Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval az a bajod, hogy neked volt ez az átlagos. Ezért a problémádat kivetíted mindenki másra, és kinyilatkoztatod, hogy ez az általános mindenhol, de nem érted hogy mi a baj az általánosítással.

Azért pedig hogy lehazugoztál kérj bocsánatot, én nem sértegettelek.
Ok...3 nap múlva meg lesz...na bumm
És szerinted ez az átlagos vidéki család?

Amúgy jelzem minden nap kézzel csukom be a kocsi után a nagykaput.
Elnézést..ez nem vélemény volt,hanem tapasztalat!
Vidék vagy Pest szerintem mindegy...mindenhol vannak és élnek ilyen emberek,sajnos nem is kevesen!
Na..ez meg a véleményem volt
Mikor származtál el?
Barmok az emberek. A gyógyszertárakban már nincs fájfalomcsillapitó, c vitamin meg még pár alapvető szer. A gyógyszerész ki van akadva mert halmozottan viszik és nem szólhat érte hogy szükségtelen és másnak meg nem jut.
Neked az a problémád, hogy hazudsz...az enyém, meg hogy vidéki vagyok 8(voltam) és egyáltalán nem volt ismeretlen számomra a felvázolt család. Nem egy ilyet láttam saját szememmel. Nem mások mesélték, közöttük nőttem fel!
Nagyon örülök, hogy nem ez az átlagos...akkor csak nekem sikerült ilyen környékről származni, ahol mindennapos látvány a gondozatlan ház, kert, kinézetű emberek. Ahol teljesen hétköznapi, hogy csórók vagyunk, de dagadtak és cigire mégis futja. Ahol a lapos TV fontosabb, mint az életkörülmények. És ahol ugyan munka alig van, de a kocsmákban nincs szabad hely...
Sikerült a teljes vidéket leszólnod, és még csak nem is érted mi a problémánk.
Azt ott autentikusnak hivják
Készleteznek az emberek, amiből csak lehet: nátha-gyógyszerek, meg minden ami vény nélkül (még) kapható egyáltalán.
"Találkoztam nyáron egy ált.iskolás osztálytársammal,aki meghívott magához hogy beszélgessünk picit.
3 gyerek,a legkisebb 3 év körüli...lepukkant vályogház és az udvar gondozatlan. Alkalmi melókból él ,de kb 130 kiló volt. A felesége egy zsíros melegítőalsóban és ápolatlan külsővel. A gyerekek koszosak...
Bent kupleráj ,kosz,ételmaradékok az asztalon és büdös fogadott. Folyamatosan sírtak hogy semmire nincs pénzük...már majdnem éheznek!
A konyhában egy hamutartó volt csordultig cigicsikkel,a földön a sarokban üres sörösüvegek. Kotyogó a gáztűzhelyen és pár mosatlan kávéspohár,mellette egy kisasztalon a cigitöltéshez a kellékek. Míg ott voltam folyamatosan cigiztek...egymás után szívták. A szobában egy 130 centis FullHD Tv-alatta egy X-box One! A havernak egy középkategóriás (80-100FT) teló,az asszonynak kb egy 60 ezres. De azt adta a mobilos az előfizetéssel részletre,nem kellett kifizetni egyszerre!!!"

"Vidéken, ha kis túlzással is, de ilyen egy átlag család.."

Ezek az alfánk és a te véleményed.

Ez elég komoly demagógia,és általánosítás,kb belpesti indexes éttermiség véleménye.
ami nem egyezik az én tapasztalatommal.Van ilyen is.Alkesz iskolázatlan is akad.
De köszönőviszonyban sincs az "átlagos vidéki családdal"
Nah fogorvos is kilőve az már csak virus után, háziorvost letudtam még szerencsére.
Most sorállás a kibaszott gyógyszertáraknál de nem létezik hogy négy patika se tudja napokon keresztül lerendezni az embereket. Kizárt, hogy ennxi beteg legyen.
Nem sikerült megértened amit írtam? Hol írtam olyat hogy az összes, meg hogy cigány? Miért hazudozol???
Ez is igaz
Tehát az összes vidéki, plusz az összes pesti is putris cigány, csak Ausztriában élnek emberek

Mondjuk osztrákoknál is láttam nem egy lepukkant házat, elhanyagolt kertet, csak ott a korhadt faház az romantikus, nem lepukkant, az elhanyagult kert pedig zöldellik a sok eső miatt, szóval az osztrákok is putriban laknak MIND
Nem is értem mitől vannak némelyek.ugy elszállva hogy pest.
Na pestet csak hagyd, előfordulok pesti bérházakban is, több kerületet láttam már. Egy részük putrisabban él mint a faludi öreg házakban
Ezek amiket berlinkeltél nem igénytelenek hanem öregek.70-80 éves vidéki házak,de nyírva van a hű,nincs szemét szóval minden jó,még aszflt is van hogy a pesti ember ki merjen szállni azótóból.
Igy van, sim van benne de az egy,külön dijcsomag csak adatforgalmat tartalmaz.
Azok a vidék, vagy nem?
Ha te mondod...
Nem a putrira gondolok, hanem igénytelen, nagyon rossz állapotú házakra, ápolatlan kertekre, udvarokra, emberekre. Nem Érd meg Törökbálint a vidék, nézzetek körül a dél-Dunántúlon
Néhány nógrádi utcát is mutass nekünk vagy valahonnan Abaújlak környèkéről. Sőt ha még egyet beillesztesz ide Dél-Baranyából akkor meg is van a tökéletes átlagolás, ha a két végponton ez van akkor biztos hogy közötte is... gyökér.
Totalcar kommentek azok valók hozzád.