de akkor miért nincs erre nem válaszolsz. Olyan vagy mint a politikusok. Kérdeznek tőlük valamit az elkezdenek egész másról beszélni csak a kérdésre nem válaszolnak
lehetett volna akár 5 is, még most sem rozsdás a puska, de tényleg olyan genetikai ok miatt nincs amit ki sem tudtak szűrni, pedig terhesség alatt vagy 15x voltuk szegeden az akkori legmodernebb szarokkal vizsgálgatták a növekvő pulyát
Neked hány üszköd is van? egy? te miért nem csináltál még vagy 3-at?
Most kezdjük egymásnak felhánytorgatni, hogy miattunk fogy a fejlett gazdaság népessége?
Az,hogy te mi okból nem vállaltál még gyereket eddig nem derült ki. Az,hogy én miért nem én leírtam. Szeretném normális körülmények között útjára engedni amikor eljön az idő, lehetőleg úgy, hogy én se haljak bele éhen. Ha meg kell osztanom a megtakarításaimat a több gyerek miatt akkor a saját jólétemről is le kell mondanom bizonyos fokig. Ehhez meg önzőbb vagyok. Ilyen alapon zotya a legönzőbb neki üszke sincs. Bár igaz nála nem azért nincs mert nem akart, olyat nem talált aki akart volna tőle
No akkor inikém neked miért nincs 3-4 gyereked? Tudom mindjárt az jön, hogy valami egészségügyi okokból nem lehetett de ezen ugorjunk át jó
gyakorolhatod most is, cmd a keresőbe és meg is jelenik a "dos"
valahol van még erdeti dos7 meg 3.11 vin floppyn, az eredeti w95-w98 se lett kidobva
w7 meg w10 már nem volt lemezen spórolnak a genyók
Ja. És műholdvevőt, walkmann-t, rádiót mennyien javíttatnak? Ő is átment már gépszerelőbe, de tizen évet elvesztett... ez nem ugyanaz, mintha folyamatosan képzed magad egy munkkörben.
Én tudtam 92-ben minden DOS parancsot, ma meg egyet sem már
nálunk is volt tv szerelő, megcsinált mindent akár automata mosógép elektronikát is
mégis feladta és 50+ évesen elment inkább céghez riasztókat meg elektromos kapukat szerelni
Már bocs, de egy TV szerelő nem csak a TV-hez ért, hanem kb. minden elektronikához, mert a régi TV-k elég széleskörű tudást igényeltek.
30 évesen meg azért nem a világ egy új dolgot tanulni. Szinte minden komolyabb szakma ilyen hogy folyamatos fejlődés és tanulás kell hozzá.
Be is baszna ha még mindig csak a 6.0-ás DOS-hoz meg a 3.1-es Windowshoz értenék és azon rinyálnék hogy nem élek meg a floppymásolásból.
hát pont ez az, hogy akarsz te így országokat feltölteni. Mindegyik mén ahová akar nem lesz állandó fogyasztó bázisod.
Egyébként én a lehetőségek közül kihagynám ezt a migris kört. Van itt elég baj a cigányokkal is. Nem kell nekem még egy falka migri is.
Azért magyarországon még többé-kevésbé biztonságosan elhagyhatod az otthonod szinte napszaktól függetlenül.
Ezt már a nyugateurópai országok rég nem mondhatják el. Inkább élek kisebb pénzből mint rettegésben
te agyilag vagy fogyatékos a gyerek meg testileg
neked könnyebb, mert a hülye nem tudja magáról hogy hülye
persze csak ha nem félnék a magasban, szóval ha én jártam volna így akkor szívás van
http://youtu.be/cxRW4-DriOU
Most kezdjük egymásnak felhánytorgatni, hogy miattunk fogy a fejlett gazdaság népessége?
Az,hogy te mi okból nem vállaltál még gyereket eddig nem derült ki.
No akkor inikém neked miért nincs 3-4 gyereked?
valahol van még erdeti dos7 meg 3.11 vin floppyn, az eredeti w95-w98 se lett kidobva
w7 meg w10 már nem volt lemezen spórolnak a genyók
Én tudtam 92-ben minden DOS parancsot, ma meg egyet sem már
mégis feladta és 50+ évesen elment inkább céghez riasztókat meg elektromos kapukat szerelni
30 évesen meg azért nem a világ egy új dolgot tanulni. Szinte minden komolyabb szakma ilyen hogy folyamatos fejlődés és tanulás kell hozzá.
Be is baszna ha még mindig csak a 6.0-ás DOS-hoz meg a 3.1-es Windowshoz értenék és azon rinyálnék hogy nem élek meg a floppymásolásból.
Egyébként én a lehetőségek közül kihagynám ezt a migris kört. Van itt elég baj a cigányokkal is. Nem kell nekem még egy falka migri is.
Azért magyarországon még többé-kevésbé biztonságosan elhagyhatod az otthonod szinte napszaktól függetlenül.
Ezt már a nyugateurópai országok rég nem mondhatják el.