Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most.akkor lesz böven kiado üzlet és armageddon éhinség munkanélküliség lesz, vagy verekedni fognak.az ujult erövel indulo vállakozások a te bérleményeid megszerzésének.reményében?
Egyszerre csak az egyik lehet.
egyáltalán számodra van jobb vagy rosszabb része?
de melyik része?
igen gondoltam rá. Aki eddig nem jutott üzlethelységhez az most áló f.sszal várja ezt a helyzetet. Pont ezért próbálom megtartani amik vannak. A végtelenségig azért nem megy. 2 ő tuti megvan a többivel még tárgyalásban vagyok. Nem aprópénzekről beszélgetünk a bérleti díjak a gazdaság fellendüléséhez voltak beárazva.
Mégiscsak a kötelet tudom felajánlani....
Ez rosszabb mint a hétföi adásszünet régen......
Erről az esszé sírásomról még annyi jutott még eszembe,hogy szoktunk néha polemizálni a robotizációról. szerintem az én véleményem azzal kapcsolatban már mindenki megismerte Na amikor az begyűrűzik és elért egy megfelelő szintet akkor egyenlőség jelet fog tudni tenni azközé és a most kialakult járványhelyzet közé.
Semmi különbség nem lesz maximum annyit, hogy annak nem várható a lecsengése. Ha munkahely nincs akkor semmi sincs Ez a mostani társadalomra kivetítve igaz.
mégsem haltak éhen az emberek,akkor sem és most sem fognak.pár vállalkozás megszűnik ők visszamennek alkalmazottnak és az élet megy tovább.és még valami,mint már írtam most senkinek nem lesz hirtelen megugró deviza hitele.
Akkor válogathatsz is majd. Jol jártál megint. Vagy a tiedböl válogatnak az élelemesebbek
majd nézd meg mennyi üzlethelység lesz kiadó
2010 ben nem volt nehéz dolgom válogatni az üzlethelységek közül Bármelyik városban jártál annyit láttál kirakva, hogy ELADÓ-KIADÓ minden második üzlethelység
2016-ban meg harc ment egy üzlethelységért.(tök mindegy melyik városban) Általában nem találtál Önkormányzatik voltak, versenytárgyaláson elvihető volt mind a piaci ár felett jóval horror áron.
Ott se mert maga alá szarik. Hátul a puttonyba.......
A hiace-ben se?
nem kell ehhez tudósnak sem lenni.
Akkor ezek szerint jok a kilátásaid.
globálisan gondolkodom talán így is írom. Vannak olyan terméket gyártó és árusító cégek amik fontossági sorrendben bőven a ruha után következnek
Ne legyél soha sehol vezetö pozicioba
a munkahelyre?ja,oda.
Ugye, ugye. Mondtam én hogy nem csak ugy jött az univerzumbol
én meg pont a pesszimista fajta vagyok
A legnagyobb ellenség a bizonytalanság.
ha mindenki napra pontosan tudná, hogy két hónap foggal körömmel kitartanának.Bátran mernének hitelhez is nyúlni a biztos folytatás reményében.
két hónap lesz az.nemsokára be fog robbanni aztán szépen lassan szorul majd vissza,találnak majd valamit ami hatásos ellene(szerintem már meg van annál aki szabadjára engedte a vírust)
Nem.lesznek lebombázva a gyárak üzemek, igény.is lesz, ne vészmadárkodj már mindenen. Nem csak ruhábol áll a világ.
Hová is?
40-50%-nak 1 hónap is. Nekem pl. amíg ez le nem cseng 0-a lesz a bevételem. A két cég amiben vagyok nem termel keresleti híján. A bérleményeim után sem fogok kapni pénzt. Nekem a cégek húzzák a mínuszokat ami nem aporópénz, öntöm bele a tartalékaimat egy valamikori újrakezdés reménye miatt. Ezek akkor is sok pénzt emésztenek fel ha egy fillért nem termelnek. Próbálom csökkenteni a kiadásaim egyenlőre nem az alkalmazotakon hanem a bérleményeken. Eddig 2 bérleményre van konkrét engedmény ajánlat a többi még függőben van. Majd innen kell tudnom építkezni egy fizetésképtelen gazdaságban. Első sorban a nélkülözhetetlen cikkek kereskedelme indul meg. majd aztán jöhet talán a többi, jó sokára
Na jo, de mikor megy le? Erröl fogalma.nincs senkinek. Optimisták is két honapba gondolkodnak.
Attol kevésbl tartok, enni lesz mit. Hacsak ez a sok gyökér felvásárlo nem baszkodja ki a kukába és vesz folyamatosan frisset helyette ipari mennyiségben.
Mindennap más a sláger, mostanság a budipapir, zebkendö, hypo floraszept kutyakaja.
Elötte liszt hus fertötlenitök. Gyogyszer folyamatosan. Azt mondja patikus vannak akik 75 ezreket hagynak ott.