te tényleg ennyire be vagy parázva
Post mentem el vennni egy flexet, egy nagyítós szemüveget, meg egy 0,7-es jégert a holnapi builira
Nálunk teli a városközpont az utcán járnak a boltokban vásárolnak, sehová nincs kiírva semmi. teszkóban is voltam ott sem láttam semmi extrát. talán egy nőt láttam 15 kg cukorral de az meg lehet csak édesen szereti a kv-t
nekem is van mondjuk az 7 rugó volt, Nekem a csónak műgyantázásához kellett mert olyan oldószerek jönnek bele a pofámba,hogy elviselhetetlen lent kuksolva a hajógerincen
hát nem A középvezető az még nagyjából a senki teteje A főgóré találja ezeket ki. Az ilyen F2-ő félék
Senki semmire nincs még kötelezve, de így próbálják a látszatot fentartani a cégek, hogy lám mi tettünk valami Nem érheti szó a ház elejét mi következetesek vagyunk Persze ezek az intézkedések szart sem érnek de legalább a felső vezetés el tudja mondani,hogy nahát mégis
A múlt héten a játszóházba kifelé befelé fertőtlenítős szarral kenették be a kezünket Én inkább ezektől a kézfertőtlenítőkől félek Széjjelqrja a bőr természetes mechanikus védekező képességét. Egy egészséges sérülésmentes kézfej 100 kesztűnél többet ér Ha megbontjuk a közeget ezekkel a fertőtlenítőkkel akkor meg szart sem
Majd kimenni benne a boltba kenyérért, 2-3 naponként. haza érve azonnal a kukába dobni, még a lakásba belépés előtt. Ha nem lehet jobbat (konkrétan semmilyet) kapni, mit csináljak?
máris ennyire jóálnánk munkaerő tekintetében
1 fél éve még könyörögtek, hogy valaki vigye az autót. Ha volt jogosítványa meg tapintható pulzusa elég volt a felvételhez
most meg menjél ha akarsz Azt tudtam, hogy visszarendeződik a munkaerőpiac a 2013-4-5-ös szintre de azt nem gondoltam,hogy ilyen hamar
anyáméknál van néhány de itthon is volt egy de épp nem találom
muter allergiás a porra aztán ha valami ilyen környezetben van szokta használni
ez a fajta, szerintem az egyik legjobb https://kamino.hu/3m-9322-aura...
3-4 napig is kitart ha retkes cuccot hegeszt az ember aztán nem akarja nyelni a füstöt
azt mondta tesztnek kirakta 500ért az utolját, mert most épp beszerezhetetlen
nekem van egy fasza 3m ami 2 éve is 1000 forint volt lehet meghirdetem a jófogáson 5 ezerért
rajtam ne múljon
Post mentem el vennni egy flexet, egy nagyítós szemüveget, meg egy 0,7-es jégert a holnapi builira
Nálunk teli a városközpont az utcán járnak a boltokban vásárolnak, sehová nincs kiírva semmi. teszkóban is voltam ott sem láttam semmi extrát. talán egy nőt láttam 15 kg cukorral de az meg lehet csak édesen szereti a kv-t
Senki semmire nincs még kötelezve,
A múlt héten a játszóházba kifelé befelé fertőtlenítős szarral kenették be a kezünket
1 fél éve még könyörögtek, hogy valaki vigye az autót.
most meg menjél ha akarsz
muter allergiás a porra aztán ha valami ilyen környezetben van szokta használni
ez a fajta, szerintem az egyik legjobb https://kamino.hu/3m-9322-aura...
3-4 napig is kitart ha retkes cuccot hegeszt az ember aztán nem akarja nyelni a füstöt
Pipi tud 100 ezerért
nekem van egy fasza 3m ami 2 éve is 1000 forint volt lehet meghirdetem a jófogáson 5 ezerért