Mármint mi hiteles infó?az általánosításodra írtam hogy nem igaz. Olaszba meg csehbe kemény intézkedések vannak, amiket látok is. a magyar nagyon kevés. látom itt viccelődőtt valaki a maszkon, de nemsokár neki is fel kell venni.
nem igaz( de ezt laci is elmondja hogy attól hogy néhol ez van máshol lehet amaz ), tegnap átmentem németen csehből, és egyes részeken olyan tömeg van mintha nyáriszünet lenne, semmiféle elővigyázatossággal nem foglalkoztak. lementem boltba, és fullon minden. autómosó, boltok, éttermek.
én többnyire csirkét eszek aztán ha odakeveredik valaki a teszkóba akkor vesz 10-15 kilót 5 kilós pakkokban van a hús pultnál, azt bontják ki
aztán ebből eléldegélek egy darabig...... majd ha kifogy az az 5 kiló ami van addigra mindenkinek elfogy a pénze áll a boltokban minden szarásig és lehet venni akciósan mindent
nekem van itthon 2xfél kiló daraboltszalonna 4xfél kiló darált hús ( ezek a pecához kellenek)
ezen kívül másfél kiló karaj a holnapi rántotthúshoz, meg kb 5 kiló csirkemell meg 5 kiló marha
aztán vagyunk rá hárman, mondjuk ez kitart hó végéig
nyugger mami meg vesz 35 kiló húst egymagának , ha nincs vírus ennyit 2 év alatt se eszik meg
Na ezekből az infókból mondom azt, hogy nagyobb lesz itt a baj, mint máshol. Mindenki nagyjából ugyan ezekről a dolgokról számol be...A múlt hétvégén bezártak a nagy alpesi sírégiók. Azóta sok-sok ezer magyar vendégmunkás ment haza Magyarországra az erősen vírusfertőzött régióból is. Szerinted hányan mentek önkéntes karanténba? Vagy a sok-sok nyugaton dolgozó sofőr, akik mondjuk Olasz-Német tranzitban dolgoztak. Egy részük otthon van, mert nincs annyi munka mint előtte....
Pl a dánok azt találták ki a végítéletre vásárlók ellen, hogy pl egy kézfertőtlenítő ami a boltban 40 korona (5, 35 Euró) abból ugyan vehetsz kettőt is, de akkor az ára 1000 korona (134 Euró) per darab....
kb minden teli van nyuggerekkel
persze eddig is voltak sokan, de most nagyon sok lett, haver öccse mondja hogy aki eddig heti 3 szeelet karajt vett az most 5 kilókat vett karajból comb meg a tököm tudja miből még, a gurulós kistáska teli lett hússal alig bírta húzni
mire gondolnak ezek?
Elég ha más lát, meg hogy olvasni tudok. Van kijárási tilalom, vagy korlátozás? Be vannak zárva a boltok éttermek? Tilos a csoportosulás az utcákon? Apósom tegnap mesélte, hogy négy nagy bevásárlót járt be mert sehol sem kapott valami teljesen jelentéktelen dolgoz, amit nélkülözni lehet.
miből gondolod hogy félek a halőrtől ?
nem félek csak becsületes vagyok, amúgy kb sosincs halőr a dvcs parton, ott ahol kinéztem a peca helyet még kocsival járható út sincs
Sok a cigány.
A drogosok, alkeszok, dohányosokat semmi nem tartja vissza, hogy a napi lőszert beszerezzék. Erre mondtam pár órája, hogy a hülyék halnak meg először és arányaiban a legtöbben.
aztán ebből eléldegélek egy darabig...... majd ha kifogy az az 5 kiló ami van addigra mindenkinek elfogy a pénze áll a boltokban minden szarásig és lehet venni akciósan mindent
ezen kívül másfél kiló karaj a holnapi rántotthúshoz, meg kb 5 kiló csirkemell meg 5 kiló marha
aztán vagyunk rá hárman, mondjuk ez kitart hó végéig
nyugger mami meg vesz 35 kiló húst egymagának
http://youtu.be/43NVtewiYKU
persze eddig is voltak sokan, de most nagyon sok lett, haver öccse mondja hogy aki eddig heti 3 szeelet karajt vett az most 5 kilókat vett karajból comb meg a tököm tudja miből még, a gurulós kistáska teli lett hússal alig bírta húzni
mire gondolnak ezek?
nem félek csak becsületes vagyok, amúgy kb sosincs halőr a dvcs parton, ott ahol kinéztem a peca helyet még kocsival járható út sincs
http://youtu.be/fm-SouX3qOI
A drogosok, alkeszok, dohányosokat semmi nem tartja vissza, hogy a napi lőszert beszerezzék. Erre mondtam pár órája, hogy a hülyék halnak meg először és arányaiban a legtöbben.