Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a tankon nem tudtam visszahozni ugyhogy nem is probalkoztam tovább látom neked jobban sikerült de a háttèr elvérzett. Meg a piros is.

Szerintem így a legszebb
Evolúció
Ajaj ez tényleg elég komolynak néz ki egy vegyi üzem viszonylatban
Fasza! Nekem elég volt anno benézni meg dolgozni az 1250 fokos kemencéből...
Fasza. Kigyulladt a TVK-n az ecomissio, nem valami biztató két km-re tőle. Szerencsére a szél jó felé fuj most. Ez kicsit aggasztóbb mint a korona.
Tényleg jobb

Köszönöm
F. Levi-nek is
Nekem is hüvely van igazából a sok fény a titka ezeknek a kicsi optikáknak gyenge fény mellett nagyon gyérek. De ezek ugye telefonok nem fotómasinák, druszám tudna róluk...
Manuális üzemmódot.
Színhőmérséklet napfényre, esetleg a színtelítettséget feltolni, és enyhén alul exponálni, mert a sárga felületek kiégtek (túlvezérlődtek) ezért látszik fehérnek.
Ha lehet RAW képet fotózz, azt könnyebb korrigálni.
Tedd manuál módba, csinálj belőle egy kicsit sötétebb, szürkébb képet aztán azt szerkeszd meg utólag
Valamit nyomkodtam, most valóság hűbb
Majd holnap próba, bár még mindig kínai az a sok ilyen olyan mód, efekt, hatás stb.....
Az most nem játszik
Alapbol egy szar kb az összes huawei kamerája, hiàba a nagy sztárság. Túl vannak tolvaa színek, természetellenesek. AI-t kapcsold ki ha lehet, havernak is valami huvely van, ha ez be van kapcsolva rajta akkor tud szépet is csinàlni de 99%-ban fos. Képes zöld eget meg lila fákat fotózni...
Olyan kéne hogy eltűnik vagy piros lesz a sárga.
Van köztetek fotó mágus?
Adott egy P30 lite (megvagyok elégedve vele!!!)
A kamera nem képes normálisan a színeket felismerni....
Ami a valóságban rikító neon sárga, azt a telefon fakó sárgának látja..... És tök mind1, hogy a nap melyik oldaláról fotózok!

Annyi beállítás van ezen a szaron, mint állat
Tipp, ötlet hogy mit kéne benyomni???
Mint állat
Repülőn még elmegy az a pár óra a túrista osztályon, de 400napos útra lehet nem vállalnám be
Ez kínai fotó, ennek a cikknek a közepéről:
https://index.hu/kulfold/2020/...

Náluk legalább fedettek a stadionok...
Látod milyen előre látó volt Viktor királyunk?

De amúgy ilyen nem lesz.
Egy beteg 2 hét alatt vagy elpatkol, vagy meggyógyul, akinek meg nincs tünete annak otthon kell kivárnia a karantént.
Biztos lesznek fapados járatok - kaja és ellátás nélkül.
Mi az olcsó? Apolló programhoz képest bagóért lesz.
Wizair jegyhez képest drága, bár a azt nézzük hogy a Mars legközelebbi ponton 120millió km-re van, akkor fajlagosan olcsóbb lesz mint egy roller
Egy 100éves útra komplett várost kell vinni, teljes ökoszisztémával, növényekkel, állatokkal, abba elfér egy üzem is amivel újra gyártják a szükséges alkatrészeket.
A hajtóműveknek induláskor kell működnie, meg érkezéskor, nem folyamatosan. A kettő között csak a légnyomást kell megtartania, amit azért meg lehet oldani.
Najó kell egy erőmű is, mert csillaközi térben a napenergiára nem lehet számítani.
Szerintem egy ilyen vélhetően fúziós elven működő erőmű ami a legnagyobb kihívás.

De amúgy nem hiszek a 100éves utakban, főleg nem 100éven belül.
A naprendszer elég nagy, kezdésnek elég az is, aztán 100 év múlva visszatérünk a közeli csillagok kolonizációjára
Pánikolsz, már te is?
Az űrhajókban nem az üzemanyag a legdrágább, hanem az hogy eddig minden űrhajó egyszer használatos volt.
Az űrsikló elvben nem, de gyakorlatban újra kellet építeni minden repülés után.
Azért úgy az autózás is kurva drága lenne, ha minden út után bezúznák a kocsit.

Ráadásul a terv az hogy az üzemanyagot napenergiával maguknak termelik meg a légkör CO2 meg víz tartalmából. Erre már csak azért is szükség van, mert a Marson másként nem tudnák megtankolni.