Na ezért kellene minél hamarabb elrendelni a kijárási tilalmat: kizárólag élelmiszerért, gyógyszerért vagy melóba lehessen menni - és ezt karhatalommal be is tartatni.
???
Az egész világ vészmadár akkor?
Nahh...leírom akkor neked ...ha már eddig nem fogtad fel,hátha most sikerül.
Én 46 éves vagyok ,aktív sportoló és jó fizikai egészségi állapotnak örvendek. Sőtt! A munkámból kifolyólag folyamatosan szűrnek ,komolyabban mint egy átlag embert. Ez a vírus nagyrészt öregeket öl meg ,meg akiknek van egészségügyi problémájuk. Ez nem én vagyok ,de mégis felveszem a maszkot és a többit. Megtehetném hogy semmi nélkül megyek ha beteg is vagyok és szétköhögök mindenkit és mindent. Mert engem valószínű nem öl meg.
De sok az ilyen fasz mint te ,aki csak röhög és beszólogat. Én is be fogok szólni neked nemsoká...pár nap,max hét. Arra hogy fertőzött vagyok e nem tudom a választ. Ahogy TE sem..és senki akinek nincs teszt. Lehet csak hordozó vagy...de ettől ugyan úgy fertőzöd az ilyen bírkákat mint te ,az ilyen bírkák meg fertőzik a szüleiket,kollegájukat,szomszédaikat....ők meg az időseket . Aztán hason befosva fogsz fulldokolni egy tubussal a pofádban és nem fogsz röhögni. Vagy anyádért imádkozol otthon hogy élje túl ,mert ő felvételt téged tisztességgel,te meg annyit nem voltál képes megtenni érte,hogy kezet moss és maszkot vegyél! De ez más anyjára is igaz!! Na...én rájuk vigyázok!
Mindenképp oszt meg...várom
Esetleg addig pár Olasz videóval üssétek el az időt...röhögjetek jókat közben
Nézz ki az utakra, a városban vagy bárhol hány embert látsz. Aztán mindig lesznek olyanok akiknek menni kell valahová. Erre nem lehet alapozni hogy mert a másik mér nincs otthon.
Nekik "nem lesz bajuk" valóban, de hogy várod el így a TÖBBI embertől, hogy otthon maradjon a seggén? Mennek azok is kirándulgatni, sétálgatni, társas életet élni (maszk nélkül persze, mert azt nem lehet kapni) - hiszen ha a motorosnak lehet, akkor nekik is. Nagyon rossz vért szül...
Sima finomliszt hegyekben áll,csak az idióták nem tudják hogy kenyér csak kenyérlistből lehet.Pizzalisztet találtam de sokmagos univerzális stb nincs.
gondolom hirtelen raklapszám csak sima finomliszt volt.az meg max sütihez jó.
Nem hinném: szerintem ő csak megpróbál felelősen gondolkodni. Bár mindenki így tenne.
(Szomszédomhoz most jöttek meg a haverjai, mennek motorozni egyet a délutáni rossz idő előtt... )
Ok. Ne szivd mellre,.mert megint tulteng benned az adrenalin. Te legalább olyan vészmadár vagy mint gazdasági téren pipi. Egyik se szerencsés szerintem.
Tegnap voltam a madarasban,kifogyott a tea,mondom van még egy óra a nyitásig megveszem a heti adagot,meg kellett volna kenyérliszt.
Az összes pénztárnál KB 50 méters tömött sor mindenhol agyig púpozva a kocsik.................liszt nem volt csak sima a teát meg óvisszatettem,áll a faszom a sok hülye közé.
Ma bepróbálom az este 9-et.
De te bejársz gondolom...és a primitív reakciódból ítélve kónnyen fertőzött lehetsz már...a kis családoddal együtt. Te nem “bugyolálod” be magad ,mert Hős vagy
De semmi gond ezzel ha így gondolod,csak mindenképp oszd már meg velünk is ,hogy egy pár napig röhögjünk rajtuk ha haldokolnak majd.
Köszi papám
Ja, nekem is menni kéne bevásárolni de semmi.kedvem. Csak a szokásos heti cuccok kellenének, de semmi.kedvem a sok baromhoz meg higy nem tudok venni lófaszt se mert elhordták a felhalmozók
Na..ma voltam bótba!
Minden van...COOP ...reggel nyitás után érkeztem. Szemüveg,3M álarc ,gumikesztyű! Mint a nagyok..
Dugig öregekkel a bolt gyerekek!!! Senkin semmi védőfelszerelés,már én éreztem magam hülyének. Tegnap este 42 beteget vitte be itt..halkan megjegyzem. Volt olyan állat aki bejött hozzánk hogy lázas!!
Lesz dolga a kaszásnak srácok...
Ha felrakod a tied akkor látunk rokkant öregembereset is
Az egész világ vészmadár akkor?
Nahh...leírom akkor neked ...ha már eddig nem fogtad fel,hátha most sikerül.
Én 46 éves vagyok ,aktív sportoló és jó fizikai egészségi állapotnak örvendek. Sőtt! A munkámból kifolyólag folyamatosan szűrnek ,komolyabban mint egy átlag embert. Ez a vírus nagyrészt öregeket öl meg ,meg akiknek van egészségügyi problémájuk. Ez nem én vagyok ,de mégis felveszem a maszkot és a többit. Megtehetném hogy semmi nélkül megyek ha beteg is vagyok és szétköhögök mindenkit és mindent. Mert engem valószínű nem öl meg.
De sok az ilyen fasz mint te ,aki csak röhög és beszólogat. Én is be fogok szólni neked nemsoká...pár nap,max hét. Arra hogy fertőzött vagyok e nem tudom a választ. Ahogy TE sem..és senki akinek nincs teszt. Lehet csak hordozó vagy...de ettől ugyan úgy fertőzöd az ilyen bírkákat mint te ,az ilyen bírkák meg fertőzik a szüleiket,kollegájukat,szomszédaikat....ők meg az időseket . Aztán hason befosva fogsz fulldokolni egy tubussal a pofádban és nem fogsz röhögni. Vagy anyádért imádkozol otthon hogy élje túl ,mert ő felvételt téged tisztességgel,te meg annyit nem voltál képes megtenni érte,hogy kezet moss és maszkot vegyél! De ez más anyjára is igaz!! Na...én rájuk vigyázok!
Mindenképp oszt meg...várom
Esetleg addig pár Olasz videóval üssétek el az időt...röhögjetek jókat közben
gondolom hirtelen raklapszám csak sima finomliszt volt.az meg max sütihez jó.
(Szomszédomhoz most jöttek meg a haverjai, mennek motorozni egyet a délutáni rossz idő előtt...
Az összes pénztárnál KB 50 méters tömött sor mindenhol agyig púpozva a kocsik.................liszt nem volt csak sima a teát meg óvisszatettem,áll a faszom a sok hülye közé.
Ma bepróbálom az este 9-et.
De semmi gond ezzel ha így gondolod,csak mindenképp oszd már meg velünk is ,hogy egy pár napig röhögjünk rajtuk ha haldokolnak majd.
Köszi papám
A TE Anyád meg Apád miatt!!!! Nem magamért! Idióta!
Minden van...COOP ...reggel nyitás után érkeztem. Szemüveg,3M álarc ,gumikesztyű! Mint a nagyok..
Dugig öregekkel a bolt gyerekek!!! Senkin semmi védőfelszerelés,már én éreztem magam hülyének. Tegnap este 42 beteget vitte be itt..halkan megjegyzem. Volt olyan állat aki bejött hozzánk hogy lázas!!
Lesz dolga a kaszásnak srácok...