Kurva sokan szopnak most. Kereskedők,vendéglátósok stb...
Most annyit lehet csinálni ,hogy időben kiszállni ha ezt hozta a sors...minél kevesebb deficittel. Nekem is üresek a nyaralók gyerekek. De pozitívan fogom fel. Most kicsit rendberakom őket és várok. Melóm van és az asszonynak is. Megtakarításunk is van ,de a lakásvásárlást most elhalasztjuk pár hónapot. Nem lehet tudni mi lesz...csak várni lehet most és átvészelni.
ez nagyjából olyan hogy ha nem megy az ember a diszkóba nem pofozzák meg, és ez jó
de
ha nincs diszkó akkor a diszkós kismuffot se lehet dugni, szóval lehet mégsem annyira jó ez az ötlet
Vartyogott valamit hogy nem enged be senkit a vírus miatt ezért,de szerintem csak ledumálták a hitelről a rokonok,mert ha megpusztul ne örököljék azt is.
egy borossal beszéltem, ugyanúgy 2 műszakban palackozzák a fos borukat mint eddig
kb napi 25 ezer 2 literes flakon bort tölt a cég
az alkeszok nem félnek a vírustól
A visszamondott albérletre sem volt egyetlen jelentkezőm se. Van egy csont felújítottúj lakás amire ráhajítottam tavaly 5,5 millát. december végére készült el.
januárban kivette egy hülye picsa még 110-ért. 1 hónapot volt azt tipli lett tök mindegy miért. Azóta 95 ért hirdetem meg sem csörrent a telefon
Most egy kicsit kezdem úgy érezni dől össze minden körülöttem
én jártam így többször is már, ment a szekér és tőlem függetlenül jött a szopóág
most átérezheted miért nincs sok kedvem bármit is csinálni
annyi a különbség hogy nekem nem volt mínusz egyik sem(max a saját és a családi munkaórák mentek a levesbe), csak elmaradt a várt-tervezett bevétel
nem vagyok vidám kedvemben A buli jó volt talán mostanában az utolsó egyike ahol jól éreztem magam. de
fogalmam sincs mi fog törtnni a következő időszakban mindenestre a céges bevételeim nem fedezik a céges kiadásaim köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Volt olyan üzletem ahol a délelőtti forgalmam 4000 ft volt Aztán a fix kiadásaim elég magasak. ha visszaadom a bérleményeket meg kirúgom az alkalmazottaimat nem biztos, hogy újból tudom indítani, ha meghagyom nem biztos,hogy ki tudom fizetni . Szerintem a héten bezárok mindent Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy viszonylag jól prosperáló vállalkozás ilyen pillanatok alatt be tud dölni. Bár szerintem alkalmazottat találnék a vírusválság után mert lesznek elegen munka nélkül Egyenlőre a lelkem nem visz rá pénz nélkül otthagyni az alkalmazottaim van aki 15 éve nálam huzza az igát
Voltál is a szülőhelyeden vagy messze elkerülöd?
Azért vedd figyelembe hogy a legtöbb ilyen falu vagy inkább tanyahely időseké vagy már rég el is költözött mindenki.
Az idősek már nem akarnak változtatni,felújítani akik meg elmentek leszarják mivan a 70 éves kádárkockákkal.
És igen csak a fagyizóig megyek utánfutóval.
Fent északon azért nem kevés általad vázolt ház van
Azért felénk ez nagyon ritka még a barnább bőrű egyedeknél se mindenhol van így, de leginkább ott látni ilyet
Pl a tetőre feldobott melegítőfelső a szomszédnál kb 2 éve ott van, kicsit mozgatja a szék ide-oda de valahogy nem esik le
Szerintük nincs, vidéknek az Érdi kertváros számít, ahol 100 millió alatt nincs ház...
Azt hittem itt mindenki szokott motorozni, ráadásul nyitott szemmel, de tévedtem...csak a kávézó elé kitolás megy a jelek szerint...vagy az ego elnyomja a látást és csak az aszfaltcsíkot látják, meg a navit...
Most annyit lehet csinálni ,hogy időben kiszállni ha ezt hozta a sors...minél kevesebb deficittel. Nekem is üresek a nyaralók gyerekek. De pozitívan fogom fel. Most kicsit rendberakom őket és várok. Melóm van és az asszonynak is. Megtakarításunk is van ,de a lakásvásárlást most elhalasztjuk pár hónapot. Nem lehet tudni mi lesz...csak várni lehet most és átvészelni.
de
ha nincs diszkó akkor a diszkós kismuffot se lehet dugni, szóval lehet mégsem annyira jó ez az ötlet
kb napi 25 ezer 2 literes flakon bort tölt a cég
az alkeszok nem félnek a vírustól
Erre nem ad senki segélyt.
januárban kivette egy hülye picsa még 110-ért. 1 hónapot volt azt tipli lett tök mindegy miért.
Most egy kicsit kezdem úgy érezni dől össze minden körülöttem
most átérezheted miért nincs sok kedvem bármit is csinálni
annyi a különbség hogy nekem nem volt mínusz egyik sem(max a saját és a családi munkaórák mentek a levesbe), csak elmaradt a várt-tervezett bevétel
fogalmam sincs mi fog törtnni a következő időszakban
Volt olyan üzletem ahol a délelőtti forgalmam 4000 ft volt
Ma volt benn KB 6 lézengő,holnaptól meg 15 óráig.
Még a heten van 3 kiszállítás és vége.
Azért vedd figyelembe hogy a legtöbb ilyen falu vagy inkább tanyahely időseké vagy már rég el is költözött mindenki.
Az idősek már nem akarnak változtatni,felújítani akik meg elmentek leszarják mivan a 70 éves kádárkockákkal.
És igen csak a fagyizóig megyek utánfutóval.
Azért felénk ez nagyon ritka még a barnább bőrű egyedeknél se mindenhol van így, de leginkább ott látni ilyet
Pl a tetőre feldobott melegítőfelső a szomszédnál kb 2 éve ott van, kicsit mozgatja a szék ide-oda de valahogy nem esik le
Azt hittem itt mindenki szokott motorozni, ráadásul nyitott szemmel, de tévedtem...csak a kávézó elé kitolás megy a jelek szerint...vagy az ego elnyomja a látást és csak az aszfaltcsíkot látják, meg a navit...
Természetesen megoszlanak a vélemények.
http://youtu.be/sO5t7sK3XfQ