(Nem fért bele a Thaliába, hogy kivigyem a MÉH-telepre....
)
Persze viktor lehet,hogy így akarja helyrebillenteni a nyugdíjfizetés kérdését.
Nem tudom a mészáros és mészáros cég bővült e temetkezési válallkozással az utobbi napokban
Egyesületi
Ez egy zárt közösségű víz. 70 tag van és nincs napijegyezés stb. mindenkinek saját helye van
(Öntöttvas fürdőkád kívülről bekenve 3 réteg alvázvédővel, bebetonozva és bekötve (!!!) a szennyvíz hálózatba!
meg nálunk a piac nincs lezárva sok száz ember egymás hegyén hátán tolong, kb. az egész városban ez idáig 2 embert láttam álarcal azt slussz.
Azt látom, hogy senki nem tesz semmit az előríásnak és az ajánlásoknak megfelelően nagyjából mindenki pont telibe sz.rja az egészet, tehát rajtunk nem múlik, hogy nem terjed a vírus, mi a lehetőségekhez képest pedig mindent megteszünk a terjedésének érdekében
, telephelyen levenni a fűtést az kisteherből kipakolni.
A mi kis városunkba semmi nem látszik ugyan olyan nyüzsgés van, oké a boltok harmada már bezárt de én egy emberrel sem látok kevesebbet sem az utakon, sem a városközponton
Mondom beszaladok a lídibe grillezni való húsért, reggel 8-kor lógtak az emberek a parkoló dugig
Azért érdekes, mert a telenorhoz, a postára a patikába egyenként engednek de a múlti élelmiszer boltban ott liheg mindenki egymás nyakán akkor ez így jó
Egyébként mindenki csinálja a hétköznapi dolgát mintha mi sem történne. Én meg kb. naponta 1 cm zsugorodok a bizonytalan kilátásaim miatt tehát lassan elfogyok.
Mindegy délelőtt kimentünk a tavamra horgászni, a kisfiam 44 db keszeget fogott én meg megfogtam a szezon első pontyát
holnap megyek kiváltom a peca engedélyt a dvcs-re aztán kivonulok egy ideig
ha beüt a körlet elhagyási akkor a dvcs-re el még tudok sunnyogni a kertek alatt, van 4 vödör erjesztett kukoricám az kitart egy pár hétig