Egy kappa cuccom volt,az givi rendszer, picit lötyögött,aztán váltottam.A givinek ilyen dagibb magasabb táskái vannak,a motech evo sport meg faszán rásimul a tankra nekem.
de nem voltam 2 napja Most mentem volna a gyerekkel (névnapja van) a malomba családi napra, ugrálóvár, légfoci, meg ilyen vir szemüveg meg kaszatibi koncert meg apám fasza de elmarad
Nekem givi van, nem lötyögős.....Motechet is nézegettem, de drágább is volt meg a givit fel lehetett próbálgatni a bolt előtt aztán azt vettem meg ami pont jó volt.
Valahogy nekem a motech cuccuk jobbnak tűnnek,vagy csak a formavilág jobb.
A givi tanklock rendszere lötyögősebb és ugyan mindkettő műanyag mégis a givié olyan műanyagosabb gacsisabb érzés.
Míg a motech táskán lévő adapterje rendszeresen szilikonzsíros kenést igényel a csúszkáknál különben "ragadósabb" lesz.
A szukis emblémán kívül ez egy sw-motech táska,egeréssz ebayen,felbukkannak használtban,mer amugy kurvadrága.Amúgy én próbálnám az evo engage verziót.
Nekem ezek nem simulnak rá az ronda.
A tanktáskába rakott telefon elég gyötrelmes.Nincs perifériában a cucc.
Amúgy neked a legegyszerűbb.Egy 1"-os ram mount bogyó az egyik M8-as kormánylefogó csavar helyére és bármilyen ram mount felrakható.
Ha drágán akarod akkor HP-motor.
Pipi
A kecskeméti metróban van tömeg?
El kellene menni pár kiló mazsolát venni de ha sokan vannak akkor inkább ejtem a témát
Mondjuk az aro konzerv sok éve finom volt lehet be kellene társulni a karantén pecához
Nálunk már nem árulják. Pár éve megszüntette a helyi kisbolt az aro cuccokat
A színházak is de asszem olyan helyen gyerek korom óta amúgy sem voltam.
Nekem holnap is jó vagy kb tökmindegy
A givi tanklock rendszere lötyögősebb és ugyan mindkettő műanyag mégis a givié olyan műanyagosabb gacsisabb érzés.
Míg a motech táskán lévő adapterje rendszeresen szilikonzsíros kenést igényel a csúszkáknál különben "ragadósabb" lesz.
Indulj inkább a mars utazásra, mert ha itt maradsz, kipusztulsz
Nekem ezek nem simulnak rá az ronda.
A tanktáskába rakott telefon elég gyötrelmes.Nincs perifériában a cucc.
Amúgy neked a legegyszerűbb.Egy 1"-os ram mount bogyó az egyik M8-as kormánylefogó csavar helyére és bármilyen ram mount felrakható.
Ha drágán akarod akkor HP-motor.
Csapvíz az csak
A kecskeméti metróban van tömeg?
El kellene menni pár kiló mazsolát venni de ha sokan vannak akkor inkább ejtem a témát
Mondjuk az aro konzerv sok éve finom volt lehet be kellene társulni a karantén pecához
Nálunk már nem árulják. Pár éve megszüntette a helyi kisbolt az aro cuccokat