Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És elég ehhez a gázrezsó teljesítménye?
Leaf olyan 1000-2000W-al szokta melegen tartani a belteret villanykályhával.
Te meg még a hűtővizet is fűteni akarod, ami el tudja vinni a hőt hacsak nem leválasztod a fűtőradiátort a motor köréről.
De, vannak folyamatos rendelesek. Azokat kell intezni.
A betero mongolidiotak csak egy resze a dolognak.
Minden lehet.
A bajom az, amit már egyszer leírtam, hogy önnön, emberi gyarlóság kielégítésére egy élőlényt változtatnak meg.

Megharaphat, megbánja.
(Ez nem arra vonatkozik, amikor hívatlanul bemegyek más ingatlanába, engedély nélkül hozzányúlok, ijesztegetem, kínzom, stb. Ilyenkor harapjon is csak meg, ha ilyen hülye lennék.)
Azt gondolod csak
Ha egy-két hétig nem vagy nyitva nem történik semmi sem
Egy időben szopatták felénk a boltosokat és kapták a több hetes bezárásokat
Ugyanúgy ment minden utána mint előtte
A több hónap neccesebb, de mivel nem napi vásárlóit vannak jó eséllyel túl lehet élni
Nem ő pofátlankodik bele, hanem általában aki. Vagy te nem ezt írtad?
Abban biztos vagyok, hogy amelyik kutya bent él a gazdájával a házban, az oda is fog szokni véglegesen. Ezt az anyós és más, hasonszőrű gazdánál viszont tökéletesen jól láttam.
Istenem, de korlatolt vagy.
Az nem lehet hogy leall valahol 2-3 napra, setal, korulnez, a setara viszi a kutyat, egesznap szabadban van majd arrebbmegy 100 km es ugyanez vegig?
Mint ahogy ok csinaljak?
Mitol lenne ez rossz egy erre tenyesztett lakaskutyanak?
Te belelatsz a kutyaba, beszeltel egy kutyaval is hogy szarul el?
Bar az lehet ha beszelsz veluk jogosan akarnak megharapni.
Most nálunk is orrvérzésig van munka heti 5 nap reggel 6-7től este 6-7-8ig mikor hogy. Mostanában annyi időm sincs hogy a wc-n elzsibbadjon a lábam
Meg a CO mérgezéshez...ha egyre gondolunk.
Te honnan tudod hogy az a kutya minden nap, egész nap be van zárva? Mi van ha viszik mindenhova sétàlni? Mi van ha egész nap a gazdája mellett van csináljon bármit.
Mivel pofátlankodik bele az életedbe ?! Semmivel!
Téged orvos kellene kezeljen.

Nagyon komoly!
Nem az a gond, hanem mivel mostmar a rohadt virus miatt egyedul viszem az egeszet, igy annyi szabadnap se jott ossze mint eddig.
Aug 20 jol jott ki, igy lett 4 napom amibol 1,5 volt a zarva.
Ezt regebben meg tudtam oldani 4-5 nap hogy bejott valaki addig, mondjuk sok harc volt az is de osszejott.
2-3 honap csak ugy jon ossze ha vegleg felszamolom.
Most látom először. Sajnos még én sem néztem meg minden videót a youtube-n.

Tehát te is azt állítod, hogy a lakóautóban való életet egy kutyának ellensúlyozza a virágoskertre nyíló kilátás?
Szerintem amit Zoli csinál sötétben és hidegben az nagyobb szopással jár
Peca ágy kell a kocsiba is vannak nagyon kényelmesek is és kicsire össze lehet csukni
Ugyanez van fotelban is
A kettő együtt kb egy közepes hűtőszekrény méret összecsukva
Dehogy nincs! Hol olvastál ilyent tőlem? Én mindig a házban tartott kutyákkal kapcsolatban szólaltam meg, de a 10-15 m2-es lakóautó viszi a pálmát.
Amúgy volt kutyám, igen, egy simaszőrű foxi.

