Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tisztarerekben,gyártósoron,tablettázóban minden van...hisz ők termelnek. A többi nem fontos...
Ezt mondjuk én sem értem. Régen a Richterben a laboránsok mindig kevertek maguknak mindent ami kell. Kézkrémet, meg versenybenzint
Nálunk a HC-nál van minden. A szappan adagolókban fertőtlenítős szappan, a szobákba kaptunk alkoholos törlőkendőt.
Amúgy sincs értelme a tesztnek.
Kimutatja hogy negatív a teszt, elmész teszkóba WC papírért verekedni, aztán közben kiderült hogy fertőzöl, csak a lappangási idő alatt hamis negatívot adott.
A tesztelési procedúra úgy kezdődik hogy 2 hét elkülönítés, ha felmerül a fertőzés gyanúja.
3 tesztet végeznek egyet az elején ami rendszerint negatív, közepén, amikor már vannak tüneteid, ezzel igazolják hogy tényleg koronás vagy és a legvégén annak igazolására hogy meggyógyultál.

Mondom annak több értelme lenne, hogy csinálni ilyen kamutesztet, ami mindenkire pozitívot ad, és beszaratni az embereket, mert most elég felelőtlenül kezelik a helyzetet. Gondold el ha zsebében lenne a gyorsteszt negatív eredménye.
Mindenki nyugodjon le a picsába.

Motorhang.Jóóóóóó.

http://youtu.be/-k6lIavQJ20;t=28s
Orvosi kamara csak egy érdekvédelmi szervezet, de leginkább sóhivatal mert nem csinálnak semmit a pénzbeszedésen kívül.
Javaslatot tehet persze, meg is hallgatják, de ezt nem ők döntik el.
Na..én meg most voltam egy gyógyszergyárban (nevet nem írok). Kéremszépen...nincs fertőtlenítő a melósoknak(irodistáknak,karbantartóknak) .
Nem akartam elhinni.
Nem tudom hány ezer liter oldószer,alkohol,glicerin van bent ,de nincs fertőtlenítő...ez hogy???
Igen, nyilván hazafias cselekedet hitelteleníteni a járványügyi intézkedéseket politikai előnyökért.
Rájöttem, tényleg én vagyok elvakult.
Ő kezdte!!!
Mindezt március elsejere,minden állampolgárnak.
Minek elvégezni pár embernek?
Mert ha nem végzik el mindenkinek és evvel párhuzamosan mindenki az eredménytől függően sehova se megy akkor van értelme
Pl elvégeznek egy tesztet kedden aztán elkapom szerdán akkor nem sok értelme volt a tesztnek
I.J.B.
WC papír hiány nincs - de ha volna is, abba nem halok bele, ha a Révai Nagylexikon kitépett lapjaiba kell töröljem a seggem.
Maszk viszont qrvára kellene, és a gyártáson kívül az igazságos elosztását is egy-két napon belül meg kellene oldani.
Akár hatósági eszközökkel (nem csak a börtönvarrodában): az összes maradék szövőüzemünkben, papírgyárunkban, varrodánkban nem volna szabad mást készíteni, mint folyamatos műszakban védőeszközöket. Utána meg mindenkinek (!) eljuttatni egy minimálisan szükséges mennyiséget. Ha nincs elég erőforrás (és valóban nincs...) akkor házilag biztonságosan fertőtlenítő, újra hasznosítható textilmaszkokat gyártatni, hogy ne kelljen minden nap másik...
Római katona volt, aki keresztényekre vadászott és oroszlánok elé vetette őket, de dulván.
Aztán megtért, keresztény lett és oroszlánok előtt végezte.
Igazából elvégeztetheted. 10rugóért bárkinek megcsinálja bármelyik privát labor.

Az ANTSZ-nek viszont erre tényleg nincs kapacitása, hogy feleslegesen teszteljen.
Ugye ez nem egy 10perces gyorsteszt, hogy lepisiled és ha két vonal akkor terhes vagy. Mintavétel, beküldik, lefuttatják a tesztet, ez 1 nap, és erőforrás, amit jól kell felhasználni.

Ezt
Haver felesége önkormányzston dolgozik, hétfötöl a polgármester mindenkit otthoni munkára itélt, home office.
Azt mondja nekem, minek megyünk dolgozni, terjesszük a virust. Mondom egyrészt nem terjesztjük, mésrészt online villanytszerelni kurva nehéz.
Ja, most fogtam kezet a fogorvosommal pedig okosabb mint én, de ö kezdte
Az, de már volt.
Az Évi barátja.
Mondjuk nemrég váltották le az Éger Isvánt.Asszem egy libsire.
Persze hogy nekiáll az ATV-ben követelni.
Egy változó helyzetben? Na ez lenne az igazi hülyeség. Napról napra, óráról órára változik a helyzet, de nem akarjátok megérteni. Ami tegnap még jó volt, ma már másként jó.
Ebből meg leszűritek hogy fejetlenség van, mert nem értitek, nem tudjátok követni, hiába van elmagyarázva.
Erre írtam tegnap, hogy kezdjük túltolni, van ami követendő és van ami nem, azt kell a góréknak eldönteni, hogy melyik mi. A személyes védelem magunkra és másokra az fontos amennyire lehet, de azért élni még kell.
Persze, lehet ezen sopánkodni, lehet az o1g-t hibáztatni a WC papír hiányért is, de azért aki gondolkodik az beláthatja hogy erre kurvára nincs ráhatása, elkezdték előre gyártattni, ennél többet nem tehet, el kell fogadni hogy ez egy korlátos erőforrás, eddig nem volt szükség ilyen mennyiségre, és ezt a felvásárlók még tovább is rontották.
Ezért azoknak kell elsősorban akik veszélyeztetettek, a többiek meg tartsák a távolságot, meg ne császkáljanak.
A kaját meg lehet rendelni kiszállításra.
Mondjuk ez az orvosi kamara már lakhelyelhagyásit követel.
Utána meg a tarkónlövés jön?
Az meg, de hát mi refik vagyunk így kötelező tudnunk ilyesmit.....
A gond itt azzal van, hogy a helyzet percről percre változik így nem túl jó stratégia bőszen kiállni egy megoldás mellett mikor pár perc múlva a másik lesz az épp üdvözölt, teljesen hiteltelenedik az ember ekkora pörgés-forgásban.... ....ezért csak azt írom amit gondolok és szerintem jó lenne és ha ez hülyeség akkor bármikor belátom, nem vesztem el az arcomat....
Hmmm,cocializmusban nevelkedtem.Szoval pali meghótt már rég.