Ezt vehetjük "jó hírnek" is: mert nem mindegy, hogy 103 fertőzöttből van 4 igazolt halottunk, vagy több ezerre esik ennyi.... ...az utóbbi biztatóbban hangzik.
Mentősökkel dumáltunk tegnap egy esetnél. Ha koronás a beteg ,meg a levegőbe is fújnak fertőtlenítőt,mert 3 óráig kb képes lebegni és fertőzni.
Lerakódik tárgyakra aztán,ott meg napokig. Értem már miért fújják az utakat sok helyen meg a levegőt...
Namost őszintén,egy csomó eladó dolgozik a sok idióta felvásárló gané miatt megfeszítve hullafáradtan mert neki azonnal kell mindenből sok,azok egész nap a marhákkal zsúfolt boltban güriznek.
Ha mindenki a seggén maradna és nem tülekedne az sokkal többet érne mint a full kottonba öltözés.
Jutna mindekinek minden és kényelmesen elosztva lehetne vásárolni.Nem létezik hogy hirtelen legen 500 fertőzött nem 90 vagy 1000 a 10 millós országban,ezért minden megáll de egyre többet zsizseg mindenki,mert full fontos.
Van 3M-és maszkom..gumikesztyűm...fertőtlenítőm. Elég sokáig...nagyon sokáig. Maszkom egy darab nem volt,tárgyfertőtlenítőm sem...csak kézfertőtlenítő egy kis flakonnal.
Tudjátok nekem honnan vannak ezek ? IDŐBEN vettem!!!!
Nem mikor már itt volt ez a szar...ennyi a titkom csak ,hogy nem itt röhögtem ,hanem gondoskodtam a családomról. Ja hogy most nincs? Tényleg?
Amúgy nyugi...lesz nemsoká...
Attól függ milyen..:: rengeteg emberen látok membrános pormaszkot az úgy 200 mikronig jó.... a 80 mikronos vírus meg úgy megy át rajta, mint kés a vajon de legalább ok se köpködnek le mást....
Vagy két hete voltam náthás 3 napig.... az is lehet hogy én mar túl vagyok rajta.....
Senki nem tudja, hogy o most fertőző-e stb..... azért kell maszk, hogy a többieket ne köhögd-prüszköld össze, mert amik nálunk az utcán látok, az másra nem is jó
Neolvass indexet,kirohad az agyad.
Faszé nem ül a seggén otthon?
Lerakódik tárgyakra aztán,ott meg napokig. Értem már miért fújják az utakat sok helyen meg a levegőt...
Ha mindenki a seggén maradna és nem tülekedne az sokkal többet érne mint a full kottonba öltözés.
Jutna mindekinek minden és kényelmesen elosztva lehetne vásárolni.Nem létezik hogy hirtelen legen 500 fertőzött nem 90 vagy 1000 a 10 millós országban,ezért minden megáll de egyre többet zsizseg mindenki,mert full fontos.
Nekem az a koncepcióm, hogy akin maszk van elkerülöm, mert az a beteg
Tudjátok nekem honnan vannak ezek ? IDŐBEN vettem!!!!
Nem mikor már itt volt ez a szar...ennyi a titkom csak ,hogy nem itt röhögtem ,hanem gondoskodtam a családomról. Ja hogy most nincs? Tényleg?
Amúgy nyugi...lesz nemsoká...
Senki nem tudja, hogy o most fertőző-e stb..... azért kell maszk, hogy a többieket ne köhögd-prüszköld össze, mert amik nálunk az utcán látok, az másra nem is jó