Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hypot ko nem állhatom, bár jo anyag de veszett büdös.
Idén vettem egy liter 96%-os alkoholt, most lehet rendelek még egyet. Annak nincs szaga és jo alapja rengeteg fertötlenitönek.
Csinálj egy vödörbe kis hypos vizet. Aztán meg használj sima kesztyűt,mikor végeztél dobd bele ázni. Aztán kiöblited és megszárítod.
De ha tűz felé tartod a kezed 1 percig ,azt mondják az is fertőtlenít
A sprayt nem használom, nem.olyan hatékony és.picsaszagu a klima utánna. Legalábbis némelyiktöl. De adok én neked ipari cuccot.
Padláson a kültéri jo hogy nyáron bir dolgozni egyáltalán.
Alapjában véve a megfelelö höátadás három sérülékeny pontja: a kültéri lamellák átszelllözése, tisztasága (meg hogy meleg térbe le tudja adni a még melegebbet)
Aztán a beltéri szüröinek tisztasága, végül a beltéri ventillátor tisztsága, hogy tudjon elegendö levegöt átszivni a belsö höcserélön. A tisztito lötty nem csak fertötlenit hanem oldja is a lerakodásokat, erre a sprayk többsége nem a legjobb cucc.
Ha elmegyek boltba, stb.
Egyébként amit most vettem, azt is a nejemnek szánom - a kaja bevásárlást ő intézi általában.
otthoni munka mellett mit mosogatsz kezet?
Denszesz van itthon egy bő fél liter, de annak a szagától én rögtön hányok - nem hogy a kezemre kenegessem. De végszükségben majd megszokom.
gázálarcot
Nem most! Majd ha ennek vége...
Denaturált szesz kis glicerinnel. Kerül kb 200 forintba decije...vagy annyiba se. De legalább van!
Nem Degecen élsz véletlenül
Szia Laci!
Klima-fertőtlenítős mosó?
Én spray fertőtlenítőt használok a beltérihez ősszel tavasszal.
A kültéri egységek nekem a padláson vannak, azt kompresszorral szoktam kifújni.
Te mit tanácsolsz?
Köszönöm.
Most hajo utra? legfeljebb ha pipi elviszi koszlott ladikjával egy körre
Néha úgy is érzem magam....
Kinézel vagy hetvennek
Azt nem befolyásolja egy rövidtávu hanyatlás, ott inkább a munkafolyamatok lassulása miatt tolodika rendelések száma majd.
Elmehet egy fasza hajóútra...vagy vehet egy szaunát egy Jakkuzzival...vagy faszom tudja. Egy kocsi semmit nem ér...egy szar vasdarab,ami után még fizetsz is.
Lehet hogy itt is desztvizet palackoznak - nem bontottam ki.
Ha nem rendelnek semmit (emelőeszközök), nem adunk el semmit, akkor az én munkámra sem lesz szükség.
Nem az még.
Na nálunk amelyikben voltak az se müxik mert már nincs alapanyaguk se.
Szerintem a te céged nem fogja megviselni, eddig is home workban toltad.
Hát sajnos nem - 56 éves vagyok.
Így kellene mindenhol