag meg is voltam sértődve
4 napig Hollandiában voltam, leszálltunk Ferihegyen 8 körül, és ez fogadott. Elindultam az M5-ön haza, és útközben hallottam, hogy lezárták (aki rajta volt, az még mehetett a céljáig)
A kamionosok hajtottak, mint az állat, én a szgk-val mentem össze-vissza a nyomvályúsra vágott friss havon A pályáról lejőve (este 10 krül) a mellékutakon szűz 15 centis hó, abban jöttem haza. Az utat a póznák alapján saccoltam.
Érdekes volt, ezért is lőttem a fotót.
Meg egy fűzős túrabakancsban, egy sima utcai télikabátban és nyári motoros kesztyűben tanultam / vizsgáztam. Ja, és nyitott bukóm volt, nem volt motoros ruházatom, semmilyen sem.
Te egy olyan helyen melózol ahol alig keresel valamit. Teljesen logikus,hisz munkaidőben itt ugatsz....magyarul nem termelsz!
Ha nem termelsz ,nem kapsz lóvét...minimálisat. Bár nem is kell,mert használt elemeket lehet fillérekért venni. A többit meg anyádon élősködve megkapod mint egy igazi férfi!
Aki ezeket mondta nem hazudott Zoli ,mert ha belegondolunk te tényleg lófaszt sem termelsz...hisz itt vagy!
Egy boltban ez azért gáz picit...
Innentől a többi meg logikus
Hallod...te egy tömeges zuhanyzóban nadrágban zuhanyzol? Jaaaa...mondtad hogy te még nem jártál ilyen helyen. Akkor te nem voltál katona ( nem csodálom),nem voltál uszodában,kempingben ...stb...stb...
Vagy ha igen,akkor látsz faszokat...ha nézed,ha nem...mert szembe,oldalt mindenhol vannak,de ez ilyen helyen természetes. Bár te lehet azért nem látnád,mert megvadulnál és bekapnád az összest
Milyen öblítőt használ anyukád?
Ha minden nap kicsapja az ember a cuccot az hasznos, a prosztatarák megelőzésére ez a legjobb módszer
A következő az lesz hogy hirtelen lesmarolod őket,rajtautesszeruen.
Az meg simán leletet rólad hogy hazudtál orbaszajba a motoromrol és a hitelről,mintha nem is te mondtad volna legalább 20x.
Ehhez tényleg elmebetgnek kell lenned.
Na meg pinákat is láttam már...jópárat...
Becsukom a szemem és látlak Zoli magam előtt. Hazamész és anyukád már vár meleg vacsikával. Aztán felveszed a kis kantáros kertésznadrágodat és lehajtott fejjel valamit mormogva mész ki a kamrába ,elemeket forrasztani. Mikor végeztél visszamész a házba,ahol anyukád szól hogy menj kisfiam mosakodni,de a fogadat is tessék megmosni....és ne pisilj a vízbe ,meg ne bögyörőzd magad! Persze te belehugyozol...mert kemény vagy!
Aztán bemész a szobácskádba és a kis telefonodon fórumozol . Mikor anyukád bemegy és elveszi a telefonod,te hokizol egyet és alvás. A reggeleken már tudjuk...
Hány éves is vagy?
Csak mert egy kamuzo szar alak vagy és semmit sem tudsz.Hiaba van biztos forrasod.
(képen az én autóm konfigja)
A kamionosok hajtottak, mint az állat, én a szgk-val mentem össze-vissza a nyomvályúsra vágott friss havon
Érdekes volt, ezért is lőttem a fotót.