Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veszek én abból el.....csak hozzárakok!
Az jó mert vagy elsőnek mondja el neki vagy sose
Ismeri
Ez eddig is így volt nagyjából...amcsi már megvették,most meg minket
Naaaaaaa.......asszonynak mondtad má?
Dehogy mentem
1 gixeres csaj van akivel néha gurunék ,de az is eladta most a motorját.
Ha ez igaz - amit nagyon nem hiszek - akkor azokat a részvényeket valaki el is adta (!) nekik, és nem hiszem hogy fegyvert szorítottak az európai / amerikai részvényesek fejéhez.
Ezt már olvastam valahol. Akár lehet ilyesmi is.
Na ez is egy megközelités
Megyek is pár dobozt megtöltök, jó lehet az még nyáron.
E10et kihagyom ha lehet. 2x tankoltam a nácibárkába minden indításnál büdös szagot éreztem. Ezeknek meg benya szaguk van az omv-s nek.
Akkor te már mentél vele vettél is valamit tőle?
Szeretsz negyvennel araszolni hogy vele mész?
A madaras 9 5 os még valami 316.
Jut fejembe tegnap 346ft/l volt a max100as omv-n.
10 éve 20 ezer és 3 oktatási alkalom és megvolt a fegyver vizsga
Akkor csináltam a biztonsági őr papírt aztán ennyit mondott a szervező
De az nem jogosított volna kb semmire, annyi hogy munka kezdet előtt felveszed a fegyvert melóban hordod és ha vége a munkának leadod
Otthoni tartásra elég alapos indok kell mert ez nem egy .22 sportlövő kategória
Bár azt se nagyon érdemes itthon tartani mert semmire sem lehet hivatalosan használni plusz elég drága a tartó hely és annak a kialakítása
Kollégának is van de elég nagy szarakodás van vele, még a sima sportlövőnek is.
Nem a szabályok, hanem rengeteg idő, vizsga és vagy 2millát rá kell locsolni mire felügyelet nélkül lőhetsz a lőtéren.
Bár ez olyan lehet mint a pilótavizsga
Neked az utcáról beszédülve 2milla, nekem benfentesnek 500ezer és jóval kevesebb szopatás.
Mondjuk most lesz meló dögivel..... a munkanélküliek otthon lesznek, ledőlni meg kell majd valahova, úgyhogy fogjak vinni a kanapét, mint a lisztet szerintem most rendelj be nagy tételben
Itt most azokról beszelek, akik dolgoznak
Az most Zolinak van
Én benne vagyok
Mert van előtte egy másik kanyar. Ha azt normálisan beveszi, akkor a második már nem adja ki jól.
A sebességet az első kanyarra méretezi, ami egy ilyen kombinációban túl gyors. Korrigálni meg nem mer, mert gyakorlatlan.
Nem Ti vagytok a vízfej.
Most is csak jelképes összegért dolgozunk.
Oké, de akkor a munkások is dolgozzanak ingyen és akkor a gazdaság is hamarabb fellendül.
Ahh, egy nagyon szemét dagadt srac, megkoveteli hogy fulltime bent legyek es allandoan hajt, ő meg csak lébecol.
Meg motorozni sem enged.
Iden meg egy metert nem mentem motorral.