Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a mentőben is ütném....
Csak bogyó miatt szőrmentén,annyit mint pipi-t.
Az előző fő (állat)orvos meg libsi persze hogy az ellenkezőjét mondja.
Így csak a pánik nő és egyre többen hisznek a pataki féle ufókban,a laposföldben meg az illuminátusokban.
Az összes parancsuralmi szervezetben nincs kérdezősködés csak igazodás.
jogosan.
Most is ezt kéne nem a saját pecsenyét sütni.
Minden olyat megtesznek amit mások is.
tudom a teszt.............
Szörnyű, ezt még meg sem basznám, pláne, ha megszólalna mellettem.
Te olvasol indexet.... legyszi közvetíts én mar régóta csak a napi bejelentések összefoglalóját olvasom... a többi mind faszsag, mindegy ki írja
Pont ezt mondtam vazze... egyik szám sem igaz...
tudom,hetente kéne letesztelni a teljes lakosságot,mindent,6 hónapig.Merazindexaszondja.
Ja a WHO meg nem.
Bár ott is attól függ,amit az index idéz az nem amit az origo az meg a másik.
Szóval kint sincs fingjuk sem.
De ez a hülye picsa, aki a fő (állat)orvos azt mindta, hogy az egészségeseket nincs értelme szűrni... de honnan tudja, hogy egészséges, ha nem szűrte? sokaknál tünetmentes úgyhogy nyugodjon le mindenki, nálunk is sok ezer van már
Én semmi pluszt nem vettem. De ma fogok bort + páleszt.
Amúgymeg 30 fertőzöttnél is felvásárolták a fél világot.Mert szegényedünk,romokban vagyunk,nincs pénz semmire.
Nincs meg a lehetősége.... értem hogy kötekedni akarsz, a veredben van
szerintem nem kozmetikáznak.
Mond lehet fikázni hogy nem találtak mert nem kerestek,direkt,vagy csak nem értenek hozzá.
Így van...
Ezen látszik hogy egy ideggyenge nyávogós kurva
Nem értem mit kell kozmetikázni.... nincs semmilyen jelentősége. Egyik ország száma sem objektív, sehol sem szűrték meg a teljes lakosságot.... úgyhogy egyik szám sem igaz
Nesztek bosszúúúúúúúú.

http://youtu.be/msedQwEB5AI
Nem hordok maszkot, nem vagyok beteg
Nem. Az obi az, ami a Pipivel történik.
Nálad az objektív csak a fényképezőgépen van,azt is obi-nak hívod.
Sosem értem ezt a mindigmindentfikázunk ami máshol van mindigminden jobb.
néplélek a a vernyogás?
De milyen fertőtlenítő nem tesz benne kárt? Hypo-t vagy alkoholt kell használni a permetezéshez? A lehető legkomolyabban kérdezem.
Na de mi mennyivel jobbak vagyunk nálunk csak 100 a faszt mindenhol több van.... mintha ez egy kibaszott verseny lenne, kinek van kevesebb
Őőő...a hiány miatt lehet mosni. Mondom hogy hogy!
A szénszűrőst sehogy. A szövet membránost pedig fertőtlenítővel permetezzétek “lucskosra” ,aztán a behatási idő után (kb20-30 perc) langyos vízzel öblítsd ki alaposan . Aztán meg szárítsd meg ha lehet napon. Ne dörzsöld ,ne rakd mosógépbe...ne csavard ki.