Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálok objektív lenni, már az Origo-t, Blikk-et is olvasom....
Miután nincs szűrés így ez csak statisztika kozmetika hogy be lehessen mutatni a TV2-n
Szerinted a bezzegauszriában is csak 1500 van?
Neolvass indexet,kirohad az agyad.
De nem maradnak.... biztos hogy Gödöllőn is sok van mar.... lehet mar te is atestél rajta
Mert qrvara fontos dolguk van... ezért mondom, hogy engedjük át a vírust nyugodtan.... aki hülye annak meg nem kell a nyugdíj és kész is vagyunk
Ezt vehetjük "jó hírnek" is: mert nem mindegy, hogy 103 fertőzöttből van 4 igazolt halottunk, vagy több ezerre esik ennyi.... ...az utóbbi biztatóbban hangzik.
Maradjanak is ott.
Sajnos igazad van...
Kb 5 perce.Mama papa ülnek a szarrá rohadt ford fiestában maszk,sima látogatói semmire se jó,gumikesztyűvel.
Faszé nem ül a seggén otthon?
Mentősökkel dumáltunk tegnap egy esetnél. Ha koronás a beteg ,meg a levegőbe is fújnak fertőtlenítőt,mert 3 óráig kb képes lebegni és fertőzni.
Lerakódik tárgyakra aztán,ott meg napokig. Értem már miért fújják az utakat sok helyen meg a levegőt...
biztos vagyok benne, hogy Pesten mar több ezer fertőzött van....
Ráadásul ezeket a maszkokat max 3 óránként cserélni kellene
Namost őszintén,egy csomó eladó dolgozik a sok idióta felvásárló gané miatt megfeszítve hullafáradtan mert neki azonnal kell mindenből sok,azok egész nap a marhákkal zsúfolt boltban güriznek.
Ha mindenki a seggén maradna és nem tülekedne az sokkal többet érne mint a full kottonba öltözés.
Jutna mindekinek minden és kényelmesen elosztva lehetne vásárolni.Nem létezik hogy hirtelen legen 500 fertőzött nem 90 vagy 1000 a 10 millós országban,ezért minden megáll de egyre többet zsizseg mindenki,mert full fontos.
A tied... de amik itt vannak Pesten azon besírsz
Nekem az a koncepcióm, hogy akin maszk van elkerülöm, mert az a beteg
Gyógyszergyári laboros...rajta van mi ellen véd
Van 3M-és maszkom..gumikesztyűm...fertőtlenítőm. Elég sokáig...nagyon sokáig. Maszkom egy darab nem volt,tárgyfertőtlenítőm sem...csak kézfertőtlenítő egy kis flakonnal.
Tudjátok nekem honnan vannak ezek ? IDŐBEN vettem!!!!
Nem mikor már itt volt ez a szar...ennyi a titkom csak ,hogy nem itt röhögtem ,hanem gondoskodtam a családomról. Ja hogy most nincs? Tényleg?
Amúgy nyugi...lesz nemsoká...
Azt mondják.higy az is jó mert a virusok valamin utaznak, önmagukban sose. És a hordozó meg nem fér át azon sem.
Attól függ milyen..:: rengeteg emberen látok membrános pormaszkot az úgy 200 mikronig jó.... a 80 mikronos vírus meg úgy megy át rajta, mint kés a vajon de legalább ok se köpködnek le mást....
Másra...
A sima mást arra való igen...hogy ne terjeszd. A membrános pedig véd is.
Akkor te vigyázz magadra nagyon
Nekem sem sok - ugyan annyira öreg még nem vagyok, viszont középsúlyos szívbeteg és egyéb keringési problémák.
Vagy két hete voltam náthás 3 napig.... az is lehet hogy én mar túl vagyok rajta.....
Senki nem tudja, hogy o most fertőző-e stb..... azért kell maszk, hogy a többieket ne köhögd-prüszköld össze, mert amik nálunk az utcán látok, az másra nem is jó
És nem tudod kiverni a farkadat, ha csak SD-ben megy a seggbetosz nem pedig 4K-ban?
Az ilyen emberek miatt nincs esélye anyádnak....sajnos