Nem csak a megtérülésen múlik, ill. egy anyagi szint felett azon egyáltalán nem. A villanyossal kurvajó menni, ha városi-elővárosi autó kéne, nem is vennék mást. Most mentem az előbb 6-7 km-t a városban egy Fiat 500e-vel: sztem jobban mozog 80 alatt, mint bármelyik GTI Ilyesmi: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/500/fiat_500_500e_szemelyautomata_4.9-5.5_m_-10_db_keszlet-12496797
Csak azon hogy hajlando e vagy aldozni a kivant targyra vagy sem. Tiszta sor. Racionalisan nemsok.
Gyartani is csak ugy eri meg hogy a kieroszakolt CO kvota buntetesek sokkal magasabb veszteseget generalnak.
Egy budos darab elektromos se lenne legyartva e nelkul.
Meg mindig a szokasos diemma, egy budapest balaton uton sporolja mondjuk egy ketezer forintot ahhoz bele kell tennem az adott jamutol fuggoen 5-8 milliot.
Es ez mindegy milyen finanszirozas, beleteszi az aki megvrszi.
Milyen megtérülés magánszemély esetén ? egy 5e Ft-s bicikli sem térül meg soha, ha nem termel... magánszemély esetén ez a szó fel sem merülhet, csak cég esetén.... ott meg megéri....
Az 1,6 G vel 7 lterrel eljarok. A h 1,6 fulltime legkondival is megall 8,5 korul.Szerintem 10 eve bevan kapcsolva automatan a legkondi, nelkule inkabb 8 lenne.
Az 1,4 es ebben a kaszniban remisztoen keves.
Az atlag ilyen cliokat, swifteket, polokat vesz varosba nem kozepkategorias bmw-t. Meg egy aktualis asztma is feleannyit kostal mint ez a kiskocsi.
Persz ha van penz nem gond.
Meg tutko finanszirozo megoldas.
Egy kb 8 kilot ero asztmat cserelnek le amibe kell ket hetente 10 rugoert benzin.
Ezt egyik elektromos sem tudja űberelni jelenleg.
pár éve számolgattam hogy az i3 meg a 3-as bmw kötött annyi az ár különbség hogy nagyjából 200ezer futás után egálban lesz a költségvetés
ebben csak a vételár+ üzemanyag ár volt semmi szerviz meg ingyenes parkolás stbstb
pesti viszonylatban ingyenes töltőket találva ingyen parkolással szerintem simán megéri
persze nem a lom astráinkhoz hasonlítva
Gyartani is csak ugy eri meg hogy a kieroszakolt CO kvota buntetesek sokkal magasabb veszteseget generalnak.
Egy budos darab elektromos se lenne legyartva e nelkul.
Es ez mindegy milyen finanszirozas, beleteszi az aki megvrszi.
Lecsapolják a balatont
Az 1,4 es ebben a kaszniban remisztoen keves.
Persz ha van penz nem gond.
Meg tutko finanszirozo megoldas.
Egy kb 8 kilot ero asztmat cserelnek le amibe kell ket hetente 10 rugoert benzin.
Ezt egyik elektromos sem tudja űberelni jelenleg.
a buzik 1973-06-16 születtek
ebben csak a vételár+ üzemanyag ár volt semmi szerviz meg ingyenes parkolás stbstb
pesti viszonylatban ingyenes töltőket találva ingyen parkolással szerintem simán megéri
persze nem a lom astráinkhoz hasonlítva
Mert az első mondat erről szól.
En nem cigizek, cssk bankkartyam es megettem minden kajat,baszatjak.