Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ezt nem ítélheted meg - téged mindenki szerencsétlennek tart!
jó tanuló Írásaid alapján ez azért nem feltételezhető egyértelműen
Miért buktatod le magad
maradjunk annyiban hogy a szerencse mindenhol fontos, de nem feltétlen a legfontosabb.
Én már nem tudlak követni benneteket. Lehet le kéne tiltani Pipit és áttekinthető maradna a fórum?
elő b.zmeg
Elővettétek az autós kártyát?
De pont az imént sírtál, hogy milyen rosszak voltak a kiinduló feltételeid - sokanak meg rakéta van a seggük alatt.
Szóval akkor azt állítod, nem a szerencse a legfontosabb?
Nem,mivel az enyém.
1000 Euro nettóban? Akkor lehet én is migri leszek, mert megéri?
eu van
meghatározzák minden migri 1000 euró bárhol van, aztán bárhol is lesznek..
a szerencse az nagyon fontos, nekem egy csomó dolog tőlem függetlenül szaródott el
pl nekem a közlekedés felügyelet többet ártott mint itt az összes fórumozónak együttvéve aztán nem is voltam igazán kapcsolatban velük
vagy épp a cég privatizációja miatt a méz értékesítésem is közel a nullára apadt
de kezdhetném a sort hogy mire a sulival végeztem a rendszerváltás miatt értelmetlenné vált az iskolai végzettségem és a terveim

amúgy a sikeres emberek közül aki alul kezdte és mind veri a mellét hogy ő önerőből mire jutott, de az valahogy kimarad az információ áradatból hogy rajta kívül még többezer hasonló adottságú ember nem ment semmire sem, mert épp nem

havert fel tudnám hozni példának, ugyanabban a műhelyben tanult mint az unokatesója, kb egyforma adottság-lelkesedés-tudás jellemezte őket, rendszerváltás után megszűnt az a cég és két különböző maszekhoz mentek el dolgozni, igazándiból még a cégek között sem volt nagyságrendileg különbség csak annyi hogy az egyik fő profilja az autó villamosság a másiké meg inkább autószerelés volt de egyéb melót is vállaltak a maszekok, mindkettő cibmi villamosság szerelő volt
aztán az egyik maszek belenyúlt egy más témába is, pont bejött aztán az egyik haver keresett 300 ezeret a másik meg 70 ezret(anno 20+éve)
szóval ha a jó kereső ember írja a hangzatos sorokat mint te minden szava igaz, hiszen dolgozott sokat, tanult sokat stbstb
de mégis csak a szerencsén múlt ki hova került
te is épp valami számlagyár kft-hez kerülsz hasonló képességekkel kezdő korodban nem lennél most az aki jelenleg vagy......
Hát van ismeretségi körben olyan akinek az útobbi időben az volt a feladata, hogy küldözgette el a cégtől az embereket 60-asával. Amikor a japán főnök mondja,hogy szervezze meg a következő hónapban 60 ember leépítését. Ezt te sem fogod megoldani .
Ez a valahogy megoldom nem fog bejönni, mert a gazdaság nem ezen mentén működik.
Nem a fél év lesz nagyon nehéz hanem a innentől
Nincs ra szükségem, hogy meghatódj vazze soha nem is sajnáltattam magam, nem sírtam.... ezt sem azért írtam, hogy te meghatodj
volt lehetőségem tanulni, igen.... munka mellett jó tanuló voltam, felvételiztem, felvettek... az első diploma ingyenes volt, a másodikért fizettem.... fizettem a kollégiumot, a kaját.... más nem kellett....
szívóba nincs 2,5 csak 2,4-es Volt olyan autóm is csak nem szerettem. Nekem nem adta ki az a 75 ló
Ellenben ami most van az 2,5 turbó dízel cr-es közel 300 nm-errel és 120 lóval. Még akkor is leverem az 1,6 szívó asztmádat ha egy tonnát feltargoncáznak a hátuljára
te tényleg közel az 50-hez arról kell vitatkoznunk kinek az autója a gyorsabb
Annak aztán télleg nem volt mása, csak szerencséje és a jelek szerint, az is elég volt nem kellett neki 2 diploma
én ismerek gáz szerelőt is akinek szerencséje volt
hogy tölt fel minden országot? A migri egyik nap szomáliában van a másik nap máltán a harmadik nap írosrszágan a negyedik nap németországan oda mén ahová akar mindenütt kap seíjt
Nem is szavaztál igennel folyamatosan szitod a tüzet
Mindenhol csökkenni fog a pénzköltés, kérdés mennyire lassítja be a többi iparágat. A beruházások nem állnak meg, az ipar egy ideig még lábon marad. Először a boltokban fognak kevesebbet költeni - a mostani hatalmas mértékű vásárlásokhoz képest biztos,hogy észrevehető lesz a visszaesés. Meg vélhetően a hitelre vásárlás is be fog szünni.
azon túlvagyunk Többségünk nemmel szavazott az én igenem ellenében, úgyhogy nem lesz ennyi
Fussunk neki,1,6.
És igen,az jobb.Volt szerencsém a 2,5-es szívó dízel oriási teljesítményéhez.
Talán egy 30-as táblánál be tudsz szedni egy 30e-res csekket.
szerencsére van nekünk egy olyan sziporkázó elménk mint te
lehet nem i s bútorboltban dolgozol hanem könyvtárban attól vagy ilyen okos
A munkatempó mind két helyen ugyan az. Ülni egész nap
de ha a kereskedelem nem szárnyal semmi nem szárnyal ám
Nem lesznek fúlon sem az éttermek, sem a szállodák mint most.
házat sem kell építeni annyit, felújítani sem kell majd ha a kereskedelem belassul minden belassul.
Nyaralásért sem lesz sorban állás mint most a termelő ipar is alább ad vinni fog mindent Én láttam már ilyet
1,4
Mer' az 1,5 Gasztra jobban megy, mi?