Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sok vírus után némi karitatív dolog is legyen
kellene csinálnom egy gépet de nagy a baj minimum az alaplap halott
keresek valami működőképes alaplapot+cpu amibe a ddr3 ram jó, ha amd akkor hűtő sem kellene hozzá
amd athlon II x2 255 proci van benne most ehhez jó a hűtő
ilyen postaköltség árában kellene a dolog elég csóresz a gazdája aztán szopnak a távoktatással
odaadtam nekik a diagnosztikai laptopom kölcsönbe de kisgyereknél nem jó ha sokáig van egy finom műszer........
Mert ezt is elvitték a mü irányba, szagos, szines dizájnos legyen, de igy se trendi a folyékonnyal szemben. Abban meg olyan szarok vannak hogy alig van benne anyag ami tisztit és fertötlenit.
Az a baj, hogy kevés a jó, hatékony szappan.
Van aki annyira ketsegbeesett.
Szappan valahogy kiment a divatboll, a hig löttyökben látják a megváltást manapság. Pedig az is tökéletes ha van böséges viz hozzá.
sima baba szappan, nincs az a vírus ami ellenáll a szappannak
ezek a folyékony fertőtlenítők max akkor kellenek amikor nincs kézmosási lehetőség és feltétlen fontos lenne a kézmosás
Az ö veséje már értékcsökkentett
Az egy alfának kicsit buzis ám! Egyébként én is.
Mikor megyünk az asszonnyal különböző rendezvényekre, borkóstolókra, mindig kérünk egy késői szüretelésűt vagy aszút, meg egy jó száraz rajnai rizlinget - és valahogy az asszonynak öntik a cukros levet, nekem meg a savanyút és mi cserélünk Szokott ebből derültség lenni
Vele csak kézfogásban vagyok hajlandó fogadni
Fehérben tudok nagyon finomat
Még eladhatod a ceedet, vagy az egyik vesedet.
Psszzz...az édes borokat szeretem
Mert gondolom csak Mo.-n van ez a probléma, csak a magyar szegény vállalkozonak gyüjtögetnek egész europában
Tegnap olvastam, valami 25mrd€
Elvileg az eu pont erre szabadítja fel a megmaradt forrásokat és odaadja a feltörekvőknek.
Ahogy megismertem, arra amire egy feleség "való".
Igaz is
Az asszonyt minek tartod?
Én Teafaolajat szoktam vízzel hígítani.
Nagyon hatásos fertőtlenítő.
Szerintem.
Szora sem érdemes.
Köszönöm
Meg de akkor is büdös amig addig eljutok
Szolj, vagy járok arrra és probálom.észbetartani, de ha utad van erre szolj rám és adok egy fél litert az kitart vagy két szezont
“Kiöblíted” szó megvan?
Akkor majd egyeztetünk erről.
Előre i köszönöm.
Gázálarcom van itthon