Gyerekek, jelentem a válság páros lábbal rúgta rá az ajtót mindenkire. Főleg "szegény" autómentőre akinél ma reggel egy 15km-es út (nyilván plusz 15km haza, nem akartam örökbe fogadni a szärházit), tehát összesen 30km 15.000 forintba került. Nem vagyok nagy matekos de ez 500 ft/km. novemberben 70km volt 12.000.
Nóóórmális az ilyen? Vegyen belőle lisztet meg sz*pó álarcot
azért hisznek egyre többen az "okkult" dolgokban (és most általánosságban beszélek), mert így a legkönnyebb megmagyarázni azt, hogy miért nem vitték semmire, miért tartanak ott ahol. Tudom, az ufó-hívők nem ide tartoznak.
Én pár éve még azt mondtam, hogy a serényeknek kánaán az, ha hülyék és lusták vannak a világban, mert belőlük meg lehet élni, de ma már azt mondom, hogy ezek egyre többen máról-hónapra élnek, ezekből megélni nem lehetnek.
Persze a férfiak is hülyülnek, a picsák meg jól kitudják használni azokat, igaz, azoknak sem som mindenük lehet, amit a tejbe aprítanak.
Hogy mire alapozva mondom ezt? Hát csak a közvetlen környezetem, a munkahelyem példáiból leszűrve ezt.
Még azt remelem, hogy nekünk is adnak vmi kedvezményt...... nem kérem azt, mint a szállodák, amik nagy része úgyis az övek, nem szeretnek járulék mentességet, de legalább később vagy részletekben fizethessem, akkor sok vállalkozás meg tudna tartani a munkavállalóit.... nem a 150e hiteltörlesztés most a probléma, az lofasz.... a 6m járulék.... ha ezt meglépik, akkor győztünk, ha nem akkor sokkal nehezebb lesz.... mondjuk most nagyon büszke vagyok az alkalmazottakra, mindenki megértette, hogy most mi a szitu és nagyon oda tettek magukat..... igazából óriási közösség kovácsoló ereje lett a bajnak.... és mindenki odaállt segíteni és mindenki megértette, hogy annak kell adni, aki inkább rászorul..... mert hat a járulékokat fizetni kell.... tényleg büszke vagyok rájuk
szerencsére nem ezen múlik a csirkefarhát raktáram volumene, csak na
Nóóórmális az ilyen? Vegyen belőle lisztet meg sz*pó álarcot
;-)
azért hisznek egyre többen az "okkult" dolgokban (és most általánosságban beszélek), mert így a legkönnyebb megmagyarázni azt, hogy miért nem vitték semmire, miért tartanak ott ahol. Tudom, az ufó-hívők nem ide tartoznak.
Persze a férfiak is hülyülnek, a picsák meg jól kitudják használni azokat, igaz, azoknak sem som mindenük lehet, amit a tejbe aprítanak.
Hogy mire alapozva mondom ezt? Hát csak a közvetlen környezetem, a munkahelyem példáiból leszűrve ezt.
Mint mesebeli sárkány, levágod a fejét és kettő nő a helyére.
legelőször és legtöbben a hülyék halnak meg.