Sertodottseg nincs, leszarom a tevkepzetet.
Azt nem hogy a par ezer eü dolgozo aki most is ezen farad azt szarba se veszitek azt nem.
Ez nem kiralyozas kerdese.
Te hoztad fel egbol meg sem emlitettem egy szoval sem.
Viszont van egy halom most is a virus aldozatain dolgozo, megallitasan faradozo egeszsegugyi ember, főorvos doktorok akiknel ti probaltok sokkal jobbak, szakertobbek lenni. Ez azert bosszant. Leszarom a partallast, az irrital mikor osszefogas kene de csak a sardobalasra futja. Es ebben az index nagyon jeleskedik.
szerintem egyébként a csehek kezelik most a legjobban a dolgot. vagyis nagyjából ott megtesznek mindent amit lehet, és amit itt még csak tervben van eseleg
szerintem is. tteljesen felesleges a politikát belekeverni mint ahogy a zoltán ur tette. amint látom az ellenzék teljesen kussban van, ez nem is politikai kérdés, nem is nagyon támadják a kormányt, ( mondjuk ez a szükségállapot törvény vagy mi a faszom jó erős téma lesz )
Teljesen mindegy, mert különös módon a korona vírussal kapcsolatban minden ország hasonló döntéseket hoz. mindegy hogy jobb vagy bal oldal...ugyan azt a szar hibákat követik el a liberális országok, mint a vaskalapos jobboldali kormányok...
Mondom, ha csak kerlelik az embert nemzetisegtol fuggetlenul hogy marafjon otthon nem fog.
Ettol fuggetlenul a 15 oras zarasig a kutya nem jon be hoztam, tehat kurvasok dolog megvaltozott.
Pipi is lehuzza a rolot mert nincs vevoje.
Ezt el tudtak erni az intezkedesek.
De minden ember melle nem lehet rendort tenni.
Becsben virus partit rendeztek, ketszer kellett az agyhalottakat elkuldeni.
Nem index, tény. A legtöbb országban ugyan ezt csinálták, mert azt hitték ez a kínaiak problémája, itt, ha ide is jön a vírus, minekünk nem árthat...ugyan ez volt Ausztriában is. Az egész család lázas volt és nehezen lélegzett...az orvos kérdésre sem csinált tesztet...mert ami enyhe lefolyású arra ráfogjuk hogy sima influenza...ami lehetett igaz is, meg nem is...Pedig az egészségügy egész más helyzetben van, nem kell sorban állni a laborba meg az eredményre sem heteket várni...
azért látom benned a sértődöttséget, hogy miaz hogy a magyar aki itthon nem boldogult, az hazajön külföldről( lehet mondjuk kórházba el se tudná mondani ha baja van, nem mindenki egy köcsög aki elment) . akkor is van benned ilyen sértődöttség amikor a királyodra szavaznak a romániai meg egyéb kettős állampolgárok? vagy az okés ? ( csak hogy tudjuk hogy állunk)
Aki ott lakik, adozik az maradjon a picsajan ott.
Mit nem lehet erteni ezen?
Vagy van kulonbseg ket magyar kozt aki ugyaott el, dolgozik, a gyerekei oda jarnak iskolaba?
Azért, mert bezárt a munkahelyük...vendégmunkások voltak csak. Akik nyugaton élnek, letelepedtek, azok nem mennek sehova. Vagyis akik választottak új hazát, azok nem mennek sehova.
Wtf, te meg mirol beszelsz? Egyszer sem emlitettem semmi vedelmet.
Csak azt nem latom mit nem tettek meg amit masok eddig.
Minden ugyanugy folyik le mint a kornyezo orszagokban, a felvasarlasi laztol a hatarzarakon at a reszleges boltzarakig.
A teljes kijarasi tilalmat is be fogjak vezetni.
Keri laci felesege a szent laszloban dolgozik, o ma irta a 100 as fertozott szamot szerdara vartak, ez szombatra lett meg.
A vartnal lassabb.
Ey lathato hogy a vesztegzar sem old meg mindent ugyanugy mint a teszteles sem csodaszer.
Egy biztos ha nem vagy jarvanyugyi szakertő ahogy en sem akkor eleg vicces a tarsalgas.
Elkéstünk..nagyon...Mikor az olaszoknál kitört a baj..vagy még elötte..mikor a sok kinai elmenekült otthonról...akkor kellett volna hermetikusan lezárni az országot..Magyaroknak 2-3 nap..ha jönnek haza..aztán fegyverrel védeni a határt...most nem tartanánkitt...
na én csak a kijárási tilalmat támadtam egyébként, mert amint látom páran szabadságnak meg lehetőségnek vették a munka és iskola beszüntetést, a nyuggerek meg.. na azt már leírtam
na veled sem érdemes tovább beszélgetni. tudom vannak az orbánfóbiások akikről beszélsz, meg akinek gondolsz engem is, te meg valami ner kutya . csak én nem ebben a stílusban kezdtem el beszélgetni, hanem politika nélkül. de te egyből véded a vezéred. ha jót ha rosszat csinál, neked mindegy. oké, nem tudom minek kellett ezt ide keverni
azt nem értem ki a faszom a magyar nyugdíjas hogy neki nem lehet megmondani mit csináljon, miközben egy globális probléma van amit próbálnak megoldani. a fasszopó golyóálló dauerrel a fején meg azt hiszi majd a kerekes szatyor megvédi me nehogymá"
Na meg a jó kerdes.
Ha a mindent jobban csinalo, gazdagabb, fenyevekkel jobb eü ellatast vegzo nyugaton minden csillampónisan rendben van akkor mi a rohadásert jon haza a sok dusgazdag kulfoldi munkavalkalónk hanyatthomlok 15 km es dugoban hegyeshalomnal?
mi a vereres lofaszert nem a valasztott hazajaban marad a kijarasi tilalomban?
Azt nem hogy a par ezer eü dolgozo aki most is ezen farad azt szarba se veszitek azt nem.
Ez nem kiralyozas kerdese.
Te hoztad fel egbol meg sem emlitettem egy szoval sem.
Viszont van egy halom most is a virus aldozatain dolgozo, megallitasan faradozo egeszsegugyi ember, főorvos doktorok akiknel ti probaltok sokkal jobbak, szakertobbek lenni. Ez azert bosszant. Leszarom a partallast, az irrital mikor osszefogas kene de csak a sardobalasra futja. Es ebben az index nagyon jeleskedik.