a sok vírus után némi karitatív dolog is legyen
kellene csinálnom egy gépet de nagy a baj minimum az alaplap halott
keresek valami működőképes alaplapot+cpu amibe a ddr3 ram jó, ha amd akkor hűtő sem kellene hozzá
amd athlon II x2 255 proci van benne most ehhez jó a hűtő
ilyen postaköltség árában kellene a dolog elég csóresz a gazdája aztán szopnak a távoktatással
odaadtam nekik a diagnosztikai laptopom kölcsönbe de kisgyereknél nem jó ha sokáig van egy finom műszer........
Mert ezt is elvitték a mü irányba, szagos, szines dizájnos legyen, de igy se trendi a folyékonnyal szemben. Abban meg olyan szarok vannak hogy alig van benne anyag ami tisztit és fertötlenit.
sima baba szappan, nincs az a vírus ami ellenáll a szappannak
ezek a folyékony fertőtlenítők max akkor kellenek amikor nincs kézmosási lehetőség és feltétlen fontos lenne a kézmosás
Az egy alfának kicsit buzis ám! Egyébként én is.
Mikor megyünk az asszonnyal különböző rendezvényekre, borkóstolókra, mindig kérünk egy késői szüretelésűt vagy aszút, meg egy jó száraz rajnai rizlinget - és valahogy az asszonynak öntik a cukros levet, nekem meg a savanyút és mi cserélünk Szokott ebből derültség lenni
kellene csinálnom egy gépet de nagy a baj minimum az alaplap halott
keresek valami működőképes alaplapot+cpu amibe a ddr3 ram jó, ha amd akkor hűtő sem kellene hozzá
amd athlon II x2 255 proci van benne most ehhez jó a hűtő
ilyen postaköltség árában kellene a dolog elég csóresz a gazdája aztán szopnak a távoktatással
odaadtam nekik a diagnosztikai laptopom kölcsönbe de kisgyereknél nem jó ha sokáig van egy finom műszer........