Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tegnap akartam venni kilégzőszelepes pormaszkot (kimoshatót), de azt sem sikerült, ahogy gyógyszertári maszkot sem. 1 db használt van itthon...
A fene a kurva anyját...
beszéltem ma egy gazdaboltossal azt mondta 30 forintért vette a pormaszkot és 50ért adta eddig
az utolsó 300 darabot már 500ért adta de így is elment mind
Az az űrvírus eddig is ide tudott jönni ha akart.
Ha odamegyünk és megesz az alien az benne van a pakliban.
Ez minden felfedező úton elő szokott fordulni.
Van egy régi nagyon jó tanács!! "Nem kell beszarni" !!!
Inkább guruljunk.

http://youtu.be/Xdl9lLdGhY0
Borzasztó...
A tömeg az kint is tömeg...
Egyébként ez legalább használható ötlet, különben semmi értelme. Ugyanugy hozzá kell érni ha kinyitják.
te még elhiszed amit a politikusok mondanak?? Mit vagytok beszrva attól a parányi vírustól?? Hiszen alig egy hete még másik bolygóra akartatok menni???! És ha ott létezik olyan vírusszerű dolog, ami idekerülve a jó körülmények közé, elképzelhetetlen mértékű szaporodásba kezd, és felfal minden földi fehérjét pl?? Errefelé beborult nekünk , mint a Szentkuti Búcsú!! De azt mondják előbb, vagy utóbb idejön a jó idő !!
Előtte ráfordították a kulcsot, és a budiba dobták....
Amugy a kegtöbb baj az okoska középvezetői szinten van ahogy elnézem.
Gondolom berugják.......fasz tudja. Ma a takarékba is nég akadt dolgom ott is ki volt téve az ajtóba a tábla hogy ott várakozzunk, csak egy ember lehet bent. Többi az utcán várjon.
Őőő...ha nincs kilincs az miért jó? Akkor nem kézzel “tolják” az ajtót? Istenem...
Nem kell beszarni, mert vannak akik igy is tulzottan be vannak szarva, egyszerűen csak elővigyázatosabbnak kell lenni. Te eddig is irtóztál a kézfogástól, neked pont jól jött
De egy egészséges ember nem fog belehalni. Ne is terjesszük,de azért az is túlzás amit az egyik cég művel,leszerelik az összes kilincset, megtiltották az italautomaták használatát stb. Az se volt okosabb aki kitalálta.
Lassan odajutunk mint az időzsarus stallone filmben.
Vicc az egész ...
Azt nézd meg, amit Pipi linkelt: [#5600228]

Kormányunk még ülésezik, nem kezdték még el a 16:00-ra meghirdetett élő tájékoztatót.
Szomszéd tegnap jött olaszból haza semmi extra nem volt útközben
Tudjátok mi a fő poén? Hétfőn indul vissza, lófaszt van itt karantén, senkit sem érdekel a téma
Azt mondták neki ha nem akar menni tegye le a kulcsot az asztalra megkapja az eddigi bérét és viszlát
Most olvastam...Sziciliából Budapestig jöttek ellenőrzés nélkül vonaton. Index...
Határzár...gratulálok
én mennék is ha nem zárták volna be. vittem volna a kisfiam banzájra, de keresztbeszerveztek ezzel a felesleges vírusos ámokfutással
A lisztet meg a budipapírt eladtam nem maraadt belőle.
Adóságom se maradt tú l sok megnyertem a 6mrd-ot a lottón ebből az összegből az adósság nagyobbik felét ki tudtam fizetni
én jó erőben lévő fiatal gazdaszervezet vagyok Nem engem vinne a járvány l legfeljebb köhögnék egy másfél napig
aha hát ez egy faszság így
Hagyni kell a picsába, hogy 2 hét alatt véget érjen nem kell belenyúlni azt kész.
A grfikon tanúsága szerint 1 db emberrel nem fertőződik meg kevesebb a világon csak időben soxorosára nyújtják.
Sokkal szrabb mintha gyorsan túllennénk rajta. Nem beszélve arról, hogy nagyon sok mindenkit megfingat gazdaságilag sajnos engem is
A nemzetközi buszosokat páros lábbal rúgják ki tömegével. Ugyanez a szállodai dolgozóknál is ugyanis bezárnak a szállodák is. Lehet hamarosan ezt fogom csinálni én is azt a cécó után újból rendezem a soraim kb., egy családi ház értéke buktával
Aztán ez még csak a jéghegy csúcsa
Lassan már én is így érzem...
Fizikailag nincs gond,de a reflexek lassúlnak ezt viszont érzem.