Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak téged,mert ezzel a dumaddal is ezt bizonyitod.
Mondtam...takarodj a sarokba! Ne is szólj hozzám te selejt hazudozó! Vállalkozó aki évi 100 millát keres úgy,hogy itt ugat egész nap.
Na húzzál már el te buzi
Hülyének nézel itt mindenkit?
Ez a gyopár piszkal folyamatban.
A melós mindig is a rossz végén lesz.
És semmi sem fog elég lenni neki.
Ilyen a világ.
Még mindig itt tartotok?
Alapjába véve nem CSAK az számít mennyit keresel. Van sok melós aki igenis többet keres mint egy diplomás ,ez a mai világban már nem elérhetetlen álom. Itt a pénzügyi kultúra és az intelligencia hiánya nagy részben a hibás. Hiába keresel jól ,ha nem tudsz bánni a pénzzel.
Tőled nem várok el semmit........aki már tényleg látott az kapisgalja.
Nem alkalmazott vagyok.
Sötét vagy,kérdezz már rá jobban az ismerododre,bár a sejtesem hogy az is sötét max egyszer összefutottunk.
Te tényleg komolyan belegabalyodtal a dologba.
Nem véletlen,sötét vagy mint a borsodi éjszaka.Csak neked már a Negró sem vilagit.
Mond az neked valamit hogy Egyéni vallalkozó?
Engem ez bosszant hogy szegény melós megszakad és szart se keres
Persze most lehet mondani miért nem tanult meg hasonló okosságok, de ha mindenki mérnök lenne akkor is kellene valakinek a szalag mellett robotolni.....
Micsodaaaaa?
Zoli...most mondtad el a VILÁGNAK és higgyük el hogy nem mondtad el senkinek?
Ajajjj
Mellelottel nyomorult szanalomgomboc,csak puffogtatsz.
Az ismerősnek is szar infoi voltak,ezért próbáltál kibujni.
Szar alak vagy.
Tudtam mert senkinek nem mondtam el.
Sőt......
Hagyadmááá ...
Takarodj a sarokba és szégyelld el magad! Forraszgassál! Láncfűrészes ....
tudod nagyon jól, hogy termelni nem attól lehet,hogy reggeltől estig dolgozol. A szalag mellett is dolgoznak a melósok látástól mikulásig, azt örülnek, ha kijönnek a hónap végén
elmondásod alapján neked sem kell kölcsön pénzért a szomszédba menni még is van egy csomó szabadidőd. ERGO annélkül is termelnek a befektetéseid, hogy meg kellene szakadnod. Zotyának bútorboltja van.A bútorboltok azért nem arról híresek, hogy tömött sorokban az utcán várakoznak L alakban, hogy mikor férnek be. Itt vanak azért pause-k amikor ráér csetelgetni az ember. Most ikeás példák nem kellenek mert ott nem csak bútor van, haen lakástextíltől az étkezőgészletig a gyerekjátékig a szörptől az illatosgyertyáig kb 10 ezer apám f.sza. Legtöbben mégis zabálni járnak be mert egy család 6 ezerből degeszre eszi magát és vállalható a kaja. Plusz sokaknak akár egy hétvégi délelőtti vagy délutáni program.
Az..persze persze Még fűtés sincs....
És mennyit adnak ebből egy bútortologatónak?
140 nettó megvan?
Soha nem volt anyámé te szánalmas pojaca.
Na kussolj..anyád pénze volt a telek is !
Semmirekellő!
Zoli?
Nincs ok pánikra már mondtam. Meg amúgy sem bántja a vírus a 9-10 év alattiakat...ő meg szellemileg ott körül van. Picit lehet lejjebb...
A bolttal is kurvara sötétben vagy,te tényleg ennyire kretén lehetsz.
A tavalyi mérleg bruttó bevétele kb 110 millió volt.
De tényleg én semmit nem termelek.
A havi bérleti díjak több mint amit te pöcsök nézegetése mellett kapsz egy év alatt.
nincs ráírva, hogy melyik az eleje meg a hátulja ezt bárki besz.pja
Sejtettem hogy lofaszt sem tudsz. Csak talalgatsz.
Ennyire szánalmas egy okfejtest,ez az újabb hazugság kinyogese volt a nagy titok?
Az ismerős nincs képben.
Tehát,nem anyámé,köszi O jól van.
A,eladtam az előző motorom
B összeg egy telek eladás
C egy megszűnt cégben voltam társ,és kivasaroltak
Felfogtad te nyomorult?
zotyának annyi Majd a földi maradványait feloldjuk a lefolyótisztítóval amit a pultja alatt tartogat. Legalább nem hiába tárolgatja.
Sajnos egy potenciális vevőmmel megint kevesebb lesz
Gyerekek.... ezt most fotóztam autóból