Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt tényleg gyökerek vannak.Tisztelet a kevés kivételnek...
Csak tippelek minimum 5-8 éve ausztriában élsz.
Nem a kiragadott cigánytelepek ami gond mert mindenhol van putri hanem azzal hogy általánosítasz.És ez nincs így szerintem a 90-95% nem rossz.
Végignézted az utcát? Ha nektek ez az igényes, akkor valószínűleg én képzeltem el rosszul a felvázolt családot. Van egy-két relatív karbantartott ház, de az átlag az amit én azonnal elbontanék, ha az enyém lenne, és látszik, hogy romos, ápolatlan a kert, udvar...
Mondjuk ezzel mi a gond?
Rendezett, házak, és utca.
Keskeny ja, de nem igazán ez a főutca.
Meg honnan látod hogy igénytelenek a házakban lakók?
Mit nem értesz ezen? Világvége van basszus....még nem fogtad fel? Irány a sor!
Mi, már a budipapír pánik is begyűrűzött?
Ennyi. Ezért is nem értem.
Én is elmegyek boltba, de ha sort látok már megyek is tovább.
Majd visszajövök ha nincs sor.
Ez pont nem jó példa, mert ott lóg a kábeltv / vezetékes internet mazzagja is. Tehát legalábbis elvi lehetőség van a csatlakozásra.
Csak körül kell kicsit nézni vidéken. pl ezen az utcán. És szándékosan nem durvát kerestem, egy átlagos vidéki kis falu kvázi főutcája...https://goo.gl/maps/cRwU846RuguWThkw7
Még elszívná előled?
A gyökér itt is és most is te vagy. De nem tehetsz róla, max egy jól irányzott kapavágás segíthetne csak...
Én vidéki vagyok. Egy olyan faluban nőttem fel, ahol az ilyet nem kell keresni...
A teló hangfelismerőjével szoktam ha muszáj, csak ha vannak a környezetemben, nem olyan praktikus.
Ha ez igaz lenne,egész évben enném
A fokhagyma és a gyömbér szerintem jobb mint a szopogatós tabletta torokfertőtlenítésre....kis mézzel összekeverve. Jahh...és egészséges is...
Ahh, akkor azért kaptam 3Giga ajándékot...a korlátlan netem mellé?
Ahhoz csak egy kis glicerint meg desztvizet kell öntenie, és kész a legjobb kézfertőtlenítő.
Ne sírjál itt van...
http://www.mindmegette.hu/igy-...
Öcsém tavaly vett matricaeltávolításra,kijelző tisztításra izopropilt vagy 5 litert.
Szerinted azok otthonról tanulnának ha lenne telefonjuk?
ez jutott eszembe nekem is először.
Oké még van laptopom amin Win2000-es fut, és azon már nincs támogatva a mostani böngészők, de azért a Win7 is több mint 10 éves, és azzal minden megy.
Szóval ez csak jó ürügy, vagy már amúgy is esedékes volt a gépcsere.
Sajnos ekcémás a kezem, benzinhez nem érhetek..... ....16 éves koromban benzinben pancsolással szereztem (Jawa Mustang szerelések), azóta sem múlt el.
Izopropil alkohol vagy etilalkohol kellene (azt bírom), de egyik festékboltban / gyógyszertárban sincs.
A kézfertőtlenítők és tárgyfertőtlenítők nálam vannak!
Pipi a lisztet vette meg ,én ezeket...
Egyik tanár ismerős mondta, hogy szakmunkásokat tanít, jó sok cigány persze. Néhánynak még telefonja sincs, és nem is tudnak venni. És ezek még a jobbak, mert továbbtanulnak.