Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ezektől a dolgoktól már nagyon nem vagyunk messze
Ha ezt telefonon írtad kemény vagy....
Baszki, hosszu essze, olvassa mar el valaki, kivonatolja?
akkor nektek, hogy hogy nincs
Ez az alapbér szerintem sem megvalósítható Abban viszont nagyot tévedsz,hogy a te munkád nem gépesíthető Halvány fogalmam sincs mit dolgozool lehet annyira nem is érdekel de vagy már van vagy hamarosan lesz olyan gép vagy robot ami 100 szor gyorsabban és hatékonyabban elvégzi nálad a feladatot. Mivel már gondolkodnak is ezért biztos nem sok szükség van rád nem is tudom létezik e olyan szakma ami legkésőbb 10-15 éven belül nem robotizálható? a mostani emberi munka simán 75 %-a kiváltható lenne ha volna hozzá elég kedv és tőke akár azonnal. az a maradék 25% meg már nem akkora probléma Nagy pofára eseés lesz azoknak akik szentül meg vannak arról győződve, hogy nem helyettesíthetők Mindenki az és egy gép fogja ezt megtenni Fejlett helyeken már orvos sem kell a műtéthez a robotnak mégsem remeg a keze, meg nem volt szar mnnapja izzadni se fog törlést kérve. Bemondónő? emberszabású robot call centeres? szintén gép. Már bármelyik szolgáltató honlapjára rámegyek valami faszom géppel beszélgetek pilóta? Már most is csak az utasok megnyugtatása miatt van a fülkében nem azért mert van ott valami dolga, de ugyanez a metróvezető is. Közúti áruszállító? na még ideig óráig kell az okosút hálózat elkészültéig aztán lapát Megrakodni is gépek rakodják meg egy amazon méretű cégnél 100 hatékonyabban mint ha az emberke a cetlivel a kezében a targoncából nézegeti hanyas sor hanyas polc Az ember mint munkaerő menthetelenül meg fog szűnni és telejsen mindegy ki milyen hitbe ringatja magát az ő munkája is leváltódik. Itt csak az a kérdés, hogy kié hamarabb kié később. A postás sem nyugdíjas szakma már dronnal viszik a csomagot meg a levelet. Bár a papír meg hamarosan végérvényesen eltűnik a köztudatból is. Budipapír meg szalvéta lesz amit szintén gépek gyártanak, csomagolnak és szállítanak ki a rendeltetési helyükre
fingom sincs
jaj ne. Ő még itt van?
Erről a rövidítésről más is eszembe jut...
Az biztos hogy most minden a tetves olaszokkal van tele. Nem sokat nézek tévét, most bekapcsolatam, de ki is kapcsolatam mert nagyon uncsi a műsor. Inkább nézzetek GP-t!
Érdekel az itt egyáltalán valakit?
Leginkább a tükörben, szevasz!
Sziasztok!
Moto2, moto3 futamot hol tudom teljesben vissza nézni?
Minek isznak ha nem bírják.
Szegény kis nyenyőce...
Fenyegesd meg, hogy elütöd a babettaval
Kicsit komolyabban rámorran az ember az ilyen takomytortára azt csomóba hullik a szakálla.
Csak a hulyeseg ölt.
Na, őket már megbüntette Allah: https://index.hu/kulfold/2020/...
jaj Istenem, hogy idegbe jött a kis csávó, a rózsaszín nyelű selfiebotját is összetörte
Akkor lépj hátra.....
Lüttyő csávó.
Nem is a foci a lényeg