Max a letöltésekhe kell normál átlag munkákhoz nem.
személy szerint jobban kedvelem a fizikai billentyűzetet de nem hiányolom lustaság miatt egy normál fórumos dumadélután miatt.
Talán egy pipi féle hosszúságú zagyva esszét jobb megírni normál billentyűzeten nagyobb kijelzővel.
És kurvasok oldal mobil felülete állóra van optimalizálva ami idegsít.
Most bunkó leszek lehet....
Mindenkinek mások az igényei. Lehet be sem tud kapcsolni egy laptopot mert nem érdekli...vagy annyira buta. Falunkban és elmaradott térségekben rengeteg pályázat és megsegítés volt a közelmúltban ,amit aki akart, ki tudott használni.
Elmondok egy személyes tapasztalatot én is...ez nem általánosítás ,de sajnos ez is sok helyen jellemző.
Találkoztam nyáron egy ált.iskolás osztálytársammal,aki meghívott magához hogy beszélgessünk picit.
3 gyerek,a legkisebb 3 év körüli...lepukkant vályogház és az udvar gondozatlan. Alkalmi melókból él ,de kb 130 kiló volt. A felesége egy zsíros melegítőalsóban és ápolatlan külsővel. A gyerekek koszosak...
Bent kupleráj ,kosz,ételmaradékok az asztalon és büdös fogadott. Folyamatosan sírtak hogy semmire nincs pénzük...már majdnem éheznek!
A konyhában egy hamutartó volt csordultig cigicsikkel,a földön a sarokban üres sörösüvegek. Kotyogó a gáztűzhelyen és pár mosatlan kávéspohár,mellette egy kisasztalon a cigitöltéshez a kellékek. Míg ott voltam folyamatosan cigiztek...egymás után szívták. A szobában egy 130 centis FullHD Tv-alatta egy X-box One! A havernak egy középkategóriás (80-100FT) teló,az asszonynak kb egy 60 ezres. De azt adta a mobilos az előfizetéssel részletre,nem kellett kifizetni egyszerre!!!
Ez a srác nem cigány...a felesége sem. Nekem óriási csalódás volt ezt megélni, de tudom hogy sajnos ez nem egyedi eset...nagyon nem!
A szakmámból adódóan sok házban megfordulok és sok helyen látom ezeket. Na mindegy....egy gépet szerintem tudnának venni a gyereknek ,ha csak a felét megspórolnák ezeknek....
Telekomnál működik (mindkét SIM-re megkaptam a 10 GB-ot), nejem Telenoros kártyáján meg majd este kapcsolom be a 100 GB-ot, ha hazajött. https://index.hu/techtud/2020/...
Igazából minek ? Ha valaki csak egyszerű munkás, tök fölösleges neki egy pc. Vesz egy drágább telefont és mindent meg tud csinálni rajta amire szüksége lehet.
Szegényebb vidékeken, kis falvakban még az sem 100%, hogy minden családnak van vezetékes internet előfizetése. Lehet hogy a mobiltelefonjuk az egyetlen kapcsolat a világháló felé.
Szerencsére most mind a 3 nagy mobilszolgáltatónk "vette a lapot", és egész komoly netet ad ingyen.
Debrecenben hányan voltak orvosnál februárban influenzával szerinted? Nézz utána...kurvára meg fogsz lepődni . És ebből szerinted hányan haltak meg DEBRECENBEN ?
Nos..ez a járvány agresszívabb mint a sima influenza ezt tudjuk. Számoljunk....
Bízom benne hogy a mai nap az átállás napja. Most megy mindenki az iskolákba,a melóhelyre elhozni azokat amik az Office Home -hoz kell.
Ha meg tévedek és ez a forgalom marad ,akkor gáz lesz... https://www.antsz.hu/felso_men...
Így kell csinálni jó nagy országos járványt...Most a hétvégén bezártak a sírégiók hoteljei. Több ezer magyar vendégmunkás ment haza Magyarországra erősen vírusszennyezett régiókból....Szerinted mennyi van közülük önkéntes karanténba? Mennyi megy közülük kimondottan sokat, végiglátogatva a barátait, rokonait , vásárolni , stb? Mennyien mentek keresztül az országon átutazóba, de megállva a benzinkutakon? Igazad van, felesleges ragozni...minden jó lesz, hisz a magyar ember fegyelmezett. Betartja, hogy otthon marad, nem megy emberek közé és az egészségügy is a helyzet magaslatán áll, mint mindig. Több ezer jól felszerelt intenzív osztályos ágy várja a betegeket...pihent, felkészült orvosokkal...
személy szerint jobban kedvelem a fizikai billentyűzetet de nem hiányolom lustaság miatt egy normál fórumos dumadélután miatt.
Talán egy pipi féle hosszúságú zagyva esszét jobb megírni normál billentyűzeten nagyobb kijelzővel.
És kurvasok oldal mobil felülete állóra van optimalizálva ami idegsít.
Mindenkinek mások az igényei. Lehet be sem tud kapcsolni egy laptopot mert nem érdekli...vagy annyira buta. Falunkban és elmaradott térségekben rengeteg pályázat és megsegítés volt a közelmúltban ,amit aki akart, ki tudott használni.
Elmondok egy személyes tapasztalatot én is...ez nem általánosítás ,de sajnos ez is sok helyen jellemző.
Találkoztam nyáron egy ált.iskolás osztálytársammal,aki meghívott magához hogy beszélgessünk picit.
3 gyerek,a legkisebb 3 év körüli...lepukkant vályogház és az udvar gondozatlan. Alkalmi melókból él ,de kb 130 kiló volt. A felesége egy zsíros melegítőalsóban és ápolatlan külsővel. A gyerekek koszosak...
Bent kupleráj ,kosz,ételmaradékok az asztalon és büdös fogadott. Folyamatosan sírtak hogy semmire nincs pénzük...már majdnem éheznek!
A konyhában egy hamutartó volt csordultig cigicsikkel,a földön a sarokban üres sörösüvegek. Kotyogó a gáztűzhelyen és pár mosatlan kávéspohár,mellette egy kisasztalon a cigitöltéshez a kellékek. Míg ott voltam folyamatosan cigiztek...egymás után szívták. A szobában egy 130 centis FullHD Tv-alatta egy X-box One! A havernak egy középkategóriás (80-100FT) teló,az asszonynak kb egy 60 ezres. De azt adta a mobilos az előfizetéssel részletre,nem kellett kifizetni egyszerre!!!
Ez a srác nem cigány...a felesége sem. Nekem óriási csalódás volt ezt megélni, de tudom hogy sajnos ez nem egyedi eset...nagyon nem!
A szakmámból adódóan sok házban megfordulok és sok helyen látom ezeket. Na mindegy....egy gépet szerintem tudnának venni a gyereknek ,ha csak a felét megspórolnák ezeknek....
https://index.hu/techtud/2020/...
Szerencsére most mind a 3 nagy mobilszolgáltatónk "vette a lapot", és egész komoly netet ad ingyen.
Nos..ez a járvány agresszívabb mint a sima influenza ezt tudjuk. Számoljunk....
Bízom benne hogy a mai nap az átállás napja. Most megy mindenki az iskolákba,a melóhelyre elhozni azokat amik az Office Home -hoz kell.
Ha meg tévedek és ez a forgalom marad ,akkor gáz lesz...
https://www.antsz.hu/felso_men...
2020
Ez a távoktatási jó buli, 3 ismerős is mondta új számítógép kellet a gyereknek. Aztán kb 10 emberrel beszeltem ma