Csak tippelek minimum 5-8 éve ausztriában élsz.
Nem a kiragadott cigánytelepek ami gond mert mindenhol van putri hanem azzal hogy általánosítasz.És ez nincs így szerintem a 90-95% nem rossz.
Végignézted az utcát? Ha nektek ez az igényes, akkor valószínűleg én képzeltem el rosszul a felvázolt családot. Van egy-két relatív karbantartott ház, de az átlag az amit én azonnal elbontanék, ha az enyém lenne, és látszik, hogy romos, ápolatlan a kert, udvar...
Csak körül kell kicsit nézni vidéken. pl ezen az utcán. És szándékosan nem durvát kerestem, egy átlagos vidéki kis falu kvázi főutcája...https://goo.gl/maps/cRwU846RuguWThkw7
ez jutott eszembe nekem is először.
Oké még van laptopom amin Win2000-es fut, és azon már nincs támogatva a mostani böngészők, de azért a Win7 is több mint 10 éves, és azzal minden megy.
Szóval ez csak jó ürügy, vagy már amúgy is esedékes volt a gépcsere.
Sajnos ekcémás a kezem, benzinhez nem érhetek..... ....16 éves koromban benzinben pancsolással szereztem (Jawa Mustang szerelések), azóta sem múlt el.
Izopropil alkohol vagy etilalkohol kellene (azt bírom), de egyik festékboltban / gyógyszertárban sincs.
Egyik tanár ismerős mondta, hogy szakmunkásokat tanít, jó sok cigány persze. Néhánynak még telefonja sincs, és nem is tudnak venni. És ezek még a jobbak, mert továbbtanulnak.
Nem a kiragadott cigánytelepek ami gond mert mindenhol van putri hanem azzal hogy általánosítasz.És ez nincs így szerintem a 90-95% nem rossz.
Rendezett, házak, és utca.
Keskeny ja, de nem igazán ez a főutca.
Meg honnan látod hogy igénytelenek a házakban lakók?
Én is elmegyek boltba, de ha sort látok már megyek is tovább.
Majd visszajövök ha nincs sor.
http://www.mindmegette.hu/igy-...
Oké még van laptopom amin Win2000-es fut, és azon már nincs támogatva a mostani böngészők, de azért a Win7 is több mint 10 éves, és azzal minden megy.
Szóval ez csak jó ürügy, vagy már amúgy is esedékes volt a gépcsere.
Izopropil alkohol vagy etilalkohol kellene (azt bírom), de egyik festékboltban / gyógyszertárban sincs.
Pipi a lisztet vette meg ,én ezeket...