Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam!
Balesethez ment?
Ez olyan V4 duma.
Már látom a hollywoodi filcimet..........................Az ellopott maszkok nyomában.
hát nem tudom....akkor a másik baszta át magát tavaly novemberben
szerencsére nem ezen múlik a csirkefarhát raktáram volumene, csak na
Azóta volt ám béremelés is.
Pedig el is lehetett volna tolni ingyen
Olcsón megúsztad.....
Ez normál. Tavaly nyáron 20+20km volt "feketén" egy huszas. 10000 az alapdíj, mivel ez is egy taxi
Gyerekek, jelentem a válság páros lábbal rúgta rá az ajtót mindenkire. Főleg "szegény" autómentőre akinél ma reggel egy 15km-es út (nyilván plusz 15km haza, nem akartam örökbe fogadni a szärházit), tehát összesen 30km 15.000 forintba került. Nem vagyok nagy matekos de ez 500 ft/km. novemberben 70km volt 12.000.
Nóóórmális az ilyen? Vegyen belőle lisztet meg sz*pó álarcot
A nem hülyék amúgy a legritkábban fórumoznak, és még ritkábban szólnak hozzá.
;-)
Félreértetted.... a hülyékkel kezdi..
gondolod hamarosan egyedül maradok az üzifalon
a laposföld igaz ehhez ragaszkodom
Zoli,

azért hisznek egyre többen az "okkult" dolgokban (és most általánosságban beszélek), mert így a legkönnyebb megmagyarázni azt, hogy miért nem vitték semmire, miért tartanak ott ahol. Tudom, az ufó-hívők nem ide tartoznak.
Én pár éve még azt mondtam, hogy a serényeknek kánaán az, ha hülyék és lusták vannak a világban, mert belőlük meg lehet élni, de ma már azt mondom, hogy ezek egyre többen máról-hónapra élnek, ezekből megélni nem lehetnek.
Persze a férfiak is hülyülnek, a picsák meg jól kitudják használni azokat, igaz, azoknak sem som mindenük lehet, amit a tejbe aprítanak.
Hogy mire alapozva mondom ezt? Hát csak a közvetlen környezetem, a munkahelyem példáiból leszűrve ezt.
Még azt remelem, hogy nekünk is adnak vmi kedvezményt...... nem kérem azt, mint a szállodák, amik nagy része úgyis az övek, nem szeretnek járulék mentességet, de legalább később vagy részletekben fizethessem, akkor sok vállalkozás meg tudna tartani a munkavállalóit.... nem a 150e hiteltörlesztés most a probléma, az lofasz.... a 6m járulék.... ha ezt meglépik, akkor győztünk, ha nem akkor sokkal nehezebb lesz.... mondjuk most nagyon büszke vagyok az alkalmazottakra, mindenki megértette, hogy most mi a szitu és nagyon oda tettek magukat..... igazából óriási közösség kovácsoló ereje lett a bajnak.... és mindenki odaállt segíteni és mindenki megértette, hogy annak kell adni, aki inkább rászorul..... mert hat a járulékokat fizetni kell.... tényleg büszke vagyok rájuk
Mitakartok olyan cukiaranyosmókuska.
Már átléptük azt a határt, ahol önfenntartóvá vált a folyamat.
Mint mesebeli sárkány, levágod a fejét és kettő nő a helyére.
Pedig valahol el kellene kezdeni
És ebből egyre több van ám! Estig lehetne ütni ezeket, akkor sem fogynának el.
Nnnna ezeket pont leszarom..... én dolgozom, ezek meg baszogassak egymást
Nézd, az élet alapvetően igazságos, én vallom és hiszem, hogy
legelőször és legtöbben a hülyék halnak meg.