Na, ha minden igaz neten egyetlen helyen találtam a kedvenc fertötlenitös mosomat, elvileg a héten itt is van. Tiszta gáz, sehol semmilyen szer nem kaphato mert kifogyott. Remélem aki kartonszám vásárolta fel a nyár végén belefullad ami megmarad belöle.
Mindig is csak azt vettem/rendeltem amit ki is tudtam fizetni,a beérkező még folyamatban lévő 3-4 rendelés ami idegesít,ha visszamondjak,szerencsére csak egy kínai ami relatíve nagy tetel.
Ha eltakarodik ez a virus mizéria gyorsan helyreáll minden, szinte magától. Szerencsére nincs mit ujraépiteni, a kérdés most csak az, meddig tart a pauza, mert ez a kiesett idö a veszteség egyenlöre. Persze aki a turizmussal kapcsolatosan vállalkozik annak ez is többszörös veszteség mint mondjuk az én tevékenységem.
Az államnak kell a bevétel...ami nincs ha nincs vállalkozás. Ha vége ennek lesz egy segélyalap ,amiből az ország is kap. Ezt ellenőrzik is nagyjából..ezért kell adni. Na de majd látjuk...
Most például elvárhato lenne a bérleti dijak elengedése (ha a boltzárást rendeletbe tudják adni ezt is lehetne), de arrol biztos hogy nem mond le senki.
Ok, elfogadom. Csak a játék kedvéért, nekem nincsenek nagy illuzióim bármiféle állami szintű megsegítéssel kapcsolatban, nehéz is lenne igazságosan kárpótolni hisz minden szegmenst időben és veszteségben is másként érint (turizmus már kuka, vendéglátás a héten) rádásul félö hogy abbol megint csak ujraosztás lenne. Vis major meg mindenhol kizáro ok.
De legyen igazad, sokan önhibájukon kivül rá lesznek utalva.
Most beszéltem cimborával, neki szerelvény boltja van, ő már készül hogy a héten bezáratják a boktokat, csütörtöktől nem számol nyitvatartással.
Addig huzd ki, aztán muszáj lesz zárva tartani.
De hogy az alkalmazottakkal mi lesz azt nem lehet tudni.
Nem tudtam volna most budipapírt sem venni, mert arra se lett volna elég pénzem....
Mire lemegy a vírusválság, már nem is fog kelleni. Ha véletlenül nem döglök bele, akkor is kinullázza az összes zsetonoömat.
az aug 20 tűzijáték már megy nagy tömegbe is
De legyen igazad, sokan önhibájukon kivül rá lesznek utalva.
Nagyjából ilyesmire számitok.
Gondolom veszett sokat vállalkoztál már.
Fogadjunk? Nem nagy dolgokba csak egy üveg italba vagy ilyesmiben.
Addig huzd ki, aztán muszáj lesz zárva tartani.
De hogy az alkalmazottakkal mi lesz azt nem lehet tudni.