Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek az neked?
Még jó, hogy ehhez is jobban értesz de egy nokia c2 megfog a windowsal együtt
na akkor bogyó majd 2 hét múlva parázunk addig relax
50 kg lisztből nem lesz kicsi a vekni
rajtam ne múljon baráti áron megkaphatja az 50 kg-t 50 ezer + postáért
Nem vagyok, ne gondold. De ami ma viccesnek tűnik, az 2 hét múlva lehet nem lesz az. Két hét alatt sok minden történt Olaszországban is....
Ezzel csak korberohog a vírus.
te tényleg ennyire be vagy parázva
Post mentem el vennni egy flexet, egy nagyítós szemüveget, meg egy 0,7-es jégert a holnapi builira
Nálunk teli a városközpont az utcán járnak a boltokban vásárolnak, sehová nincs kiírva semmi. teszkóban is voltam ott sem láttam semmi extrát. talán egy nőt láttam 15 kg cukorral de az meg lehet csak édesen szereti a kv-t
nekem is van mondjuk az 7 rugó volt, Nekem a csónak műgyantázásához kellett mert olyan oldószerek jönnek bele a pofámba,hogy elviselhetetlen lent kuksolva a hajógerincen
de minek az neked színre fújsz valamit, vagy csiszolsz valamit?
idegen bolygóra inkáb mi exportáljuk a virusokat
Hat a pánikkeltés, sokaknál sikerül ha lenne esze akkor venne most 50kg lisztet a Pipitől és megsütné a kenyeret magának otthon
hát nem A középvezető az még nagyjából a senki teteje A főgóré találja ezeket ki. Az ilyen F2-ő félék
Senki semmire nincs még kötelezve, de így próbálják a látszatot fentartani a cégek, hogy lám mi tettünk valami Nem érheti szó a ház elejét mi következetesek vagyunk Persze ezek az intézkedések szart sem érnek de legalább a felső vezetés el tudja mondani,hogy nahát mégis
A múlt héten a játszóházba kifelé befelé fertőtlenítős szarral kenették be a kezünket Én inkább ezektől a kézfertőtlenítőkől félek Széjjelqrja a bőr természetes mechanikus védekező képességét. Egy egészséges sérülésmentes kézfej 100 kesztűnél többet ér Ha megbontjuk a közeget ezekkel a fertőtlenítőkkel akkor meg szart sem
Majd kimenni benne a boltba kenyérért, 2-3 naponként. haza érve azonnal a kukába dobni, még a lakásba belépés előtt. Ha nem lehet jobbat (konkrétan semmilyet) kapni, mit csináljak?
fejjel előre is be tudja nyomni
a virtuális szexre gondolsz szandra bulával?
máris ennyire jóálnánk munkaerő tekintetében
1 fél éve még könyörögtek, hogy valaki vigye az autót. Ha volt jogosítványa meg tapintható pulzusa elég volt a felvételhez
most meg menjél ha akarsz Azt tudtam, hogy visszarendeződik a munkaerőpiac a 2013-4-5-ös szintre de azt nem gondoltam,hogy ilyen hamar
Megkérdezhetem ezekkel mi a célod? Ha sok pénzed van,küld át nekem...mert ez szart sem ér vírus ellen
Na akkor pont jó helyen lesz anyudnál
Kínomban innen rendeltem 20 db vackot, itt még van: https://www.legjobbmunkaruha.h...
anyáméknál van néhány de itthon is volt egy de épp nem találom
muter allergiás a porra aztán ha valami ilyen környezetben van szokta használni
ez a fajta, szerintem az egyik legjobb https://kamino.hu/3m-9322-aura...
3-4 napig is kitart ha retkes cuccot hegeszt az ember aztán nem akarja nyelni a füstöt
A próféta szóljon belőled!
A te tüdőd már annyi cigit szívott hogy olyan mintha aktív szénszűrő lenne benne.
Add oda egy öregnek....
Picit elkéstél vele...
Pipi tud 100 ezerért
azt mondta tesztnek kirakta 500ért az utolját, mert most épp beszerezhetetlen
nekem van egy fasza 3m ami 2 éve is 1000 forint volt lehet meghirdetem a jófogáson 5 ezerért