A komfortzónámat nem hagyom el lehetőség szerint, mert akkor az már nem a komfortzónám. A mások ilyen tevékenysége is csak akkor érdekel, ha az enyémbe pofátlankodik bele. Cserébe én sem megyek a máséba. De ez másik téma, továbbra is állítom, kutyával lakóautóban élni állatkínzás bizonyos mértékig. Hogy a háziasításnak nevezett genetikai deformitásra hivatkozva elhiszed, hogy ez neki jó, az a te lelkiismereteden szárad.
Nekem volt olyan amstaff amit egy öregasszony nevelt ölebként
3 éves lehetett amikor hozzám került az olyan volt hogy leültem Ida furakodott az ölembe és itt elvolt akár órákat is, meg merném kockáztatni hogy el lett volna így élete vègéig is
Persze szeretett futni is de inkább öleb volt mint sportoló
Egy lakókocsiban simán el lett volna napi 1 sétával
Bútorboltod van, csak össze tudsz rakni butorlapból egy szekrénysort meg egy ágyat fenyőből
Gondoltam.
En is ezen agyalok, csak elotte at kene rendezni az eletem, az epites konnyebb lenne.
Gondolom a rengeteg videojuk egyikebe se neztel bele, egy percre sem.
Csak, elkepzeled.
Igy nehez hogy fikcio all a valosag elleneben, es az elobbi a tied, a dokumentalt meg az ovek.
Én az az ember vagyok aki a feléből megcsinálná és a többiből utazgatna
Ilyen oldalt amit linkeltél én meg sem nyitom. Az az igazság, hogy nincsen olyan feltétel, életkörülmény ami szerinted megfelelő egy kutyának, illetve egyetlen ember sem tud olyan feltételeket biztosítani amire azt mered mondani, hogy igen, ő egy tudatos kutyatartócaki azt akarja, hogy a kutyának legyen jó.
Csak megsúgom halkan ha valaha életedben tartottál volna kutyát, látnád rajta hogy mikor boldog. Én nem ölebekről beszélek hanem igazi kutyákról. Nekik mindegy hogy milyen a környezet, a lényeg hogy a gazdájával legyen. Akkor boldog ha az ember mellett mehet, ott lehet a közelében. Ez egy hosszú háziasítás eredménye, gondolhatsz te bármi mást.

Te egy nagyon jó munkás lehetsz, ilyen alkalmazottból kellene sok. Aki csak és kizárólag azt teszi amit mondanak neki és nem mer kizökkenni egy nagyon szűk komfortzónából.
...ja, a végét kihagytam, szól a gazdi:
-ne ugass már Boomer, nem hallom mit mond a GPS!
Ahol a kutya véleménylét is lehet hallani?
Megy a lakóautó, benne ül a kutya, és egy helyi másik pont arra jár, beugat neki, tesó, jössz a focipálya mögött kerítéshez? Mindig ilyenkor jönnek a jó kis nedvedző tüzelő szukák, jól megkúrjuk őket, mind, lesz, amelyiket kétszer.
Ja, mennék, de hát mindjárt zöldre vált a lámpa és a gazdi indul ezzel a mozgó házzal, mert a következő kempingbe este 8 előtt oda kell érnie...
Amugy neztem, "csak" 44e meg az apro.
https://weinsberg.com/cuv-kast...
A véleményedet ez ügyben azért nem fogadom el, mert te az állatokat emberi tulajdonságokkal ruházod fel, a te értékrendedet rákényszeríted.
Teszed ezt akkor, amikor azt írtad lejjebb, hogy "gyönyörű tájakon ébredhetnek". Nem értek a kutyákhoz, de annyit szinte biztosra veszek, hogy az állatok, de még a kutya is magasról leszarja azt, hogy milyen panoráma tárul elé.

Ez valóban nem az első esetem, de nem kell sorszámozni, mert ez nem egy sorozat része. Van véleményem egy eredendően nem beltéri és pláne nem játszósnak tartott állattartásról. Sokan - és itt is már- állatellenesnek titulálnak, pedig én pontosan felismertem azt, hogy azt nem tudom megadni egy élőlénynek, ami JÁR neki a sok mindenből, azon a kettőn kívül, hogy konzervkaját vagy szárított valamivel etetem (még ha az összes vitamin és nyomelemet belerakja a gyár. Láttam már kutyát, láttam olyan relatíve szabadon tartottat is, amelyik ÖRÖMÉBEN megbolondult akkor, amikor kapott egy cupákos csontot és azt rágta úgy, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a fogai ropognak ki a helyükről vagy a csont.

Én valóban nem tudnék elképzelni ilyen boldogságot, hogy autóban egy hegyomlásnyi kutyával. Viszont eltudnék képzelni olyant, ahol baszom nagy kertem lenne, ahol kaparhatna, futhatna kilométereket, lehetne haverja.
Te ebben nekem soha nem fogsz igazat adni, nem is várom, nem is képzelem. Te valójában az önnön igényeidet akarod egy kutyával kielégíteni, elhiszed saját magadat, hogy az minden esetben jó a kutyának. Tehát te magadnak akarsz jót, nem a kutyának.
Nézd meg ezt:

https://7koznapi.blog.hu/2020/...

Itt MINDEN a gazdiról szól. nem vagyok egyedül, jó lesz az immunrendszerem, valaki legalább szeret, aktívabban élek ha viszem sétálni.
Minden az emberről de a kutya hol van???