Az előző fő (állat)orvos meg libsi persze hogy az ellenkezőjét mondja.
Így csak a pánik nő és egyre többen hisznek a pataki féle ufókban,a laposföldben meg az illuminátusokban.
Az összes parancsuralmi szervezetben nincs kérdezősködés csak igazodás.
jogosan.
Most is ezt kéne nem a saját pecsenyét sütni.
Minden olyat megtesznek amit mások is.
tudom a teszt.............
tudom,hetente kéne letesztelni a teljes lakosságot,mindent,6 hónapig.Merazindexaszondja.
Ja a WHO meg nem.
Bár ott is attól függ,amit az index idéz az nem amit az origo az meg a másik.
Szóval kint sincs fingjuk sem.
De ez a hülye picsa, aki a fő (állat)orvos azt mindta, hogy az egészségeseket nincs értelme szűrni... de honnan tudja, hogy egészséges, ha nem szűrte? sokaknál tünetmentes úgyhogy nyugodjon le mindenki, nálunk is sok ezer van már
Nem értem mit kell kozmetikázni.... nincs semmilyen jelentősége. Egyik ország száma sem objektív, sehol sem szűrték meg a teljes lakosságot.... úgyhogy egyik szám sem igaz
Őőő...a hiány miatt lehet mosni. Mondom hogy hogy!
A szénszűrőst sehogy. A szövet membránost pedig fertőtlenítővel permetezzétek “lucskosra” ,aztán a behatási idő után (kb20-30 perc) langyos vízzel öblítsd ki alaposan . Aztán meg szárítsd meg ha lehet napon. Ne dörzsöld ,ne rakd mosógépbe...ne csavard ki.
Így csak a pánik nő és egyre többen hisznek a pataki féle ufókban,a laposföldben meg az illuminátusokban.
Az összes parancsuralmi szervezetben nincs kérdezősködés csak igazodás.
jogosan.
Most is ezt kéne nem a saját pecsenyét sütni.
Minden olyat megtesznek amit mások is.
tudom a teszt.............
Ja a WHO meg nem.
Bár ott is attól függ,amit az index idéz az nem amit az origo az meg a másik.
Szóval kint sincs fingjuk sem.
Mond lehet fikázni hogy nem találtak mert nem kerestek,direkt,vagy csak nem értenek hozzá.
http://youtu.be/msedQwEB5AI
néplélek a a vernyogás?
A szénszűrőst sehogy. A szövet membránost pedig fertőtlenítővel permetezzétek “lucskosra” ,aztán a behatási idő után (kb20-30 perc) langyos vízzel öblítsd ki alaposan . Aztán meg szárítsd meg ha lehet napon. Ne dörzsöld ,ne rakd mosógépbe...ne csavard ki.