Aki eddig nem jutott üzlethelységhez az most áló f.sszal várja ezt a helyzetet.
Pont ezért próbálom megtartani amik vannak. A végtelenségig azért nem megy. 2 ő tuti megvan a többivel még tárgyalásban vagyok.
Nem aprópénzekről beszélgetünk
a bérleti díjak a gazdaság fellendüléséhez voltak beárazva.
szerintem az én véleményem azzal kapcsolatban már mindenki megismerte
Na amikor az begyűrűzik
és elért egy megfelelő szintet
akkor egyenlőség jelet fog tudni tenni azközé és a most kialakult járványhelyzet közé.
maximum annyit, hogy annak nem várható a lecsengése.
Ha munkahely nincs akkor semmi sincs
Ez a mostani társadalomra kivetítve igaz.
Bármelyik városban jártál annyit láttál kirakva, hogy ELADÓ-KIADÓ minden második üzlethelység
Önkormányzatik voltak, versenytárgyaláson elvihető volt mind a piaci ár felett jóval horror áron.
Vannak olyan terméket gyártó és árusító cégek amik fontossági sorrendben bőven a ruha után következnek
foggal körömmel kitartanának.Bátran mernének hitelhez is nyúlni a biztos folytatás reményében.
Nekem pl. amíg ez le nem cseng 0-a lesz a bevételem. A két cég amiben vagyok nem termel keresleti híján. A bérleményeim után sem fogok kapni pénzt. Nekem a cégek húzzák a mínuszokat ami nem aporópénz, öntöm bele a tartalékaimat egy valamikori újrakezdés reménye miatt. Ezek akkor is sok pénzt emésztenek fel ha egy fillért nem termelnek. Próbálom csökkenteni a kiadásaim egyenlőre nem az alkalmazotakon hanem a bérleményeken. Eddig 2 bérleményre van konkrét engedmény ajánlat a többi még függőben van.
Majd innen kell tudnom építkezni egy fizetésképtelen gazdaságban.
Első sorban a nélkülözhetetlen cikkek kereskedelme indul meg. majd aztán jöhet talán a többi, jó sokára
Egyszerre csak az egyik lehet.