Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.sportmotor.hu/bike... éz a vérfassszopóhalálrák még itt leledzik
Nem csak a megtérülésen múlik, ill. egy anyagi szint felett azon egyáltalán nem. A villanyossal kurvajó menni, ha városi-elővárosi autó kéne, nem is vennék mást. Most mentem az előbb 6-7 km-t a városban egy Fiat 500e-vel: sztem jobban mozog 80 alatt, mint bármelyik GTI Ilyesmi: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/500/fiat_500_500e_szemelyautomata_4.9-5.5_m_-10_db_keszlet-12496797
Csak azon hogy hajlando e vagy aldozni a kivant targyra vagy sem. Tiszta sor. Racionalisan nemsok.
Gyartani is csak ugy eri meg hogy a kieroszakolt CO kvota buntetesek sokkal magasabb veszteseget generalnak.
Egy budos darab elektromos se lenne legyartva e nelkul.
Ez sose azon mulik.....
Az csak par evre eleg
Meg mindig a szokasos diemma, egy budapest balaton uton sporolja mondjuk egy ketezer forintot ahhoz bele kell tennem az adott jamutol fuggoen 5-8 milliot.
Es ez mindegy milyen finanszirozas, beleteszi az aki megvrszi.
mer ámáteaur volt nekem legaláb 8 kettesem volt az elmúlt 15 év alatt
Mennyert vetted azt az egyterut?
gondoltam erre is nem vagyok ámátör
Lecsapolják a balatont
6-6,5 de max 7literrel járok egy 1800kilós egyterűvel. Ami sokkal sokkal dinamikusabb mint egy 1,6benzin. Nem értem hol éri meg a benzines.
Így van nem kell a kis lófaszka ccm.
Milyen megtérülés magánszemély esetén ? egy 5e Ft-s bicikli sem térül meg soha, ha nem termel... magánszemély esetén ez a szó fel sem merülhet, csak cég esetén.... ott meg megéri....
Az 1,6 G vel 7 lterrel eljarok. A h 1,6 fulltime legkondival is megall 8,5 korul.Szerintem 10 eve bevan kapcsolva automatan a legkondi, nelkule inkabb 8 lenne.
Az 1,4 es ebben a kaszniban remisztoen keves.
10 lityit eszik a 3-as de simán belefér mikor az asztmák 8-9 között esznek a gyösz 1.4 blokkal ami 1364 ccm.
Az atlag ilyen cliokat, swifteket, polokat vesz varosba nem kozepkategorias bmw-t. Meg egy aktualis asztma is feleannyit kostal mint ez a kiskocsi.
Persz ha van penz nem gond.
Meg tutko finanszirozo megoldas.
Egy kb 8 kilot ero asztmat cserelnek le amibe kell ket hetente 10 rugoert benzin.
Ezt egyik elektromos sem tudja űberelni jelenleg.
OKÉ!
én fiatalka vagyok, és nem buzernyák
Akkor TE öregebb buzernyák vagy de csak egy picivel... mint a mocika...
semmi buzulás
a buzik 1973-06-16 születtek
Szoszi van Lacikám!
állandóan ezzel a lóval vagy ki he na mán dikk mó
Jó estét látom megy a tiszi-toszi... hogy szopnátok lovat!!!
pár éve számolgattam hogy az i3 meg a 3-as bmw kötött annyi az ár különbség hogy nagyjából 200ezer futás után egálban lesz a költségvetés
ebben csak a vételár+ üzemanyag ár volt semmi szerviz meg ingyenes parkolás stbstb
pesti viszonylatban ingyenes töltőket találva ingyen parkolással szerintem simán megéri
persze nem a lom astráinkhoz hasonlítva
Ez költői kérdés volt?
Mert az első mondat erről szól.
Mindig sok az auto, sok fontos gazdag ember rohassza ott a vackait.
En nem cigizek, cssk bankkartyam es megettem minden kajat,baszatjak.