Mert az a kötél 36ezer kilométernél hosszabb, és a légkör csak 20km-ig fékez érdemben bármit is.
Meg ugye a kötélnek el kell érnie az első kozmikus sebességet hogy ott lehessen, vagyis visszafelé innen kell lelassulnia...de állj alá nyugodtan
Nyomás próbáznak, tesztelik, fejlesztik. Az ezzel jár
A legutóbbi nyomáspróba pl. sikerült, mert volt annyi eszük hogy egyszerre kettőt építenek.
Meg az első prototípus már repült, de lehető legjobban le kell könnyíteni.
Miért esne le a kötél kozmikus sebességgel? Ne keverd, a kötél állna... ha elszakad, akkor szabadesési végsebességet érne el, ami kevesebb, mint 300 km/h... kicsit tuningolt Busa lehagyná
Azért a kocsit tankolni mindenképp olcsóbb mint minden útra újat venni
Bár igazad van, olcsó sosem lesz addig amíg a gravitáció nem lesz leküzdhető egyéb módszerrel
Evvel nincs is gond, embert is ki lehet képezni
De minden használódik kopik stb ezeket pótolni kell
Ők a repülés során elég sok mindent kidobálnak akkor is amikor jó, fater szerelő volt azt mondta ami a tesztek során 100 óránál ment tönkre azt 10 óránál cserélték
Ha nem ilyen durva a túl biztosítás akkor is rengeteg cucc kell egy több száz évig tartó útra
Ezt ott vitatnám, hogy "nagyon olcsó" sosem lesz, mert az a párszáz vagy párezer tonna hajtóanyag, ami elfüstöl az első 10 mp-ben, az elég drága... és a jövőben sem fog változni a föld gravitációja, szóval később is ugyanúgy kell majd X hajtóerő, hogy Y tonnát kiemeljen a gravitációból.
Szép jó estét kivánok Neked is Stefi! Ma remek idő volt én is mentem Zalaegerszegre! Pont jó idő volt, i se hideg se meleg , de legalább jó volt a blokk-hűtés, és a rendőrök is csak Egerszegen állítottak meg megnézve mindent amit én is ellenőriztem mielőtt elindultam! Legalább dolgoztak egy cseppet a pénzükért! Mondtam nekik, "régi motoros vagyok én kérem!:-)))
Erre nem tudok mit szólni, ájfónom még sosem volt. Androidban rá kell nyomni a szóra, csak akkor írja be - vagy space-ra a legelsőt, de én úgy nem használom, mert úgy lehet telerakni értelmetlennnel
Manapság, ha telefonon kell chatelni, inkább diktálom, még úgy is kevesebb a hiba, és sokkal gyorsabb. SMS-t is.
Szerintem az űrlift halott ötlet.
Bár kötelet elvben lehet csinálni, de vajon mit csinál egy vihar vagy villámcsapás azzal a kötéllel?
Meg mi van a leszakad és elterül egy fél kontinensen egy olyan kötél ami első kozmikus sebességgel esik le?
Annyira azért nem rossz a helyzet.
Ez 22tonnát tud föld körüli pályára állítani 550tonna induló tömeggel, vagy 4 tonnát a Marsra. https://www.spacex.com/falcon9
Az első rakéta több mint 20 utat teljesített az ISS-re, és számos műholdat is pályára állított már, 50edig alkalommal hajtott végre sikeres leszállást.
A másik kettő építés alatt. Az első próbarepülések idénre várhatóak. A SpaceX néhány hónapon belül, persze az emberes repülés pár év.
Ezeknek nagy rakétáknak az előnye hogy mivel nem egyszer használatosak, nagyon olcsó lesz tőlük az űrbe kijutni, és bár ez csupán a legelső lépcsőfok, ez kell ahhoz hogy meghódítsuk az űrt.
100éve készült az első repülőgép, ami annyit repült mint most egy utasszállító repülő szárny fesztávja. Minden esély megvan rá hogy 100 év múlva rutinszerűen repkedjünk a naprendszer bármely pontjára.
És ha egyszer kijutottál az űrbe, ott végtelen mennyiségű nyersanyag és energia áll rendelkezésre, így nem is kell olyan túl sok dolgot felvinni, csak azokat a gépeket amik ezeket tudják hasznosítani.
Meg ugye a kötélnek el kell érnie az első kozmikus sebességet hogy ott lehessen, vagyis visszafelé innen kell lelassulnia...de állj alá nyugodtan
A legutóbbi nyomáspróba pl. sikerült, mert volt annyi eszük hogy egyszerre kettőt építenek.
Meg az első prototípus már repült, de lehető legjobban le kell könnyíteni.
Bár igazad van, olcsó sosem lesz addig amíg a gravitáció nem lesz leküzdhető egyéb módszerrel
De minden használódik kopik stb ezeket pótolni kell
Ők a repülés során elég sok mindent kidobálnak akkor is amikor jó, fater szerelő volt azt mondta ami a tesztek során 100 óránál ment tönkre azt 10 óránál cserélték
Ha nem ilyen durva a túl biztosítás akkor is rengeteg cucc kell egy több száz évig tartó útra
Manapság, ha telefonon kell chatelni, inkább diktálom, még úgy is kevesebb a hiba, és sokkal gyorsabb. SMS-t is.
Bár kötelet elvben lehet csinálni, de vajon mit csinál egy vihar vagy villámcsapás azzal a kötéllel?
Meg mi van a leszakad és elterül egy fél kontinensen egy olyan kötél ami első kozmikus sebességgel esik le?
Ez 22tonnát tud föld körüli pályára állítani 550tonna induló tömeggel, vagy 4 tonnát a Marsra.
https://www.spacex.com/falcon9
Ez meg 100tonnát, valamint 100embert, 3300tonna indulóval.
https://www.spacex.com/starship
Ez kicsit kisebb ezért "csak" 45tonnát, meg ezt nem emberes repülésre fejlesztik.
https://www.blueorigin.com/new-glenn/
Az első rakéta több mint 20 utat teljesített az ISS-re, és számos műholdat is pályára állított már, 50edig alkalommal hajtott végre sikeres leszállást.
A másik kettő építés alatt. Az első próbarepülések idénre várhatóak. A SpaceX néhány hónapon belül, persze az emberes repülés pár év.
Ezeknek nagy rakétáknak az előnye hogy mivel nem egyszer használatosak, nagyon olcsó lesz tőlük az űrbe kijutni, és bár ez csupán a legelső lépcsőfok, ez kell ahhoz hogy meghódítsuk az űrt.
100éve készült az első repülőgép, ami annyit repült mint most egy utasszállító repülő szárny fesztávja. Minden esély megvan rá hogy 100 év múlva rutinszerűen repkedjünk a naprendszer bármely pontjára.
És ha egyszer kijutottál az űrbe, ott végtelen mennyiségű nyersanyag és energia áll rendelkezésre, így nem is kell olyan túl sok dolgot felvinni, csak azokat a gépeket amik ezeket tudják hasznosítani.