Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És azt csak onnan lehet?
ott írtad, hogy végignézted az egészet
A világ legjobb fényképező gépével sem lehetne egy ilyen okádék motorról jó képet csinálni
hüjje mozik is zárva vannak
A színházak is de asszem olyan helyen gyerek korom óta amúgy sem voltam.
Debrecenből te hülye?
Hogy lehet így lefotózni egy motort, bammeg?!
Legalább moziba vidd el aztán látod ki a helyzet
Nekem holnap is jó vagy kb tökmindegy
Egy kappa cuccom volt,az givi rendszer, picit lötyögött,aztán váltottam.A givinek ilyen dagibb magasabb táskái vannak,a motech evo sport meg faszán rásimul a tankra nekem.
de nem voltam 2 napja Most mentem volna a gyerekkel (névnapja van) a malomba családi napra, ugrálóvár, légfoci, meg ilyen vir szemüveg meg kaszatibi koncert meg apám fasza de elmarad
Nekem givi van, nem lötyögős.....Motechet is nézegettem, de drágább is volt meg a givit fel lehetett próbálgatni a bolt előtt aztán azt vettem meg ami pont jó volt.
Valahogy nekem a motech cuccuk jobbnak tűnnek,vagy csak a formavilág jobb.
A givi tanklock rendszere lötyögősebb és ugyan mindkettő műanyag mégis a givié olyan műanyagosabb gacsisabb érzés.
Míg a motech táskán lévő adapterje rendszeresen szilikonzsíros kenést igényel a csúszkáknál különben "ragadósabb" lesz.
Megjött a fasza gumi irány a gumis műhelyek tömkelege, hátha valamelyik dolgozni is akar. Bár nekem se sok kedvem van ma dolgozni
Vagy Givi....szinte ugyanaz, akcióban meg elfogadható az ára is.
Látja, de nem érti.......
Nem erőmű, Te szerencsétlen
Indulj inkább a mars utazásra, mert ha itt maradsz, kipusztulsz Zoli már möst megenne, pedig még nincs zombivész
Parkolót csak látod ha arra jársz meddig van
A szukis emblémán kívül ez egy sw-motech táska,egeréssz ebayen,felbukkannak használtban,mer amugy kurvadrága.Amúgy én próbálnám az evo engage verziót.
Nekem ezek nem simulnak rá az ronda.
A tanktáskába rakott telefon elég gyötrelmes.Nincs perifériában a cucc.
Amúgy neked a legegyszerűbb.Egy 1"-os ram mount bogyó az egyik M8-as kormánylefogó csavar helyére és bármilyen ram mount felrakható.
Ha drágán akarod akkor HP-motor.
nem járok a metróban bár van kártyám. Meg 2 napja kecsón sem voltam
hagyjuk már ibolykát
hát nem látom benne a szőlőt
Csapvíz az csak
Pipi
A kecskeméti metróban van tömeg?
El kellene menni pár kiló mazsolát venni de ha sokan vannak akkor inkább ejtem a témát
Mondjuk az aro konzerv sok éve finom volt lehet be kellene társulni a karantén pecához
Nálunk már nem árulják. Pár éve megszüntette a helyi kisbolt az aro cuccokat
a meteorit darabkákat igen jó pénzért lehet értékesíteni
Akkor én csak a szomszéd pitbulljának adok belőled - mindenki jól jár!
sütés, főzés nélkül felszolgálsz mindenki megmurdel aki kajál belőlem
van eladó